Uaaaaaaaaao Sremac pokidao si. Vidi ga 192, uradjen razbijen, nova vrata napred, srednja sada postavljena, levi retrovizor mu dobro čuči treba sve da tako rade, trebalo bi da su od visokih G2000. Vrh su...Jedino mu zatvorili dole za maglu, šteta...
Malo mu naopačke turili znak (N) ali bus koji me definitivno vraća u period od drugog razreda osnovne pa sve do druge godine srednje kada je stara legenda #523 oteran u Kamenicu, vozilo koje ne mogu da prežalim. Maska stoji da nije neka, ali vožnju je imao što bi se reklo "stras Boža". Blokada na 105 km/h mu nije davala prostora za brzinu ali i to je sasvim bilo dovoljno za naše uslove. Za putnika, a i za vozača vrh plivao na putu ne kao Berkhof što oseti svaku rupu. E jedina mana kod legende 523 beše vozačeva Pilot stolica.. Sve u svemu drago mi je da ova legenda još vozi, jedino za razliku od #523 koji je imao MAN-a ovaj #239 ex 442 ex 521 ima Mercedesa.
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!