Neće biti tako gospodine Bane. Tek je dat predlog da se dozvoli preticanje sporih vozila(vozila koja ne mogu da razviju brzinu veću od 25 km/h) i to preko duple pune linije, a tu spadaju: Traktori,Bicikli i vozila koja ne mogu da razviju brzinu veću od 25 km/h. To je samo predlog koji je predložen od strane Profesora Milana Vujanića, komisiji za izmenu Zakona o saobraćaju. Znači da još nije dozvoljeno preticanje preko pune linije,već je to samo predlog koji tek treba da se usvoji.branik je napisao:И, шта је овде проблем? Претицање спорих возила је дозвољено, ако су спорија од 30 км на сат. Ако неко мисли да је упао у маказе, није страшно, јер ту брзина није била већа од 50- 60, а други возач га је видео навреме и јасно претпоставио намеру. Од овога може да направи драму само неко ко се не разуме у вожњу или је прешао км колико тај човек у рикверц. Јасно се видело да је смањио брзину пред кривином и тако остао све док није прошао трактор.
Ja nisam primetio da je neko ovde pravio dramu,već da je izneo svoje mišljenje u vezi toga. Što se tiče nerazumevanja u vožnju ili opaske da je taj vozač više prešao kilometara u rikverc, nego neko drugi u svom životu. Ja nisam najbolje razumeo na koga se to odnosilo. Ako se odnosilo na mene,moraću malo da vas razočaram jer za upravljačem Autobusa( D kategorija), se nalazim već 21 godinu unazad i mislim da sam malo više prešao kilometara nego većina ovde.
Jedna je stvar ta što mi svakodnevno kršimo Zakon o Bezbednosti Saobraćaja( i ja sam jedan od tih prekršioca,retko ali ipak jesam), a sasvim druga stvar da time negativno utičemo na mlade vozače i dajemo loš primer drugim vozačima. Sve je to dobro dok se nešto ne dogodi a onda kukala nam majka i sve što ide uz to. Ja do sada nisam imao takvih problema da izazovem nezgodu svojom krivicom,ali to je saobraćaj nikad se ne zna šta se može dogoditi sutra.
Da me pogrešno ne shvatite,nemam ja ništa protiv tog vozača,već sam komentarisao da je napravio prekršaj u saobraćaju za koji dozvola ide momentalno, i da se ne slažem sa tim njegovim postupkom u saobraćaju sa putnicima.. To je bila poenta mog komentara,ako neko nije razumeo šta sam hteo da kažem u prethodnom postu.