I za Pirot u 15 idu sve ekspresna kola,333,373,bio skoro i 352...za Dimitrovgrad čak i 389...da li će opet da prave neku rokadu vozila ne znam,sve je više ekspresnih kola na međugradskim-lokalnim linijama,a 290 je redovan za ravnu dubravu,kao i 288...
Od mene skromne fotke Ko 356/452 16.09.12. na liniji Beograd - Skoplje (polazak iz BG 11:20) Fotkan kod Batočine na Lukoli pumpi.. Crvenko piči ko zmaj, do Paraćina sam bio suvozač..
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!
Јел МАН-чуга у овом 356, данас прошао поред мене 363, некад 459 звук МАН-а ме одушевио преде ко МАЧЕ, какав звук кад му колега начепио гас, одушевио сам се поређења ради као НЕГАС са ТАМ-ићима, тако да га потпуно разумем кад испољи своје емоције
Mora da pišemo peticiju da ga sačuvaju takvog kakav je da ne ide u večna lovišta Kockaste 350-tke na žalost sve otišle u legendu ali na putu su oni dok smo mi tu da izbacimo po neku njihovu fotku dok su bili aktivni.. PS. Jeste Nibuse MAN je ide ko nevreme na jednoj deonici smo išli i 100-tku jer nas je ovo čeknaje na pumpi malo usporilo.
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!
Sve je lepo ali majku mu gde iskopaše ove ogavne Setrovizore.. Sa strane gledano i nisu loši ali s preda i sa mesta vozača užasni su i veoma nefunkcionalni!
negas je napisao:Nesko, odlične fotke, jel tu pravio pauzu ili?
Ne tu smo stali jednom strancu da ide u veneciju i rekli ako hoće još neko da otidne ono samo jedan čovek a posle kad smo stigli u Jagodinu svi navalili da idu u WC.. Inače bila extra tura taj dan se BIS1 uključio u Niš be.
Sashco je napisao:Nakon što se 335/502 preselio u večna lovišta 239 je sada poslednji mohikanac...
Ево доказ да је старији лого још у функцији, налепили су му (га) поново, само да преовлада теорија и размишљање и избаце ово ужасно црнило, још једном позивам чланове да напишемо петицију е-маил или писмо и пошаљемо експресу да врате сивило са зеленим тракама и тврђаву опасно би изгледали НИБУСИ
Nibus-ja, crnilo je uvek bilo u niseks, ali dosta manje! Nije ni ovo loše ali natpis slova font da se menja il vrati stari i to je ok! Po meni ni sivilo ne treba, mada me vraća u bolje dane!