Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod becks89 » Pet Feb 08, 2013 9:01 pm

avramovicsasa je napisao:Valjao sam se od Smeha kada mi je Vozač prepričao situaciju:

Isključio je gr.br. 450 Za Garažu (1/601) i otišao u Raspored Zemuna da uzme druga Kola,Raspoređivač je držao u ruci Knjižicu,nešto se nećka,gleda ga,dvoumi se i dade mu Knjižicu od gr.br. 446 .
Vozač se našao u čudu,pomislio je da Raspoređivaču nešto nije dobro kada mu je dao novi auto na 601,kaže njemu se posrećilo jer ovakav nije viđen na Surčinskom putu. :D :) :lol:

Pa ko bi njima dao novog, i kliker bi pokvarili :roll: Gledam kako je jedan danas parkirao 349 na Žel.Stanici, stvarno i nisu za bolje, njima samo treba takve kante i davati :twisted:
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Sponzor

Postod nemanjatomic » Pet Feb 08, 2013 10:16 pm

Pa ja sam video 438 jednom na 604.
Korisnikov avatar
nemanjatomic
Član

Pridružio se: Pon Jul 30, 2012 8:25 am

Postod becks89 » Pet Feb 08, 2013 10:29 pm

Zato i ima 20.000 km nabijenih više nego ostali, jer ga šetaju i zato svira ko simfonijski orkestar sa nepunih 100.000km :wink:
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod avramovicsasa » Sub Feb 09, 2013 2:16 am

Dobri su Surčinci,voze šta im se da,ja bi im dao sve nove,dosta su se patili :twisted:
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod becks89 » Sub Feb 09, 2013 4:57 pm

Aj bre Sale rasturili bi i nakovanj :D

Juče jedna da kažemo zanimljiva situacija, ja sam bio kod Nemanje na 78, i krećemo sa Banjice, putari su asfaltirali deo od Bazena do Vojne akedemije i negde kod samog Bazena je ostavljen znak na sred puta, a oni su otišli u smeru ka Banjici se stvorila gužva tako da nismo mogli da ga obiđemo, krenemo nekako međutim nema šanse a da ga ne zakači prikolicom, reko daj da ja to malo pomerim, nisam ni izašao napolje neki trolejbusdžija iza nas izlazi i dobacuje mi "Mali vataj to čudo da ga izbacimo napolje" i tako ja i on znak ostavismo na trotoar na opšte zadovoljstvo kolone iza nas, a i putnika koji su čuli našu raspravu :mrgreen:
Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod avramovicsasa » Ned Feb 10, 2013 1:58 am

Jel su bar svirali uz znak Pozdrava :)

No,kod mene na Okretnici kao da se snima Vestern,svakog dana mi Romi dolaze po Vodu na Konjima kao Kauboji a juče su i doterali Zaprežna Kola sa malim Konjićem. :)
avramovicsasa
Otpravnik

Postod sstrale » Pon Feb 11, 2013 4:08 am

U petak ujutru,negde oko 7h imali smo mali koncert i live nastup u 27-ici... :D upalo mali ciga sa 'armonikom i jos jedan mali kao pevac,otpevali 3 pesme po 20 sec,prosli kroz autobus,uzeli nesto para od ljudi i izasli na Bogosloviji... :D
sstrale
Član

Pridružio se: Sre Nov 14, 2012 5:28 pm

Postod djole » Pon Feb 11, 2013 1:45 pm

Jutros na Studiu B bio zamenik sefa (direktora) pogona Karaburma. Pricao o punionici za CNG i generalno o stanju u pogonu. Na kraju intervjua je podvukao da sva vozila imaju zimske gume :lol:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
djole
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Postod danilo » Pon Feb 11, 2013 5:46 pm

Direktora, ne šefa... Šta je još rekao...?
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod djole » Pon Feb 11, 2013 8:05 pm

Za punionicu je raspisan tender i ocekuje se zavrsetak izgradnje do kraja leta sa tim sto ce postojati i deo namenjen za fizicka lica tj ko ima CNG u autu, moci ce da tanka u GSP-u. Pricao je o isplativosti vozila na CNG, za 2 godine eksploatacije otplate investicionu razliku u odnosu na standardan autobus, a ocekuju za 10ak godina da ce da se otplate u potpunosti. Da, Ikarbusi stizu krajem meseca i to 10 komada u Karaburmu, i po 11 Zemun i Novi Beograd
-Mario Andretti-
djole

Postod branik » Pon Feb 11, 2013 8:08 pm

I, sta rece, kakvo mu je stanje? Rece li da su modifikovali motor MAN da ide bez ulja, a IK bus bez kocnica.
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod djole » Pon Feb 11, 2013 8:17 pm

Covek nije nista slagao, samo nije pomenuo nista od toga :lol: . Ali zato je veoma bitno bilo naglasiti da vozila na CNG proizvode 5db manju buku od dizel vozila pri tom ne zahtevajuci vece troskove za popravke posto su to nova vozila koja se ne kvare.
-Mario Andretti-
djole

Postod branik » Pon Feb 11, 2013 8:22 pm

Da, dok im ne poskidaju poklopce, izolaciju, i sve "nepotrebno". Odnosno, dok se malo njima ne pozabavi odrzavanje.
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod Djape 97 & 184 » Pon Feb 11, 2013 8:54 pm

Pricao mi jedan vozac da je njemu pre par godina umro lik na zadnjem sedistu u fapini 262 na 46, vozio se celu smenu, sreca pa nije bilo toplo, inace bi se usmrdeo, mogu samo da zamislim ljude koji su pored njega sedeli, a nisu znali da je rikno :evil:
Djape 97 & 184
Član

Pridružio se: Pon Okt 31, 2011 6:33 pm

Postod avramovicsasa » Uto Feb 12, 2013 2:35 am

Od Novih Ikarbusa bi raspodela trebala da teče ovako:

-Ako je rekao Šef,u Karaburmu da će doći 10 Zglobova ;

-Znamo da 7 Komada ide u Zemun;

-Novi Beograd dobija najverovatnije 15 komada,što je i moguće jer se spremaju da iseku veliki broj starih autobusa.

Videćemo :?
avramovicsasa
Otpravnik

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije