Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod profa_chb » Uto Nov 06, 2012 4:32 pm

avramovicsasa je napisao:Da,dobio sam nagradu za svoj 12-togodišnji rad,kasno sam saznao da ne smem da radim svoj posao na Terminusu koji sam zadužio jer ne izgledam onako kako bi se nekim ljudima dopalo,bez pomoći Policije i osećaja ostalih Putnika i Prolaznika da bilo šta učine.
:?:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Sponzor

Postod Azzoni94 » Uto Nov 06, 2012 4:38 pm

Ovde se stvorila bas napeta situacija,i sve je gore i gore iz dana u dan,najbolje je da se svim clanovima zabrani pisanje po forumu i svi srecni. :|
A ti profo se malo smiri,vecito si nesto protiv.
Image
Azzoni94
Član

Pridružio se: Čet Okt 27, 2011 7:20 pm

Postod profa_chb » Uto Nov 06, 2012 4:41 pm

samo skrećem saletu pažnju na neke stvari. ne možeš očekivati da će neko nekad da te brani u životu, moraš se boriti za sebe. naročito ako ni sam ne bi pokušao da odbraniš bilo koga/bilo šta...

o kakvoj napetoj situaciji pričaš?
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod Azzoni94 » Uto Nov 06, 2012 4:43 pm

Pa o brisanju pojedinih tema,mozda je nekom bilo zanimljivo da ih cita,zakljucavanjem tema,svakodnevnom svadjom i prepirkom. :|
Image
Azzoni94
Član

Pridružio se: Čet Okt 27, 2011 7:20 pm

Postod profa_chb » Uto Nov 06, 2012 5:01 pm

Aconi, mnogo toga na ovom svetu je zanimljivo, pa se ne nalazi na ovom forumu. ovde smo zbog autobusa. uživaj, pozdrav :wink:
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod avramovicsasa » Uto Nov 06, 2012 5:21 pm

profa_chb je napisao:samo skrećem saletu pažnju na neke stvari. ne možeš očekivati da će neko nekad da te brani u životu, moraš se boriti za sebe. naročito ako ni sam ne bi pokušao da odbraniš bilo koga/bilo šta...

o kakvoj napetoj situaciji pričaš?

Ako se misli na odbranu tramvaja oko kojeg je počela diskusija tu nažalost nismo mogli ništa da uradimo jer da smo ih napali nekim slučajem ostali bi i Koleginica i ja bez posla pod izgovorom da postoji Krpa i Deterdžent,da smo to uradili krišom neko bi od putnika prijavio a nekada moraš da dopustiš i da te neko bije da bi sačuvao posao jer ti neće niko verovati bez Svedoka koji se uvek iznenada izgube.
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod avramovicsasa » Sre Nov 07, 2012 10:22 pm

Danas je bio Opšti Haos na liniji 2,Terminus ,,Pristanište,, već nedelju dana ima problema sa WC-om koji nije u upotrebi jer je neko najverovatnije namerno/slučajno bacio flašu i zapušio cev tako da se voda vraća,Terenska Ekipa je izlazila dva puta i ustanovili su da je potrebno zameniti deo cevi koje trenutno Služba Održavanja ne poseduje i mora se nabaviti pa u protekla tri dana nije bila izvršena popravka.

Od prinudnog korišćenja došlo je gotovo do poplave tako da vozači nisu imali gde da idu u WC,danima su molili za pomoć da bi nošalantno od Pogona dobijali odgovor da idu u WC na ,,Beko,, ili ,,Omlad.Stadion,,to su vozači danas i radili tako da je u jednom momentu 4 vozila sa linije bilo isključeno na Beku a ukupno 6 u toku smene.

Došlo je do opšte uzbune tako da su svi Direktori Pogona bili alarmirani za manje od pola sata da je čak došao i njihov Referent da ih usmeno opomene,čak smo svi morali da pišemo izjave (Ja Izveštaj)zašto su morali svi odjednom da idu u WC i da smo mogli da se organizujemo pa da svaki krug po neko ode kao da to može da se planira.

Srećom da sam neke tramvaje uključio i van vremena,neki su požurili pa interval nije bio veći od 15 minuta inače je moglo da bude mnogo gore i više od 30 minuta.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod danilo » Čet Nov 08, 2012 12:38 am

Ovo već prevršava svaku meru normalnog i civilizovanoig ponašanja, pa aman zaman wc... Pa jel to neka ekskluziva ili nužda (potreba)...? Strašno stvarno, takvo maltretiranje. Trebali su da se organizuju pa da se svi isključe u isto vreme, u znak protesta. Mislim stvarno nema opravdanja za tako nešto.
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod branik » Čet Nov 08, 2012 1:01 am

Tako se resavaju problemi u GSP. Samo na misice. Da su cutali, i trpeli, naravno, stezali bi kolena cele zime.
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod Daree » Čet Nov 08, 2012 1:42 am

Strasno stalno neko izivljavanje Problem im da usposobe WC UzasEto koliko misle na vozace :roll:
Daree
Član

Pridružio se: Pon Mar 07, 2011 10:22 pm

Postod danilo » Čet Nov 08, 2012 3:02 pm

Pa da, da se popravi wc to je problem, ali da se interveniše protiv vozača to nije nikakav problem.
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod avramovicsasa » Čet Nov 08, 2012 8:54 pm

Jutros su otklonili Kvar i zamenili Cevi,Čučavac a sutra ako Bog da dobijamo i Vodu :) ,iako je WC trebao svečano da se otvori sutra prinudno smo ga otvorili oko 14h.

Ko čeka taj dočeka .... :)
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Daree » Čet Nov 08, 2012 9:20 pm

E hvala Bogu da su se setili :)
Daree
Član

Pridružio se: Pon Mar 07, 2011 10:22 pm

Postod branik » Čet Nov 08, 2012 11:22 pm

avramovicsasa je napisao:Jutros su otklonili Kvar i zamenili Cevi,Čučavac a sutra ako Bog da dobijamo i Vodu :) ,iako je WC trebao svečano da se otvori sutra prinudno smo ga otvorili oko 14h.

Ko čeka taj dočeka .... :)

Nadam se da ste uprilicili svecanost sa sampanjcem, crvenom trakom, svecanim povlacenjem vode.. Cestitam! I ja sam nekad vozio trolu na Kalemegdan umesto na Studentski trg zbog toga. Pogotovo je problem bio na 28.
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod avramovicsasa » Sub Nov 10, 2012 12:12 am

Naravno Majstori kao Majstori postavili su Čučavac plitko a Crevo koje ga povezuje sa Vodokotlićem ne diktuje dobro pa se stvara poplava u WC-u ali ajde i to da prećutimo,da ne tražimo luksuz :)

No,Studentski Trg je desetak godina po otvaranju imao tih problema sa WC-om,pa se nebrojeno puta događalo da trole sa linija 28 i 41 produže na Kališ.
Otpravnik je jedno vreme radio u rezervnoj troli a kada bi je dao na liniju onda se šetao po okretnici nezavisno od vremenskih uslova,laknulo je kada je stigao Objekat iako nije imao WC i Vodu.
avramovicsasa
Otpravnik

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije