Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod avramovicsasa » Sre Apr 10, 2013 1:50 am

Vraćao sam se sinoć gr.br. 1515 na liniji 7,svake večeri poslednjim polascima se Vozi Mladić na potezu od Ž.Stanice do Autobuske ili čak i do Hajata,zadigne Nogavicu i sa Nogom na kojoj je neka Krasta šeta po Tramvaju i prosi.

Kod Autobuske ulaze Dvojica Muškaraca koji su ga prepoznali,

,,Pa ne može baš svake večeri,spusti tu Nogavicu,mlad si Čovek,već si istrošio sve Fazone,,
,,Video sam ga pre neko veče u Kladionici ,,Meridijan,, ovde prosi za hranu i lekove a tamo se kladi,,-dodao je drugi.
,,Taj Zaradi po Tramvajima mesečno više nego ja,,

:lol: :lol: :lol: :lol:
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Sponzor

Postod Maki187 » Sre Apr 10, 2013 1:54 am

Taj lik sa krastom je stvarno smorio :D

Sasa ovu temu u poslednje vreme jedino i pratim, mogao bi do sutra da citam :D
Maki187
Član

Pridružio se: Čet Sep 20, 2012 11:23 pm

Postod avramovicsasa » Sre Apr 10, 2013 1:58 am

Grozan je,jednom sam mu dao misleći da mu zaista treba pomoć ali kojom je brzinom pretrčao Ulicu kod Hajata da ga ne zakače Kola shvatio sam da se radi o Zdravom Mladom Čoveku.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Nikola Pejasinovic » Sre Apr 10, 2013 7:17 pm

E moj sale da si ti meni ziv i zdrav, takih ima koliko hoces. Ne samo on ima jedan lik kod mene na 551 gde stalno kuka kako ce da se onesvseti da bi mogao da sedne. Kad su ga ljudi provalili nije smeo vise da pisne! :evil:
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod nemanjatomic » Sre Apr 10, 2013 8:21 pm

Jednom ja u 601 i bus maltene prazan i dolazi ciganka do mene i pita da joj ustanem,a ja joj lepo kazem pa ima mesta koliko hoces necu da ti ustajem.Ona se okrenu i ode i naglas kaze kako je nekulturan.Kakvih sve ludaka ima ne mogu da verujem.
Korisnikov avatar
nemanjatomic
Član

Pridružio se: Pon Jul 30, 2012 8:25 am

Postod avramovicsasa » Čet Apr 11, 2013 3:34 pm

U Javnom Prevozu postoji veliki broj redovnih putnika,postoje Ljudi koji su nesrećni i kojima zaista treba pomoći ali oni koji se ne trude da nađu posao i žele da žive na račun milostinje po Javnom prevozu,trebali bi da menjaju fazone i linije jer ubrzo bivaju provaljeni.
Jedan Radnik kod Privatnika za 1000-1500 dinara dnevno radi 10 sati a da ne može da ode u WC i vuče se kao prebijena mačka do kuće a taj što prosi 10 din,20,50 skupi hiljadarku za 2 sata a što bi radio.

Ja sam pre par godina gledao kod Politike,Devojka obučena kao sa Modne Piste,prosi od prolaznika,ljudi su joj davali 50-100 dinara a to je lokacija gde prolaze razne društvene klase,iskoristila je sistem ,,Dok je Ovaca biće i Vune,, što bi išla da radi 8 sati kada svoju dnevnicu može da obezbedi za 2 .

U Prevozu se ustaje samo Trudnicama,Majkama sa Decom i Starima sa Štapom a ovi što ih bole noge to su Foliranti,i ja posle 7-7,5 sati rada ne mogu da stojim u prevozu pa nikada nisam dizao nekog mlađeg a to što prozivaju u nadi da ćete osramotiti,ne obraćaj pažnju.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod danilo » Čet Apr 11, 2013 6:22 pm

Prošle nedelje, beše bio petak, negde predveče, već je bio mrak, na Banjci čekam trolejbus i dolazi vozilo sa linije 40 (beše bio T-2044, nisam siguran, ali nije ni važno to sad za ovu priču).
Pogledam ima li gužve, kad vidim ima putnika podosta, neki i stoje, uglavnom mesta za sedenje zasigurno nema.
Odjednom, kak oje stao u stanicu i počeo da otvara vrata masa putnika ustaje i tras svi na najbliža vrata, ispadaju iz trole kao opareni.
Ulazim, odjednom ima mesta za sedenje možeš ladno da biraše gde ćeš, ja sednem ono gde ima dva mesta, kad čujem, pi, pi, pip.
Ušla kontrola i blokirala validatore i kreće kontrola. Onda naravno provalim što se trola ispraznil, ali je najjače da su ovi iz trole videli kontrolore, a ja uopšte nisam provalio da oni stoje na stanici, na svega par metara od mene.

Prilaze mi njih dvoje kontrolora, mlađi neki dečko i neka isto mlađa, onako simpatična kontrolorka, a ja onda započinjem dijalog:
"Baš lepo ovako, vi uđoste, oni od vas beše ko đavo od krsta, obezbedili ste nam mesta za sedenje".
-"Pa eto, kad već plaćate kartu da vam barem obezbedimo da sedite i da se vozite ko ljudi", odgovara kontrolorka.
"Da, da, samo treba češće ovo da praktikujete".
-"Ti si jedan od retkih koji nam se obraduje i koji nas podržava".
"Samo napred, od mene uvek imate podršku".

:D :lol: :mrgreen: :D :lol: :mrgreen: :D :lol: :mrgreen:

A, i danas slična situacija u TMK 344-310... :lol: :mrgreen: :shock: :? :D
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod avramovicsasa » Čet Apr 11, 2013 7:39 pm

To je bila ista Fora 2004/05 kada su svi radnici GSP-a dobijali Kišne Mantile,ja sam samo jednom obukao to čudo,uđeš u Tramvaj svi beže napolje ili kucaju karte,svi te na ulici pitaju za informaciju,blam živi.....
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Maki187 » Čet Apr 11, 2013 7:42 pm

Au sasa pa barem sebi nadjes mesta u tramvaju/busu :D

Dailo, a ti si imao kartu ? :P
A fini kontrolori nesto :D
Maki187
Član

Postod danilo » Čet Apr 11, 2013 7:57 pm

Kako bre, pa šta ti pada napamet...? :P :D Šalim se... da, imao sam kartu :!: :) :wink:
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod Nikola Pejasinovic » Čet Apr 11, 2013 7:57 pm

Mnogo su postali fini u zadnje vreme, mene jedan matori spopada stalno je dezuran na glavnoj. Ja zvao Lakija koji radi u BusPlus-u lik ga je spustio za sve pare nista sad ne sme da kaze ikom kad udje u 551 :mrgreen: :mrgreen: :lol:
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod severac » Čet Apr 11, 2013 9:09 pm

Kad smo kod kontrole, danas u 77-ici ulazi kontrola i startuje lika sa mesecnom na kojoj nije uplaceno. Kaze lik sto se svercovao, silazim na sledecoj. A kontrolor ce njemu, uff, sad si prosao kroz sistem da nemas uplaceno, moram da ti pisem kaznu. Lik kaze, vazi, i ovaj mu jos i napisa kaznu. :mrgreen: Ja vec video svadju u najavi, kad ono nista, ispisa kontrolor kaznu, a ovaj jadnik sto je najgore sisao na stanici, umesto da je posle nastavio da se vozi. :D
severac
Član

Pridružio se: Sub Mar 16, 2013 10:02 pm

Postod Maki187 » Čet Apr 11, 2013 9:29 pm

Zato lepo ne personalizovane kartice, pa mogu moj k. da ti napisu kaznu osim ako im nedas licnu, a iams puno pravo da im nedas i da odbijes kaznu :D
Maki187
Član

Postod severac » Čet Apr 11, 2013 10:04 pm

Mozda nije prava tema, ali te kontrole moraju pojacati, i ja sam za vracanje onih punktova. Tada se znalo, ne mozes preci Brankov most a da nemas kartu, a mozes i pesice, lepo je vreme. A sad je sverc komerc. Niko ne placa. Onda i nama koji placamo bude muka sto smo ovce.
severac
Član

Pridružio se: Sub Mar 16, 2013 10:02 pm

Postod gospodin dzo » Čet Apr 11, 2013 11:32 pm

Ma moze da se predje bez problema,ali nije fora otkrivati tajne ;)
Cuvam i usvajam zensku decu od 17-18 leta,po mogucstvu sa stranim drzavljanstvom :mrgreen:
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Dec 27, 2010 9:39 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije