arandjelovic je napisao:Ljudi moramo da shvatimo da Ivan zivi u Svajcarskoj i da je normalno da mu se desavaju greske u pisanju jer ne koristi cesto srpski jezik.

ultras je napisao:Ja sam Makedonac i ja ne znam 100% makedonski jezik i pravopis, kao što sam siguran da i Srbi ne znaju 100% svoi jezik. To je tako zašto postoje reči koje nikad ne koristimo.
U glavnom greške se dešavaju, ali poenta je da nas drugi razumeju, a greške postoje i dalje će ih biti.
E sad pošto nisam Srbin recite mi koliko sam grešaka napravio.

Ivan je napisao:Ja sam pravim greške u srpskom jeziku jer ne živim u Srbiji več u Švajcarskoj, ali evo kako bi trebao biti ispravan tekst (ako nisam nešto zaboravio)ultras je napisao:Ja sam Makedonac i ja ne znam 100% makedonski jezik i pravopis, kao što sam siguran da i Srbi ne znaju 100% svoi jezik. To je tako zašto postoje reči koje nikad ne koristimo.
U glavnom greške se dešavaju, ali poenta je da nas drugi razumeju, a greške postoje i dalje će ih biti.
E sad pošto nisam Srbin recite mi koliko sam grešaka napravio.

PEX je napisao:Daj nemojte drk-ati decka bez potrebe.. Aj neka neko od vas poliglota ode na nemacki forum, i neka pise sve gramaticki ispravno-nema teorije. Ja sam uvek za salu na svoj i tudji racun, ali na ovaj nacin nikako.

ultras je napisao:Ja sam Makedonac i ja ne znam 100% makedonski jezik i pravopis,kao sto sam siguran da i Srbi ne znaju 100% svoi jezik (jezik ili jazik ne znam kako je pravilno na srpski),To je tako zasto postoje rjeci koi nikad ne gi koristimo.
U glavno greske se desavaju ali pojenta je drugi da nam razume,a greske postoje i dalje ce gi imati.
E sad posto nisam Srbin rjecite mi koliko sam greske napravio

becks89 je napisao: ali ne možeš imati pravo da nekome kažeš bilo šta da loše radiš, ako i ti to loše radiš
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju