Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod branik » Pon Nov 19, 2012 6:32 pm

Nema veze, nisi shvatio foru.
Nije problem osetljivost KT na vodu koliko jezera na sinama. To je ipak samo tramvaj, a ne camac. Sta bude oko Z. stanice posle velikih kisa?
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Sponzor

Postod avramovicsasa » Pon Nov 19, 2012 6:50 pm

Njihovo slabo održavanje i rapidno propadanje je prouzrokovalo da inače budu osetljivi na padavine nevezano za kritične tačke na Ž.stanici i kod Vatrogasnog doma u M.Kovačevića gde se stvaraju jezera.
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod Maki187 » Pon Nov 19, 2012 7:13 pm

Zar ne postoji nikakvo jeftino resenje da sprece da se voda nakuplja tu ?
Valjda mogu kod sina da naprave neki otvor pa da se sliva voda u najblizu kanalizaciju.

btw, danas vozim se japancem (na 95) kuci, i sve razmisljam, nesto mi trom ovaj autobus (8xx cini mi se mozda 837 nz zab sa GB), kad vozac u pravcu od buvljaka pa do delte, opicio po gasu, prestigli smo 95-icu ispred nas i 7-icu koja je preticala, samo smo proleteli pored, a i posle toga je nastavio da ubrzava :)
Obozavam brze voznje, i gotivim takve vozace, ne vuku se po gradu :D
Maki187
Član

Pridružio se: Čet Sep 20, 2012 11:23 pm

Postod avramovicsasa » Pon Nov 19, 2012 7:20 pm

Mogu to da odrade samo pri velikim rekonstrukcijama...

837 ne postoji,možda je 857,867,877,887...
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Maki187 » Sre Nov 21, 2012 4:43 pm

nzm koj je onda...

Pre nekih sat vremena, a verovatno idalje, cini mi se da je Lastin GB 50 (zglobni) napravio kolaps u gradu, da li je zapraov taj bus "kriv" za to ne znam, al stajao je na semaforu (parkiran) tamo kod bioskopa balkan, a iza nejga je bila neka velika mrlja, uglavnom 95-ticom (Lastin - cini mi se da je 5213 ?) od negde bajlonove pa do tog busa, proslo je jedno dobrih 25 minuta. Posle toga vozac je zabio gas u patos kako bi nadokandio izgubljeno vreme, u svoj toj zurbi, na zelenjaku nije otvorio zadnja vrata, iako su neki putnici viknuli, nije cuo, pa je zamalo zadnjim delom udario u bus na liniji 65, malo je falilo, a onda na sledecoj stanici, nije zatvorio zadnja vrata, jos se zaleteo kako bi nadokandio izgubljeno vreme [barem 65 km/h, stim da tu vozila idu preko 60 a on ih je prestizao], a bus dupke pun, pa je negde na polovini mosta neko vikao vozacu od pozadi da zatvori vrata, prvo ga valjda nije cuo jer je tek nesto kasnije zatvorio vrata. Shvatam ja da ce imati problema ako nestigne na vreme, i razumem sto je vozio brzo, al on ga pretera, narucito u krivinama na nbg, meni nije smetalo stim da sam bio "kompresovan" u sredini, al mnogima jeste. :D
Maki187
Član

Postod Petar 535 » Sre Nov 21, 2012 8:19 pm

5123 .
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Pridružio se: Sub Jul 30, 2011 10:38 am

Postod profa_chb » Čet Nov 22, 2012 12:54 pm

a pre neko veče uobičajena situacija u 25ici. zadnji kraj autobusa (novi liaz), devojka sa nekoliko torbi, verovatno se seli, par likova u šaragama, publika, hrčak i rakija. koliko sam skontao, momak koji je sedeo iza devojke je imao "unuče" kod sebe i bio je veoma veseo, a devojka, koja se verovatno selila, je verovatno imala kavez sa hrčkom (mada nigde nisam video kavez :| ). znam samo da sam se u jednom trenutku okrenuo ka liku, a da je on ljubio hrčka i pričao sa njim, na opštu radost prisutnih :mrgreen: išao sam samo dve stanice, pa nisam skontao da li je hrčak njen, pa mu je dala da se igra, ili njegov, pa se hvalio pred njom :lol:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod Petar 535 » Čet Nov 22, 2012 12:56 pm

:lol:
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Pridružio se: Sub Jul 30, 2011 10:38 am

Postod Maki187 » Čet Nov 22, 2012 3:43 pm

A dobro, voli hrcka :)
Danas je jedna devojka na 73 nosila predivnog malog psica :D

A danas na 95-tici, odma ispred one gume na zglobu, tik iznad prozora, pukotina duzine jedno metar, mozda malo manje, proteze se tanco izmedju prozora i onog zakrivljenog dela gde se u novijim busevima nalazi klima, ja prvo mislio to povrsinsko ovako samo, a onda kad je bus krenuo, vidi se kako se slabo pomera, a i skripi pomeranje tog metala, onda sam skontao da mogu i rukom da ga gurnem, a posle sam se zbog guzve i naslonio na taj deo busa, i osecalo se kako se pomera :D

A u 73-ci, predzadnje sediste je montirano samo za aluminijum koj zapravo i predstavlja pod u tom delu, a aluminijum je sigurno 1x1, ako ne i vise, kad je sela jedna zena, videlo se kako onako malo ulegne. (Gb 420 mozda, zab sam, znam da pocinje sa 4 i da nije veci od 430)
Maki187
Član

Postod profa_chb » Pet Nov 23, 2012 10:59 am

Maki187 je napisao:zakrivljenog dela gde se u novijim busevima nalazi klima

kanal :wink:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod Maki187 » Pet Nov 23, 2012 5:11 pm

Hvala profo, nisam znao kako se zove taj deo. Hvala :)
Maki187
Član

Postod Nikola Pejasinovic » Sub Nov 24, 2012 4:58 pm

Vozim se u cetvrtak iz skole na 551 doaso stari 451. Stajao sam sa drugom na sredini i pricao sa njim. Kad smo prosli skertanje za Zeleznik pogledao sam pozadi mahinalno da bi video da zadnji deo skace kad autobus udari u rupu. Posle sam se setio da je kolega Avramovic objasnijo da kriv autobus nije opasan ali je opasan kad zadji deo dise iliti pomera se.
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod avramovicsasa » Ned Nov 25, 2012 8:44 pm

Ispričao mi je Tramvajdžija strava priču:

Vozio je Divaga sa prikolicom i ulazi mu Ciganin sa Harmonikom i počinje da peva,ali kako je on ušao počeo je Divag da mu izbacuje maksimalni,vozač krene opet Bum maksimalni,krene opet maksimalni.

Kad Ciganin se zaneo pevajući Mesečinu i zadnjicom gura vrata i kako se ona malo pomere tako Divag izbaci maksimalni zbog senzora,Vozač je toliko bio iznerviran da ga je jednom rukom izvukao sa sve Harmonikom i izbacio napolje. :)
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Nikola Pejasinovic » Pon Nov 26, 2012 7:23 pm

Hahahah ova je za knjigu. :lol: :lol:
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod avramovicsasa » Čet Nov 29, 2012 11:18 pm

Isterala Koleginica gr.br.267 na 12/2 i čeka vreme da se uključi i stala je kraj njega i počela da se trese:

,,Jao ovo mi je Baksuzan Vagon,kada god sam ga vozila ostao mi je u kvaru,,
,,Kada kreneš prosuću malo vode za njim za sreću,, :)
,,Ne vodu,nikako,,
,,Pa onda Pesak,, :lol: :D
avramovicsasa
Otpravnik

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije