Ja radim ovog meseca na Bloku 45 kao Zamenjivač i sigurno ću raditi isključivo na Autobusima,linija 73 prilično dobro Funkcioniše pri dolascima i odlascima,pri kašnjenjima se Vozači Košave malo blesave ali to možemo svesti na minimum.
Za Vikend ne znam jer ne radim tada,radiću samo dve Subote u mesecu,šta oni rade na liniji to se ne tiče Otpravnika,zbog takvih stvari je Direkcija i osnovana,mi smo zaduženi samo za Kontrolu polazaka i eventualnog korigovanja istih ili što bi moja Koleginica rekla ,,Mi smo samo Ćate,,
No,zanimljivo je da je Gazda Košave zabranio svojim Vozačima da ispoštuju Naredbu Otpravnika i voze na drugim linijama poput linija 602 i 604 dok Vozači Laste rado idu tamo kao i na liniju 73.
Jedino Direkcija ima pravo da vrši takve zabrane,čudi me da se takve stvari dozvoljavaju gazdama,šta bi bilo kada bi Lasta izdala takvo saopštenje ili Pogon Karaburma,verujem da linije 602,604 ne bi postojale.
Zvaničnog Saopštenja nema osim za Vozila Japanske Donacije koja se mogu preusmeravati uz Dozvolu Centra GSP-a .