Verovatno ovi iz milanovca nisu ni tražili bus, ono bolje daćutimo, nemamo auto, taman da se odmorimo malo heheh...
Ja nisam video poslednjih 10 godina da neki auto ode iz RJ DM da radi za RJ PO, jedino leti H.NOvi, ali je posada iz DM.
Sa kim sada deliš 2023, sa tvojim vozačima iz RJ PO. Da ga nisu prebacili skroz u PO.
Biće slika posle
Da, evo EDIT:
Prvo MAN unutra, pa Temsa:
1. MAN
Fotka sa sedištem bez prozora, da smo mi to uradili, pao bi forum, misli se na prozor ispred drugih vrata

Dalje, isto malo je skučena prostor (ali imajmo na umu da je prigradski auto, mada sa drugim izborom sedišta bi verovatno to bolje izgledalo, ergonomski, na to mislim). Jedino stvarno su visoki podesti, što se i vidi, i baš smetaju. Navika iz Temse je da nigde ne zapne noga i td, e u MAN-u nije tako, po meni loše rešeno.

Detalj hodnika, padajući, što je OK,

Detalj vrata, dobra širina vratiju, broj stepenika nešto mani i veća visina. Sto štapova/šipki za ova vrata! (kanta oborena, prilkom vonje, izleteo na putu u sred mraka još kada smo krenuli, neidentifikujući trčeći objekat, majstor na kočnicu i ode kanta u pm...

Detalj drajvera, koliko toliko (opali mi blic u sred mraka,

2.Temsa RD
Dosta dobra ergonomski rešena unutra, prostrana, odličan izbor sedišta, podolita, galerija, širine prednjih i zadnjih vrata, broju stepenika. Ono što ne valja, da kada koči motorom koliko primetih (Bane će da ispravi ako grešim) treska ona plastika pozadi u pm...Loše je na galeriji što nema drugojačije rešenje za regulaciju duvaljki klime, al ajd sad, neka mana mora da postoji. Kod Banetove Temse, dakle Temse starije generacije od ove, su duvaljke mnogo, mnogo bolje rešene. Na ovima nikako nećete moći zatvoriti dovod hladnog vazduha, dok na predhodnoj seriji dosta lakše. Ovakve loše duvaljke koristi i Berkof:
Vrata, odlično rešen ulaz, širina /visina, broj i širina i visina stepenica:

Dobro osmišljen prostor i za sedišta ispred vratiju:

Detalj preglednog prozora iznad srednjih vrata i prelep pogled na dolazni peron AS Požarevac:

Prostran hodnik, odlična sedišta:

Hodnik, klasičan, nije padajući, ali su čak tri ili 4 reda sedišta odmah na početku zadnjeg prepusta na podestu, što je ok (vidite dole kako ima stepenika da tako kažem i to pogledajte, ne na prvom redu sedišta sa ove slike dole, nego odmah na drugom primetićete stepenik kod mesta vezivanja sedišta za pod

Galerija i pregled unutrašnjosti u visini glave putnika:

Naravno imam fotek ulaza/izlaza, dosta je i ovoliko
Rezime: MAN bolja tabla za vozača, bolje se vozi, lagan za vožnju/vozača (sve ovo treba Bane da potvrdi sem table, rekao je), Temsa dobro ergonomsko rešenje prednjeg prepusta, udoban za putnika, nema visoke podeste, bučan u nekim trenucima vožnje (kočenje motorom, ili već veća brzina a neadekvatna brzina kretanja busa za istu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
401-kec i 103-jka u selu kod vozača, završava oko 16.30h, biće priče o njima i još koja slika.
Možda sam 401-ca stavljao, pre njega ovde je bio Sanos (ima ga na forumu) koji je pre toga radio 3 ili više godina svaki dan PO-KG-PO

Amatik je peglao u Januaru po starom BGD 19.30 - Kladovo:

Iz Kladova je došao IK-103 sa klimom, jer deca nisu išla u školu, raspust za decu, raspust za njega

I opet leto 2012, ovu fotku sam možda postavljao, ne sećam se: