Logo

Pogon "Centrala"-tramvaji 2

Slike i rasprave o gradskom prevozu u Beogradu, privatni prevoznici, linije, vozni parkovi.

Re: Pogon "Centrala"-tramvaji 2

Postod Daree » Ned Okt 28, 2012 7:27 pm

Katice su mi najlepse nema nista bolje od njih Dok su mi Spanski tramvaji grozni
Daree
Član

Pridružio se: Pon Mar 07, 2011 10:22 pm

Sponzor

Postod lukabeograd » Ned Okt 28, 2012 10:07 pm

Marko je napisao:Image

gle stojadina u pozadini koja je masina :D
Korisnikov avatar
lukabeograd
Član

Pridružio se: Sub Jun 04, 2011 4:53 pm

Postod Nikola Pejasinovic » Pon Okt 29, 2012 12:52 am

Makina pored MAkine :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod boyan92 » Pon Okt 29, 2012 5:25 pm

Ja stvarno ne znam sta vi vidite kod tih katica , sto ja ne vidim. :roll:
Meni su one totalno nezanimljive , spartanski dizajn , farovi od Yuga itd ... Razumem ja da su ukusi razliciti , ali mi nije jasno da neko kaze da mu je lepsa katica od Caf-a , koji je dizajniran od strane Giugiaro tima , firme koja je sinonim u svetu za dizajn. (govorim samo o dizajnu, ne o karakteristikama tramvaja )
Korisnikov avatar
boyan92
Član

Pridružio se: Sre Apr 07, 2010 11:45 pm

Postod blokovi » Pon Okt 29, 2012 7:11 pm

Шта га знам, катице нису толико лоше,дизајн је по мени ок,само мало пажње и неге и могу бити дуговечне...
blokovi
Član

Pridružio se: Sre Jan 05, 2011 3:00 pm

Postod Ivan » Pon Okt 29, 2012 7:14 pm

Meni ne fali ništa na tim katicama, a lično ne volim neke pre izopačene dizajne; ono kao katice ili divazi je sasvim ok, a to što se tiće Giugiara, to je stvar ukusa Bojane, možda ti to voliš, i po meni je izvanka CAF dobar po dizajnu, ali iznutra ne mogu da ga zamislim.
Korisnikov avatar
Ivan
Član

Pridružio se: Pet Mar 16, 2012 8:21 pm

Postod Miki » Pon Okt 29, 2012 7:42 pm

gbr 252 na liniji 9L
Image
Image Image
Korisnikov avatar
Miki
Član

Pridružio se: Pon Maj 16, 2011 2:23 pm

Postod Nikola Pejasinovic » Pon Okt 29, 2012 9:22 pm

boyan92 je napisao:Ja stvarno ne znam sta vi vidite kod tih katica , sto ja ne vidim. :roll:
Meni su one totalno nezanimljive , spartanski dizajn , farovi od Yuga itd ... Razumem ja da su ukusi razliciti , ali mi nije jasno da neko kaze da mu je lepsa katica od Caf-a , koji je dizajniran od strane Giugiaro tima , firme koja je sinonim u svetu za dizajn. (govorim samo o dizajnu, ne o karakteristikama tramvaja )

Vidi nema to veze sa lepotom. Nego govorimo koliko su one bolje od CAF-a jedno 3x. Zasto? Zato sto su se manje kvarile od novih Spanaca koji se redovno kvare. Pre neki dan 1515 se povukao sa linije odma posle skretanja ka Vukovom spomeniku. Catice se drze i dan danas posle koliko vremena. Ni meni nisu lepe ali fazon je kako rade i kako se drze. Tadasnje vreme je X puta bolje od danasnjeg sve sto je novo ima tendenciju da se kvari cesce.
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod Daree » Pon Okt 29, 2012 9:31 pm

Meni su lepse katice spanci su mnogo osetljivi stalno se kvare kada je bila zima i kada je pao sneg Caf su odmah povkli i da nema katica i svajcarskih tramvaja oni ne bi imali sta da voze ukinuli bi tramvaje dok nedodje prolece a ovako su katice resile taj problem katice nisu ko Cafovi da ne mogu da idu po zimi kad napada sneg Sta me jos nervira to je uzak prostor a kod Katica je to malo drugacije I da sedista kod Cafa su nikakva tvrda
E da pohvalim Mikija sto je slikao katicu Miki svaka cast :)
Daree
Član

Pridružio se: Pon Mar 07, 2011 10:22 pm

Postod Miki » Pon Okt 29, 2012 9:36 pm

Hvala Dare! :D
Image Image
Korisnikov avatar
Miki
Član

Pridružio se: Pon Maj 16, 2011 2:23 pm

Postod Marko » Pon Okt 29, 2012 11:54 pm

Image
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod lukabeograd » Uto Okt 30, 2012 12:44 am

boyan92 je napisao:Ja stvarno ne znam sta vi vidite kod tih katica , sto ja ne vidim. :roll:

batice,prava lepota dolazi iznutra (iz duse) 8) :D
Korisnikov avatar
lukabeograd
Član

Pridružio se: Sub Jun 04, 2011 4:53 pm

Postod avramovicsasa » Uto Okt 30, 2012 8:44 pm

Nešto se Tramvajdžije ne raduju mnogo najavom dolaska Solo Divaga iz Bazela,malo ih raduje ukoliko imaju ,,joystick,,upravljanje da će biti lakše u odnosu na ove postojeće.
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod Ivan » Uto Okt 30, 2012 9:11 pm

Šale, solo tramvaji nisu Divazi, več Schindleri, i imaju neku vrstu "volana", evo pogledaj ovde na šta mislim. :wink: :

Minuta 2:32:
http://www.youtube.com/watch?v=Zv_VXD9H4L4?t=2m32s
Korisnikov avatar
Ivan
Član

Pridružio se: Pet Mar 16, 2012 8:21 pm

Postod avramovicsasa » Uto Okt 30, 2012 9:22 pm

Mi ih Krstili već :D ,razumem to,takav je i 456 koji je kod nas ali ne znam tačno razlog zašto nije nikada uključen u redovan saobraćaj da li zbog snage motora ili šta li je i čudi me da Bazel nije slao dalje solaće za Beograd,voze li oni još u Bazelu i koja je razlika između recimo 456 i ovih novijih solaća pošto se ipak planira njihov dolazak u Beograd.

Ivane znaš li šta je sa Prikolicama koje nisu došle u Beograd 1402,1408,1414,1416......
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

PrethodniSledeća

Povratak na Gradski prevoz u Beogradu