Nele Nibus je napisao:Remontovan u Najbus, ima istu galeriju kao smederevci

Mislis n350, ne G200O
Mada jedan nije imao vec obicnu sanosovu galeriju kada je uradjen odmah, a posle ne ynam sta su radili dal su mu zamenili.
Zasto, tada sam bio u garaži, i vozio me Nesa, sto je sa Rambom bio partner. Video me na stanici, ajd do garaze, ajd, a leto a ja kod sestre u Najsu!
I tamo jedan do drugoga bez registracija ova dva sanos/nibusa u onim prelepim bojama metalik sivo pa roze trake. Tada su bili barem spolja, najbolje uradjene reparacije u celoj proizvodnji. Na retrovizorima su imali kao rebrastu gumu kod ogledala da se kao ne vidi štap, mali detalj i nije loše izgledalo. Guma ko crevo, tj i jeste rebrasto crevo.
E onda ih dovatili iz Jedinstva i skršili vrlo brzo. Prvo im tu prelepu boju prebacili u Turing i eto... Šteta što tada nisam imao fotoaparat...stvarno su vrhunski izgledali !!!
A najbolje urađen od svih je bio JAT-ov, auuu ko nije bio unutra tada kao nov, ne zna kako je dobar bio. Svaki detalj su gledali, jer rade za treće lice, nova sedišta sa plastikom pozadi, nožicama, mrežom...a tada skoro nijedan najbus nije imao nova sedišta, tj nijedan i nije sem n350 1023-1031, sve su bile reparacije. A u ovake sanos/nibus nisu bila nova, sve reparacije...
DUBRAVA sa vrha stranice je bila vrh i radila Kamenicu svaki dan. Sad što su ih pokantali ne znam, mada možda vozi lokal u VR!