od avramovicsasa » Uto Nov 13, 2012 12:19 am
Haos je niko ništa ne zna,trebalo je da uključe sve Terminuse od 1 Novembra ali ovih 60 novih Otpravnika koje smo imali dobili su Otkaz ili prelaze u Perionice,a ovih 25 koji su trebali da pređu u Centralu do daljnjeg ostaju kod nas ali sobzirom da će biti manjka ljudi ne verujem da će osposobljavati ukinute Terminuse.
Ne znam da li je neko primetio da se vrše razni pritisci na GSP i ostale prevoznike da rade po direktivama Direkcije i BUS PLUS-a kako bi novi režim uspeo iako su svi svesni da se sve topi kao led na suncu.
Zanima me samo kada padne sneg i dođe do opšteg Kolapsa kako će im raditi saobraćaj jer na kritičnim terminusima poput Borče,Petlovog Brda itd ljudi koji rade u Direkciji moraju da budu u Kontaktu sa Otpravnicima jer u situacijama kada su zastoji,saobraćajne nezgode celu težinu posla nose Centar GSP-a,Referenti i Otpravnici u organizaciji i otklanjanju poremećaja dok se Direkcija uopšte ne oglašava.
Sretao sam Kolege koji su prešli u Direkciju,ustanovio sam da ni oni ljudi ne znaju šta rade tamo i da se već neki kaju što su napustili GSP.