Logo

Mobilni telefoni

Sve teme vezane za bilo šta. Samo ime kaže :)

Re: Mobilni telefoni

Postod Nikola Pejasinovic » Pet Sep 07, 2012 9:59 pm

Ja sda trenutno korisitm 2 ili 3 godine star Sony Ericson Experia X10 i jako sam zadovoljan. Nervira me samo to sto telefon pocne da se gubi nekad kao da ima dusu i poludi skroz. Inace kamera je 8.1 jako dobra i videli su neki od vas. Za foto aparat nisam najvise jer nekad znaju slike da mi izgledaju mutne i blede ako mi verujete.
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Sponzor

Postod srdja206 » Pon Sep 10, 2012 5:00 pm

Evo ja sam kupio danas novi telefon, to je Sony XPERIA Tipo, i vec imam problem, slikao sam par autobusa, i ne mogu nikako te slike da prebacim na komp... :roll: :roll: :roll:
Korisnikov avatar
srdja206
Član

Pridružio se: Pet Mar 30, 2012 12:23 pm

Postod Nikola Pejasinovic » Pon Sep 10, 2012 7:47 pm

Pa cekaj jer si ukljucio da ti registruje USB kabl?
Poslednji put menjao profa_chb dana Pon Sep 10, 2012 7:53 pm, izmenjena samo jedanput
Rezlog: Citiranje prethodnog posta
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod Cuja » Pon Sep 10, 2012 8:31 pm

Ja sam imao telefon na kojem sam za USB morao posebno da kupim CD da instaliram program za telefon preko kojeg bi mogao da prebacujem.
Mozda je to slucaj i kod tebe ?
Image
Korisnikov avatar
Cuja
Član

Pridružio se: Ned Jan 22, 2012 4:02 am

Postod profa_chb » Uto Sep 11, 2012 9:35 am

srdja206 je napisao:Evo ja sam kupio danas novi telefon, to je Sony XPERIA Tipo, i vec imam problem, slikao sam par autobusa, i ne mogu nikako te slike da prebacim na komp... :roll: :roll: :roll:

jesi skinuo Sony-jev PC Companion? Još par pitanja, ne znam kod XPERIA-e, ja imam Cedar, da li si na telefonu odabrao režim spajanja? Ima "File transfer", gde ti komp vidi samo memorijsku karticu kao najobičniji portabl divajs i "PC mode", gde se telefonu pristupa preko PC Companion-a.

Ima tu još jedna caka, MTP (media transpfer protokol). ponudiće ti PC Companion da instaliraš MTP podršku na Windows. Sa instaliranim MTP-om možeš da pristupiš telefonu iz explorer-a, ne moraš da koristiš pc companion. međutim, MTP ima problema ako ti nije legalan windows. na kompu mi to nikad nije radilo, jer imam krekovan Win XP SP3, ali recimo na laptopu imam legalan Win 7 i MTP mi radi bez problema :)
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod dusanman » Uto Sep 11, 2012 1:25 pm

Za 13. rodjendan dobio sam LG Optimus L3 E400,povodom 5 godina VIP-a bio je dinar i smart 550 a placam 800din.
Telefon je super,slika buseve,aplikacija brdo,jedina zamerka je WiFi jer kad ga upalim preko 10 puta tel se resartuje :?
Inace sve OK! :D Zbog wifi ocena 4.5 :wink:
dusanman
Član

Pridružio se: Pon Feb 06, 2012 6:57 pm

Postod Mickey » Uto Sep 11, 2012 4:51 pm

srdja206 je napisao:Evo ja sam kupio danas novi telefon, to je Sony XPERIA Tipo, i vec imam problem, slikao sam par autobusa, i ne mogu nikako te slike da prebacim na komp... :roll: :roll: :roll:

Taj telefon ima ANDROID OS, tako da ono sto ti je pricao Profa donekle vazi... ( posto on ima neki sa fabrickim OS)
u sustini, povezes sa kompom preko USB, na fonu ce se pojaviti Android coveculjak i pitace te hoces li da se spojis sa kompom bla bla, ti prihvatis, i onda iz foldera gde ti se memorisu slika (obicno se zove DCIM) prebacis slike na komp :D

a da iskoristim da kazem da sam se pre par meseci POLOVNIO sa jednim ZTE Roamer (partizan) telefonom :)
Mickey
Član

Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 10:30 pm

Postod sanos_a » Uto Sep 11, 2012 6:21 pm

kod mene na sasmsung koi takodje ne mozem da konektiram sa pc ne izlazi nikakav android covek :) a slike prebacujem preko wi-fi
Image
Prof. Dr. Sanos Avtobusovski redoven profesor na univerzitetot AUTOBUSI.NET
sanos_a
Član

Pridružio se: Pet Feb 29, 2008 11:40 am

Postod dusanman » Uto Sep 11, 2012 7:24 pm

morate imati drivere za telefon na kompu skinite ukucate LG,Nokia,Samsung ili koji vam je fon PC suite :D
Tako je meni na mom bilo :wink:
dusanman
Član

Pridružio se: Pon Feb 06, 2012 6:57 pm

Postod sanos_a » Uto Sep 11, 2012 7:33 pm

ja sam skinuo sa net samsung kies i kad povezem mobilni sa pc onda se sve blokira, i mobilni i pc
Image
Prof. Dr. Sanos Avtobusovski redoven profesor na univerzitetot AUTOBUSI.NET
sanos_a
Član

Pridružio se: Pet Feb 29, 2008 11:40 am

Postod Mickey » Uto Sep 11, 2012 8:41 pm

ma dajte ljudi, ako ej android onda ima sve sto treba da ima.. mozda nije podeseno nesto, ali u sustini trebalo bi da jeste :roll:
Mickey
Član

Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 10:30 pm

Postod Kassbohrer » Sre Sep 12, 2012 1:45 am

Ko zna možda su gremlini :D Ja na svom kompu ne mogu da povežem telefon preko iTunes-a (dirketan file transfer radi, da bude čudo veće :) ), a na svakom drugom na kome sam probao radi i povezuje se normalno...
Kassbohrer
Član

Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 12:20 am

Postod profa_chb » Čet Sep 13, 2012 11:50 am

Image
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod profa_chb » Pet Sep 14, 2012 11:14 pm

eksperiment sa ajfonom 5 :lol: (prvo pogledajte klip, ko ne razume, nek pročita sitna slova :mrgreen: )
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rdIWKytq_q4[/youtube]

dali su ljudima četvorku, a rekli da je najnoviji, i onda ih pitali šta misle :lol:
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod djole » Sub Sep 15, 2012 11:18 am

udji u podesenja pa u onu opciju "sony ericsson" :arrow: mogucnost povezivanja :arrow: destikliraj "instalacija PC companion" pa onda otvori "rezim USB povezivanja" i tu odaberi rezim masovnog skladistenja ( MSC ) :wink:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
djole
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Pricaonica