Evo moga zabara! Toliko sam pisao o njemu! Fiat Punto mk2 2002. godiste! Kupio sam ga prosle godine u martu sa 132 000 km,uradio mu veliki/mali servis,promenio dotrajale manzetne homokinetickog zgloba,pred zimu kupio 4x Wintere,novi akumulator 55Ah,remontovao anlaser! Kupio sam nove presvlake sivene po zelji i izrazio sam zelju da mu nasiju plavi FIAT-ov znak na prednjim lumbalnim naslonima! Na prolece sam ga ponovio novim ratkapnama! Promenio sam mu dihtung ventil dekle,to im je inace boljka! Zamenjen je zadnji lonac! Kao i svaki polovnjak zahteva odrzavanje,a ja sam mog doveo u optimalno stanje i vec duze vreme nemam nikakvih ulaganja u njega!
Auto je fenomenalno ocuvan,mnogi ga u cudu gledaju misleci da sam kupio novog preko subvencije... Inace,ciljao sam na ovaj model posto je mnogo lepsi prednji kraj od Mk2b sa buljavim farovima! FIRE motor od 1.2 litra je na visini zadatka,startan,stedljiv i medju motorima svoje kubikaze primer! Menjac je i dalje krut,ne raskliman,ne seta gde mu volja,kao recimo kod njegovog konkurenta Pezoa 206 i nekih drugih modela! Plin necu da ugradjujem jer malo trosi,a onaj jutarnji miris bezolovnog iz auspuha za mene nema cenu! Imam mnogo iskustva sa ovim kolima jer i u firmi vozim ekvivalntnu Zastavu 10 i prezadovoljan sam! Inace,zabara bih u nekoj blizoj perspektivi mogao pocastiti xenonima! A nasledice ga,pa zna se...
Operacija pranja...

..po gotovom poslu..

...a kad padne noc