Sinoć sam bio na 5/27 (trosmenac), III smena, i tamo me čeka koleza moj sa sve munjom A-1049 (IK-201; 2002. godište)... Inače zatvorismo liniju pošteno, pošto smo bili zadnji na liniji sa oba terminusa...
Mogu vam reći od kako je stigao sa remonta ono je drugi auto. Nije bio loš ni pre remonta kada je redovnost, na isto 5/27, ali sada je i sa terhničke strane mnogo pouzdanij i bolji auto.
Pored onoga što sam pisao prošli put, subota na 3/27 kad sam bio, kada sam i fotke postavljao pa do sada je malo još sređen... Dobio je novo osvetljenje tahografa, novu lampicu, prekidači zadnjih maglenki i za isključenje ASR-a, koji su falili, su nabavljeni i montirani.
Grejanje rastura, od cirkilacione pumpe ti se usija koleno, ispravan je i ventilator, kao i kalorifer ispod vozačevog sedišta, isto jako dobro greje, da jednostavno mora često da se isključuje jer zna da bude prevruće.
Novo vozačevno sedište je izuzetno udobno, ispravna je pneumazita...
Volan izuzetno lak za okretanje, ne čuje se pumpa volana, mota se kako hoćeš...
Celo osvetljenje auto, spolja, iznutra je ispravno, sve radi, LED rasveta putničkog salona odlično osvetljava.
Napred pult čitav, farban, nema oštećenja.
Temperaturu je najviše dizao do oko 83 stepeni C, drži inače na oko 79 do 80 stepeni C. Ulje u motoru u redu, pritisci vazduha napred 8 bara, pozadi 7 do 7,5.
Ispravan tahograf, brzinomer, sat i merač pređen km.
Izuzetno je čist, ceo, a naročito napred, nema puno prašine, sve je dotegnuto i utegnuto.
Stvarno auto za primer, nije ni čudo što on radi zadnji... Sad mislim da stvarno od GSPovih može da se proglasi za najbolji auto na 27ici...
Odradi bez ikakvih problema sve tri smene od 7 do 00:30, nema kvarova, nema primedbi, nema problema, teraj i uživaj