E ljudi, danas na AS KG u 19.30h, Veolija showDva Turizma, jedan direktno KG-PO, drugi preko Svilajnca, zatim IK-412 na KG-Kucevo (ceo je ofarban, nije loshe, gde su mu zadnje ratkapne

) i 1011 KG-Petrovac. Isto 1011 je bio kada su Bane i Aleks fotkali u garazi, on je bio na farbanju!
Turizmu sto je imao nakaradne folije skinute, ostale samo napred i pozadi, pristojne, ono s retrovizora skinuto.
Ni ik-bus ni Turizmi nemaju SR, sta rade ovi u garazi
Micky, pa pomesao si bus majkumu. Ja pisem za isti model, dakle visoki i niski Safari druge generacije da tako kazem uslovno!
Vidi 33 stranu, tu ti je niska, a visoku si vec stavio, pa su valjda potpuno iste, a ovde si ti postavio Banetov bus kada si uporedio, njegovu tablu (razlikuji ih - mislim model busa po prozoru vozaca, da ne lutas mnogo kada trazis po forumu)

BRAVO Bane, sa ovim sam se vratio RJ D.MILANOVAC, znamo! Ide kao tane, a unutra malo putnika, napravih dosta klipova, bice...I mnogo je ocuvaniji unutra u odnosu na SR2018, ali ok, 2018 ne zna za predah, svaki dan radi, ovaj ipak malo vise odmara. Garantujem da je za trecinu SR2018 ubio vise km...
BRAVO NIBUS-ja, za MAN, RJ MPek, zaboravih da te pohvalim!!!

Posto su oba Turizma u KG bila, evo onda jednog, fotkaog pre mesec dana: