Kolege hajde da se potrudimo da slikamo autobuse KIM-CO kompanije iz Gracanice imaju tako dobra vozila i temu mozemo da otvorimo. Evo za pocetak snimak nadjen na YOUTUBU na kojem voze decu na eskurziju. Svi autobusi su vlasnistvo firme KIM-CO [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zqIhUEGuOMs[/youtube]
Da imaju King Longa 40 sedista VIP klasu. Setru 211hd. 2x Setra 315hd, Mercedes 303 rhd, Setra 215hd< Mercedes sprinter. Imaju dosta dobar i dosta jak vozni park mozda jos nesto nisam nabrojao. A da imaju jos jednu belu 315 hd. Prvi vozac bele 315 je vlasnikov sin, sivu vozi vlasnik. ovaj gospodin
To ne znam ali bus je VIP klase. Svaka VIP klasa se razlikuje od standardne. Ovde blizu mene ima jedna firma zove se LOSHI RISEN vozi inostranstvo, svi autobusi su Vip klase tako da su prva liga i uvek su puni kada voze pa su mu zapalili jednog Turisma pre tri meseca a on je zatim kupio Setru 317 hd VIP klasu u inat onima koji ga mrze. Mada je lako kada imas pare. Oni voze iz Peci za Nemacku preko Pristine, Merdara, Beograda kroz Srbiju tako da ima i Srbe putnike.
Nenad_KM je napisao:Čini mi se Monika tours iz Osojana
Istu ovakvu Setru slikao sam u Beograd-u samo nema retrovizore od serije 300 i ima normalne farove ne ko ove od specijalke ... e sada moze mi neko reci cija je ? koji je prevoznik?