BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu! Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!! Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Na toj liniji radi ik-301 to je mali autobus ujutro kada idem u školu stoji se jedno na drugome ljudi se zalepe za šoferku.pod hitno nam je potreban jedan ik-206 ili ik-201
Ćuti, da dobiješ Sora ujutru video bi ti šta je muka Ali zato na Beogradskim opštinama rade zglobovi, iako na većini nema potrebe za njima....
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu! Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!! Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
#7501 (solaris interurbino) autobus je u odličnom stanju ima pređenih 210 000 km.Što se tiče vožnje svi su zadovoljni od vozača do putnika, autobus nikad nije imao neke probleme .Psada ga pazi i čuva kao da je njihov to se briska i licka još kada bih nam putevi bili bolji gde bi nam bio kraj Evo malo slika,slikano je telefonom nemojte zameriti evo malo unutrašnjosti I da dodam danas su bili dva čoveka iz ikarbusa i slikali ovaj autobus
Poslednji put menjao patrik dana Pon Apr 08, 2013 5:15 pm, izmenjena samo jedanput
Da znam ja za te probleme rekao mi vozač da to nepišem ,znam 7501 od prvog dana i njegove probleme .Vozač se boji da kudim vozilo da neko nebi njega smarao.Imam ja slike kada je on bio na kanalu kada mu je rađen menjač ali nemam dozvolu da ih okačim
Ma nema šta njega da diraju za to,evo ja sam napisao pa mene nek diraju sad... E to sa kanala,naravno nemoj da kačiš,imam ja i gomilu takvih fotki... zadržimo to za nas