Nešto iz prošle godine, Ko 423 u novembru slikan u Beogradu po prvi put pred mojim objektivom i prvi put da ga vidim od kad je napravljen a ima oko godinu dana..
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!
BRAVO Mico, Brate ova slika me vrati u 2000-tu...tada kada su izasli, kada sam ih video, bilo je uauuuuuuuuuuuuu...a okolo njih sve same raspadnute 415-ce drugih firmi, dakle tada najbus ubedljiv...jos onaj antpis G2000, ko da juce bilo majkumu...
BRAVO Setra, Pekar vozac bi trebalo da je, bez putnika
Onaj dodatni boks pozadi kao što već imaju 402, 403 i 405. A sad Ko 370 ex 485 prošli četvrtak na liniji za Zagreb i Stanja legenda za volanom! Danas je taj turnus odradio Ko 386 ex 591..
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!
Pozdrav svima,ja sam nov na forumu,zeleo bih pre svega da vas pozdravim,slucajno sam naleteo na ovaj sajt i odusevio se . Za desetak dana imam poslovne obaveze u Leskovcu,tako da cu morati da putujem iz Beograda za Leskovac nocnim autobusom . INteresuje me koja je cena karte ? Hvala puno