BRAVO nibus - ja na fotki !!!
Mene je u tom Lajonsu vozio jedan covek, prosed, tako srednjnih godina. Ja imao bajk, naravno stavio u boks, bez problema, bio ljubazan i td, mada sam mu ja rekao da idem sa busom iz kladova, ali opet ne mari za to, stvarno je prema svima bio vrh, a i vozio vrh, bez cimanja i td.!
Kontrola Veolie kontrolisala autobus, a negas kontrolu
Idući putem, vidim dva čoveka kako stoje pored puta i čekaju. Odmah se setim, ovo su kontrolori, čekaju iz Kladova za BG. Setih se, uuuuuuuuuuu, bus će stati, dakle fotka će biti ok, a ja sam na uzvišenju, dakle sve kako treba. Nakon 5 minuta, ono što sam pretpostavio, to i bi kontrola. Setih se pre 3/4 godine, isto su čekali, samo malo bliže obali dunava, gde sam i ja bio. Tu sam ih pitao da li su iz kontrole, oni rekoše da, i krenuo da pričam sa njima. A oni mene, a odakle ti znaš, reko, ja Vas kontrolišem, tako mi rekli iz firme. Bogami malo se zbuniše jer videše da znam vozila, i stvarno šta čovek da pomisli. Neka, bacih ih ja u razmišljanje...i odoše u bus dosta zbunjeni, a tad tek privatizacija bila sveža, pa još gore po njih nisu znali šta da misle hehehe...

Negas se našalio malo...

A kontrola je bila na standardnom SR 1009 koji to pegla godinama. Sada Turizmo radi umesto njega, kako nam Bane reče.
SR 1009:

Sada ga očekujem na Požarevac - Kragujevac, ili IK-412. Videćemo, jer ovaj Neoplan ne volim