Logo

Jugekspres, Leskovac

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Re: Jugekspres, Leskovac

Postod negas » Čet Dec 20, 2012 10:22 pm

Znam vozili su cuvenu liniju kroz KG, isla je LE-KG-Topola-BG kroz KG u 12.15 tako nesto, a nazad ujutru u 9.30...

Jel si vozio 436 onaj TAM ex ATPVojvodina :?: :?:

Verujem da je sve poseceno sada 100%.

I taj TAM :x :oops: :oops:

Ako mozes baci pogleda na garazu!!!

Sumnjive su mi linije, kako su preuzeli privatnici i td, jel su to linije bile vlasnistvo Jugekspresa. Da se potegne to pitanje, neko ce u corku...

Nis-ekspres ne znam sta je preuzeo od medjugrada sem po meni prigrad LE-Nis i slicno, dakle ne nista vise od Pesica, Frankija i koga vec...
Jel ima nesto nis-eks prema BG-u od Juga-eksporesa, po meni ne, najvise se omastila Lasta, po meni direktor dobio posao i dao linije. Isto protiv zakonito, tj treba ispitati, pa corka, ili direktor...Tj treba prijaviti...Mozda sada imamo kod koga :wink:
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Sponzor

Postod ex436 » Čet Dec 20, 2012 11:15 pm

Tam ex Vojvodina gb 1025 .Posle skidanja sa ekspresa vozio ko kako stigne i na kraju stao na putu za Vucje meni u ruke , crko motor ,vise mije izaso u saobracaj iseko ga Vitko livac.Nisekspres vozio Leskovac -Lebane ali nisu mogli da se izbore sa Jugotransom i odustali.Leskovac-Bojnik isve polaske po Bojniku to i sad rade .Vozili i za Crnu Travu ali nema putnika tako da vise nerade.Bilo je polaska i za Sijarinsku Banjuiz Leskovca ali ito nerade .Rade i po optini Lebane a za Beograd nemaju Jugekspresove polaske ali imaju svoje.Naravno linije prema Nisu rade sve.
ex436
Član

Pridružio se: Ned Nov 11, 2012 8:04 pm

Postod negas » Pet Dec 21, 2012 1:37 am

Aha 1025 ok, nego mislio sam na ATP ov gb, bio je negde na 4-ku..ja pomislih da nije 436...Po meni nije bio za secenje, nego su direktori namerno to radili...pa gde rade sad na primer direktor odryavanja i saobracaja, valjda im je bio interes da radi firma a ne da pukne...

Kazi mi kako je bese stao Jugekspres, jer blokada racuna, radnici nisu hteli da voze ili...Jel imas neku fotku, baci ako imas...

Kakva je to firtma bila u pm...
negas

Postod Nibus-ja » Pet Dec 21, 2012 5:31 pm

negas je napisao:Znam vozili su cuvenu liniju kroz KG, isla je LE-KG-Topola-BG kroz KG u 12.15 tako nesto, a nazad ujutru u 9.30...

Jel si vozio 436 onaj TAM ex ATPVojvodina :?: :?:

Verujem da je sve poseceno sada 100%.

I taj TAM :x :oops: :oops:

Ako mozes baci pogleda na garazu!!!

Sumnjive su mi linije, kako su preuzeli privatnici i td, jel su to linije bile vlasnistvo Jugekspresa. Da se potegne to pitanje, neko ce u corku...

Nis-ekspres ne znam sta je preuzeo od medjugrada sem po meni prigrad LE-Nis i slicno, dakle ne nista vise od Pesica, Frankija i koga vec...
Jel ima nesto nis-eks prema BG-u od Juga-eksporesa, po meni ne, najvise se omastila Lasta, po meni direktor dobio posao i dao linije. Isto protiv zakonito, tj treba ispitati, pa corka, ili direktor...Tj treba prijaviti...Mozda sada imamo kod koga :wink:

Па само да се пријави ако су продали линије и истрага креће, иначе би требало да се линије и даље воде на ЈУГ-експрес
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod ex436 » Pet Dec 21, 2012 6:31 pm

Ja sam bio u jugekspesu zadnje dve godine ,poslali me sa trzista tako da neznam sta se desavalo pre toga.po meni ljudi koji su vodili firmu bili su nestrucni.Firmu su vodili sve bivsi kondukteri jer su inzinjeri uzeli socijalni program i otisli,a i ovi su samo cekali da dodju na red za socijalni i na kraju otisli .Vozaci su hteli da voze i vozili su ,jeste da je bila blokada racuna ali dobijali su svi neku crkavicu.Nije bilo majstora da popravljaju vozila jer su oni dobri uzeli socijalni i otisli a oni klinci sto su dosli nisu znali.PO meni sve je propalo zbog socijalnog programa , mislili ljudi uzece neke pare i to ce trajati ali presli su se sigurno.Generalni nije ostavio zaposlene bez posla jer kad je dao linije drugim prevoznicima dao je isvoje ljude.Takoje u Jedinstvo u vranju poslao 4 vozaca,u Lastu je poveo 8 vozaca ,Nisekspres je uzeo 10 vozaca i 8 salterska radnika,jedino je one koji su bili po ugovoru poslao kuci a ti su bili najvise.
ex436
Član

Postod Aleks_BGD » Pet Dec 21, 2012 6:36 pm

Znaci generalni je na neki nacin i pokusao da spasi firmu?
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod ex436 » Pet Dec 21, 2012 6:56 pm

Nije imao sa kime a mislim da je hteo
ex436
Član

Postod negas » Pet Dec 21, 2012 10:25 pm

Pa ako je ovako kao sto ti kazes, onda je direktor nesto i pokusao, a li velika stvar je sto je tih nekoliko radnika udomio, ali sta je sa ostalima, verovatno nisu ni bili u stalnom radnom odnosu!!!

Moglo je to i na drugi nacin da se odradi, da Lasta ili Nisekspres preuzme i garazu i grad/prigrad/medjugrad, ovako se samo podelilo na kasicicu, pa ispade ovako...mozda drugacije nije ni moglo...

Jedina greska mu je sto je imao konduktere za sefove, ali mozda tada nije imao ni koga drugoga da stavi...madq je imao, mogao je da raspise konkurs, sigurno bi neki saobracajac il masinac dosao...

Ne zna covek sta da misli...

Vidi baci pogled na garazu, koliko vidim busevima nista nije falilo, znaci da posteni ljudi cuvaju garazu !!! Sad dal je to neki FTO ili interna Jugekspresova ili neko treci ostaje da nam proveris ako imas snage...

Ne verujem da Jugekspres ima nekog zaposlenog radnika sada, i svi su na birou verovatno...treba otici tamo u garazu i naci stecajnog ako su u stecaju i onu gradju slikati, kopirati ili uzeti ako imaju, jer ce sve da pobacaju...

Ja sam daleko, inace bih otisao po to jer me zanima naravno...
negas

Postod Autoprevoz GM » Sub Dec 22, 2012 6:02 pm

Evo jos jedna 315-ica prodje pored moje kuce.
Autoprevoz GM
Član

Pridružio se: Pon Sep 12, 2011 10:10 pm

Postod Nibus-ja » Sub Dec 22, 2012 7:17 pm

Леле, леле, леле,...
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod negas » Ned Dec 23, 2012 6:44 am

Autoprevoz GM je napisao:Evo jos jedna 315-ica prodje pored moje kuce.

Probaj makar s puta da ufotkas kasapnicu :twisted: :wink:
negas

Postod Gasa Toplica » Ned Jan 20, 2013 2:07 pm

Februar 2008
GB.1030
Image
Gasa Toplica
Član

Pridružio se: Čet Nov 10, 2011 1:36 pm

Postod ex436 » Ned Jan 20, 2013 7:09 pm

Bila jos jedna Dubrava gb 1031 bela izgorela kod Raznja 2009. g.
Poslednji put menjao gospodin dzo dana Pon Jan 21, 2013 12:18 am, izmenjena samo jedanput
Rezlog: citiranje prethodnog posta
ex436
Član

Postod jocales » Pon Jan 21, 2013 12:03 am

ex436 je napisao:http://www.dodaj.rs/f/1r/yD/2lYDb9Zl/34a0035.jpg

OVU DUBRAVU SU VOZILI NOVICA I MILE . :D
Poslednji put menjao gospodin dzo dana Pon Jan 21, 2013 12:19 am, izmenjena samo jedanput
Rezlog: uklonjeni img tagovi
jocales
Član

Pridružio se: Sre Jan 09, 2013 11:28 pm

Postod negas » Pon Jan 21, 2013 2:29 am

Sta rade sada Jovica i Mile?
negas

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije