Logo

(Ne)pismenost na forumu!

Sve teme vezane za bilo šta. Samo ime kaže :)

Re: (Ne)pismenost na forumu!

Postod profa_chb » Čet Mar 07, 2013 10:08 pm

Znam da nisi menjao, nego si kasnije napisao :wink:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Sponzor

Postod arandjelovic » Čet Mar 07, 2013 11:13 pm

Ljudi moramo da shvatimo da Ivan zivi u Svajcarskoj i da je normalno da mu se desavaju greske u pisanju jer ne koristi cesto srpski jezik.
Mercedes-Benz... The best or nothing!
Korisnikov avatar
arandjelovic
Član

Pridružio se: Uto Mar 13, 2012 11:09 pm

Postod petar leskovac » Pet Mar 08, 2013 12:53 am

Shvatili smo :)
_____________________________________________________________________________________Image
Korisnikov avatar
petar leskovac
Član

Pridružio se: Čet Mar 22, 2012 7:44 pm

Postod PEX » Pet Mar 08, 2013 2:29 am

Daj nemojte drk-ati decka bez potrebe.. Aj neka neko od vas poliglota ode na nemacki forum, i neka pise sve gramaticki ispravno-nema teorije. Ja sam uvek za salu na svoj i tudji racun, ali na ovaj nacin nikako.
PEX
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:37 am

Postod Ivan » Pet Mar 08, 2013 2:08 pm

arandjelovic je napisao:Ljudi moramo da shvatimo da Ivan zivi u Svajcarskoj i da je normalno da mu se desavaju greske u pisanju jer ne koristi cesto srpski jezik.

Tako je Dejane, konačno prva pametna osoba, pa dajte ljudi šta je i rekao PEX volim ja malo zezanje ali ne na ovakvom doslovno dečijem nivou. Inače meni je vrlo drago kad me vi ispravljate ali ne kad stvari prelaze na ismevanje...
Korisnikov avatar
Ivan
Član

Pridružio se: Pet Mar 16, 2012 8:21 pm

Postod dusanman » Pet Mar 08, 2013 4:00 pm

I NIJE IVAN vec IGOR :P
dusanman
Član

Pridružio se: Pon Feb 06, 2012 6:57 pm

Postod Ivan » Pet Mar 08, 2013 5:14 pm

Ja sam to več od početka želeo da izmenim, ali mi se uvek reklo da se više ne menjaju korisnička imena... Najrađe bi imao "Mr. Autobus" ili kao na mom forumu "Dante Schuggi" (moj omiljeni tramvaj :D )
Korisnikov avatar
Ivan
Član

Postod ultras » Pet Mar 08, 2013 5:34 pm

Ja sam Makedonac i ja ne znam 100% makedonski jezik i pravopis,kao sto sam siguran da i Srbi ne znaju 100% svoi jezik (jezik ili jazik ne znam kako je pravilno na srpski),To je tako zasto postoje rjeci koi nikad ne gi koristimo.
U glavno greske se desavaju ali pojenta je drugi da nam razume,a greske postoje i dalje ce gi imati.
E sad posto nisam Srbin rjecite mi koliko sam greske napravio :D
ultras
Član

Pridružio se: Sre Apr 04, 2012 9:15 pm

Postod Ivan » Pet Mar 08, 2013 5:50 pm

Ja sam pravim greške u srpskom jeziku jer ne živim u Srbiji, ali evo kako bi trebao biti ispravan tekst (ako nisam nešto zaboravio) :D

ultras je napisao:Ja sam Makedonac i ja ne znam 100% makedonski jezik i pravopis, kao što sam siguran da i Srbi ne znaju 100% svoi jezik. To je tako zašto postoje reči koje nikad ne koristimo.
U glavnom greške se dešavaju, ali poenta je da nas drugi razumeju, a greške postoje i dalje će ih biti.
E sad pošto nisam Srbin recite mi koliko sam grešaka napravio. :D
Poslednji put menjao Ivan dana Čet Jun 20, 2013 5:14 pm, izmenjena samo jedanput
Korisnikov avatar
Ivan
Član

Postod ultras » Pet Mar 08, 2013 5:54 pm

Ivan je napisao:Ja sam pravim greške u srpskom jeziku jer ne živim u Srbiji več u Švajcarskoj, ali evo kako bi trebao biti ispravan tekst (ako nisam nešto zaboravio) :D

ultras je napisao:Ja sam Makedonac i ja ne znam 100% makedonski jezik i pravopis, kao što sam siguran da i Srbi ne znaju 100% svoi jezik. To je tako zašto postoje reči koje nikad ne koristimo.
U glavnom greške se dešavaju, ali poenta je da nas drugi razumeju, a greške postoje i dalje će ih biti.
E sad pošto nisam Srbin recite mi koliko sam grešaka napravio. :D

Ja nemam one s,z (Ш,З)
ultras
Član

Pridružio se: Sre Apr 04, 2012 9:15 pm

Postod Ivan » Pet Mar 08, 2013 6:25 pm

Dobro, ali osim malih greškica si jako dobar, s obzirom da nisi Srbin! :D
Korisnikov avatar
Ivan
Član

Postod becks89 » Pet Mar 08, 2013 9:56 pm

PEX je napisao:Daj nemojte drk-ati decka bez potrebe.. Aj neka neko od vas poliglota ode na nemacki forum, i neka pise sve gramaticki ispravno-nema teorije. Ja sam uvek za salu na svoj i tudji racun, ali na ovaj nacin nikako.

NIšta ja nisam rekao za to gde on živi, to je njegova stvar, ali ne možeš imati pravo da nekome kažeš bilo šta da loše radiš, ako i ti to loše radiš. To je poenta moje priče, a bitno da mi njega razumemo, a sve ostalo manje više! :wink:
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Postod arandjelovic » Pet Mar 08, 2013 10:14 pm

ultras je napisao:Ja sam Makedonac i ja ne znam 100% makedonski jezik i pravopis,kao sto sam siguran da i Srbi ne znaju 100% svoi jezik (jezik ili jazik ne znam kako je pravilno na srpski),To je tako zasto postoje rjeci koi nikad ne gi koristimo.
U glavno greske se desavaju ali pojenta je drugi da nam razume,a greske postoje i dalje ce gi imati.
E sad posto nisam Srbin rjecite mi koliko sam greske napravio :D

Ja sam izbrojao 14-15 gresaka :D ali nema veze, po meni ovde trebaju da se ispravljaju greske koje naprave clanovi koji zive u Srbiji i govore srpskim jezikom.
Mercedes-Benz... The best or nothing!
Korisnikov avatar
arandjelovic
Član

Pridružio se: Uto Mar 13, 2012 11:09 pm

Postod ArthasUE » Sub Mar 09, 2013 1:34 am

E bas sam ovo ovako zeleo. Da se citiraju greske clanova foruma u ovoj temi, da ih zajedno diskutujemo, i povrh svega nesto naucimo. ;)
Korisnikov avatar
ArthasUE
Član

Pridružio se: Ned Avg 12, 2012 10:51 am

Postod PEX » Sub Mar 09, 2013 2:35 am

becks89 je napisao: ali ne možeš imati pravo da nekome kažeš bilo šta da loše radiš, ako i ti to loše radiš

Sa ovim se potpuno slazem.
PEX
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:37 am

PrethodniSledeća

Povratak na Pricaonica