Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod Nikola Pejasinovic » Sub Mar 02, 2013 11:40 am

Hladim bandase hahahha :lol:
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Sponzor

Postod avramovicsasa » Ned Mar 03, 2013 4:59 am

-Ispričala mi je jedna Koleginica koju je Frku imala,

Vozila je Tramvaj gr.br. 307 sa linije 2 u Spoljnom krugu i negde nadomak BAS-a jedan od Beskućnika koji je spavao na prednjem Sedištu počeo je da se skida go i da se češe,bilo je kao u Horor Filmovima,bio je sav u krastama koje su počele da krvare,bacao je stvari po Tramvaju,Putnici su uspaničeno pomislili da se guši.
Zvali su Policiju,oni su stigli ali kada su videli u kakvom je stanju,nisu želeli da ga dotaknu a Hitna Pomoć nije htela da uputi Ekipu i Tramvaji su utonuli u duboki Zastoj.
Nakon nekog vremena su stigli,pronašli su Specijalne Rukavice i stavili ih na Ruke da bi ga izveli do Sanitetskih kola,Koleginica je odvezla Tramvaj na pranje jer se bojala neke zaraze.
Zanimljiva je bila reakcija Hitne Pomoći kao i uvek,da je taj Čovek bio zaražen Kugom ili nekom opasnom bolešću mogao je da zarazi čitav Tramvaj i da dođe do Pandemije i da pola Beograda ode u Karantin a oni u početku nisu hteli ni da dođu. :evil:
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod branik » Ned Mar 03, 2013 7:32 pm

Nikola Pejasinovic je napisao:Hladim bandase hahahha :lol:

А шта би да му је трамвај електризирао?
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod Nikola Pejasinovic » Ned Mar 03, 2013 7:37 pm

Mene pitas a ja ne znam nista o tome :mrgreen:
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Postod branik » Ned Mar 03, 2013 7:39 pm

Није битно. Само би то твоје ''hahahha'' било бар дупло дуже, а оно његово бииип дупло краће.
branik
Profesionalni vozač

Postod Nikola Pejasinovic » Ned Mar 03, 2013 7:45 pm

O cemu ti pricas prijatelju pojasni molim te. Sta sam ja kriv sto sam se ja nasmejao :shock:
Nikola Pejasinovic
Član

Postod branik » Ned Mar 03, 2013 7:49 pm

Заборави. Извини!
branik
Profesionalni vozač

Postod danilo » Ned Mar 03, 2013 8:41 pm

Pa stvarno je vozač to bezveze uradio, branik je u pravu. Baš je tu našao da obavi tu stvar, pored tramvaja, ok da je autobus u pitanju.
Ja znam za priču kad je vozač vršio malu nuždu pored trolejbusa sa dignutim motkama i zviznula ga struja na kraju.
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod avramovicsasa » Pon Mar 04, 2013 7:33 am

Pišao je kraj Tramvaja a ono za Bandaše je bila samo Šala,ne bi sigurno poprskao kritične delove,u najlakšem slučaju bi ostao Impotentan a u najgorem bi ga našli u Bloku 44 . :twisted:

Povodom toga što je Branik spomenuo Elektriziranje,to zna da bude vrlo opasno,jednom je gr.br. 5 ostao u kvaru kod Pošte u Vasinoj
kada je Majstor pokušao da uđe,odbacio ga je par metara i našao se u zidu Pošte,sećam se da je Majstor Beća vrištao preko Radio Stanice ,,Ovaj Trolejbus treba iseći,nikada da se više pusti u Saobraćaj,,.

Mene je tresao stari gr.br. 113 na Studentskom,padala je Kiša a ja se uhvatio za njega i stavio nogu na Stepenik,osećaj je bio kao da te 100 ruku štipa po celom telu a usta su mi bila ukočena jedno 5 minuta. :evil:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod branik » Pon Mar 04, 2013 11:50 am

Dobro, ljudi, nasalio sam se, a ovde salu niko ne prihvata
branik
Profesionalni vozač

Postod avramovicsasa » Uto Mar 05, 2013 1:47 pm

Čuo sam da je neko iz Depo Save napravio Haos Šefovima,

-Šefu Saobraćaja su sipali Purpenu u Auspuh na Privatnom Autu dok su Referentu Pogona odneli obe registarske tablice,inače Depo Sava je Pogon sa najvećim brojem kažnjenih Vozača. :evil:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Petar 535 » Uto Mar 05, 2013 3:52 pm

Hahahahha . :lol:
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Pridružio se: Sub Jul 30, 2011 10:38 am

Postod branik » Uto Mar 05, 2013 11:23 pm

:)
branik
Profesionalni vozač

Postod Maki187 » Sre Mar 06, 2013 4:30 pm

Ima negde i snimak gde na zeleznickoj stanici NBG tramvaj varnici a kabl se topi gore :D

Inace sta je juce bilo sa saobracajem ovde u blokovima ?
Ja sma inace iz 45-tog, cekao sam bus kod freska (zadnja stanica u bloku 45 ka gradu), i od nzm, 8:20 - 8:25 pa do 9 sati skoro, nije bilo uopste prevoza, tramvaja u pravcu ka gradu nije bilo, ali je zato dosta njih islo ka okretnici, a nijedan ovamo. Nije bilo ni buseva 94, 73, 610, stizao je samo 45. Onda je dosla jedna 73 ja msm, i bila je dupke puna pa je uslo svega tvoje-troje ljudi u bus, i to se dogodilo za sve ukupno 3-4 stanice da bus bude prepun, posle sam se smorio i otiso peske do bloka 70, pa na 95, posto ovako i onako sam trebao na taj bus, a bas tad naisli 73 i 94 :D
Maki187
Član

Pridružio se: Čet Sep 20, 2012 11:23 pm

Postod avramovicsasa » Sre Mar 06, 2013 9:33 pm

-Vrištao sam jutros kada sam čuo priču,

Poznati su dugogodišnji problemi zbog nedostatka Vode i WC-a na Terminusu ,,Kalemegdan/Beko/,,koji traju preko 25 godina od kada je i napravljena Okretnica.
Negde početkom 2000-tih problem je donekle rešen postavkom Mobilnih WC-a i Automata za Vodu ali Ukidanjem Otpravnika ponovo su se javili isti problemi zbog nedostatka Vode a i mobilni WC se retko čisti pa su Vozači prinuđeni ponovo da vrše nuždu po Okretnici.
Koleginice kojima je najteže nisu znale da je cela Okretnica pokrivena Video Nadzorom sa ZOO Vrta i Parking Servisa i da ljudi koji pregledaju te Kamere imaju šta da vide :D .
Jedan od Radnika Parking Servisa koji je drugar sa jednom našom Koleginicom joj je rekao,

,,Opomeni svoje Koleginice da ne vrše nuždu po Okretnici jer im svako jutro gledamo gola Dupeta,, :D :D :lol: :lol: :mrgreen:

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Jutros je jedan Stariji Čovek ušao u naš WC na Pristaništu,Vozači su kretali prema WC-u i vraćali se i tako par njih,ustanovio sam da se nešto događa ali opet ja lično ne branim Putnicima ili Slučajnim Prolaznicima da se posluže .
Jedan Vozač je ušao da opomene Čoveka a on Mučenik je odavno završio Nuždu ali ne može da ustane i onako golog Dupeta čuči i drži se a čak nije ni vrata zatvorio,bilo kako bilo Vozač mu je pomogao da ustane.
Ipak je Čovek star i bolestan,nije mu lako ali komično je bilo kada je ovaj počeo da Bogoradi u nameri da zaključa WC:

,,Ja sam završio smenu,hoću da idem u WC a nisam došao da podižem Penzionere,, :D :D :lol: :lol:
avramovicsasa
Otpravnik

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije