Najvažnije je da ona bude vraćena u Rad,nije važno gde je stacionirana,opet ne bih se složio da je dobro što je prešla na Dorćol jer svako šinsko vozilo koje pređe dole više se ne vraća
U razgovoru sa zamenikom direktora centrale,dao je garancije da ce glacalica biti remontovana i vracena u saobracaj za glacanje sina i ciscenje snega.Naravno kad bude trebala da ide u muzej bice predata muzeju.
Jutros je vršena Probna vožnja gr.br. 1521 preko Kalemegdana do Okretnice ,,Beko,, kako sam čuo da je svrha Probe ispitivanje Trase vezano za moguće ponovno uspostavljanje linije 11 sa opcijom da rade CAF-ovi.
Kada su pustili CAF-a da se lomi na Ž.stanici radeći na liniji 12,šta je T.Košćuškog/Dušanova za njega,jutros kada sam došao na Posao,gr.br. 1521 je dolazio iz pravca ,,Beka,,čuo sam od Kolega da je bio gore,mada me čudi kako bi savladao Kalemegdansku padinu,možda bi mogao da skrene ka Beku ali sa Beka u T.Košćuškog teško.
Sto dalje sa Kafovima od Kalemegdana...Ehhh da su nasi mozgovi bili pametni pa da su katice preradili u niskopodne....Ovako gledas tramvaje koji nicemu ne sluze...Eeeeeeeej tugo moja...