MILE je napisao:Strašan auto... Je l' ga još vozi njegova posada?
Da, njegova standardna posada ga vozi. Stanje je OK, s obzirom na to da je auto redovan na prvom polasku, da radi non-stop i da nema baš preterano vremena za njegovo sređivanje...
MILE je napisao:Strašan auto... Je l' ga još vozi njegova posada?

Ne bi on vozio no naređeno je da se vozi sve i svašta, ako ga isključi može da bude kažnjen jer je u GSP-u nemoguće dokazati tehničku neispravnost vozila.branik je napisao:Малопре (око 22) возио сам поред сајма ка граду. Био сам иза 1302 са линије 51 који иде без иједног светла позади. Једино му раде стоп светла, а и она са једном сијалицом од 5 вати. То је прави покушај убиства. За то би требало озбиљно казнити возача!
branik je napisao:Малопре (око 22) возио сам поред сајма ка граду. Био сам иза 1302 са линије 51 који иде без иједног светла позади. Једино му раде стоп светла, а и она са једном сијалицом од 5 вати. То је прави покушај убиства. За то би требало озбиљно казнити возача!

branik je napisao:Мислио сам да је у време кад сам радио ГСП био на насјнижим гранама, али ових дана сам у БГД па посматрам и видим да је оно доба било златно. Цео дан ми 499 пролази испод прозора нагет на леву страну. Какав је звук кад пређе преко лежећег полицајца, не питајте. ко га само постави испод мог прозора. Али П802, ЛУИ 002 је без конкуренције по распаду, а свака част човеку који вечерас вози 493. Нисам видео да је ико пажљивије прешао преко полицајца.

Povratak na Gradski prevoz u Beogradu
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost