Jel moze mi neko postom poslati CD sa ovom igricom? Ako neko ima volju i zelju, nek se javi na PP..... Cini mi se jako zanimljivom igricom, a prerogromna je za download...
Hvala
igibgd je napisao:Da li je kapetan Slobauspeo da sleti sa Airbus-em A380
![]()
Meni je to par puta uspelo na Honolulu pošto su piste lepe![]()

rasha01 je napisao:Nema frke Slobo cucemo se za detaljna uputstva oko ovog ultra detaljnog A320.
rasha01 je napisao:Imas jedan solidan A380 da kupis na http://www.wilcopub.com/ , ali mislim da ga imam negde na mojim dragocenim backup cd-ovima. Pogledacu jos...
rasha01 je napisao:Ako ga nadjem pripremi se za ozbiljno ucenje jer nije ni malo naivan.
rasha01 je napisao:Isimuliran je svaki prekidac i treba procitati AOM (Aircraft operation manual) koji ima oko 50 str u skracenom izdanju.
727, 737-500, 757, 777, Airbus A340, DC-9, Fokker 100(ako može sa Montenegro Airlines teksturom) i duguješ mi onaj ATR!rasha01 je napisao:Imam i odlicno odradjene sledece avione: Boeing 737-300,400 i 500, Boeing 757, Boeing 777, AIRBUS A330 i 340, Embraer E170 i 190,McDonnell Douglas DC-9, Boeing 727, Tupolev TU-154 i TU134, Fokker 100 i McDonnell Douglas MD-82.

Sloba je napisao:igibgd je napisao:Da li je kapetan Slobauspeo da sleti sa Airbus-em A380
![]()
Meni je to par puta uspelo na Honolulu pošto su piste lepe![]()
Uspeo sam, no pista je bila malo kraća, pa nisam uspeo da zakočim, ili sam prebrzo sletao(150 knots)

Sve sam uradio, flaps 40, brakes: parking i ona automatska na max, i promašio sam pistu celih 200 metara(nije mogao da zakoči).

Sloba je napisao:Juče su me iznervirali! Tražio sam dozvolu za poletanje na Čarls de Galu u Parizu, pista 8L nakon poletanja aviona Dash-8. Rekli su da se zaustavim da ne taksiram. Prošlo je pola sata i nijedan avion nije ni poleteo ni sleteo na pistu 8L i 8R. Nakon nasilnog izlaska avionom na pistu 8L dobio sam dozvolu za poletanje.![]()

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju