Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod niske » Čet Maj 02, 2013 10:53 pm

Taj 1252 mi je poznat sa 59-ke, stvarno dobro ide, kao i ostali busevi koji su imali priliku da tamo budu redovni (1116,1235,1285 itd.) :twisted:
niske
Član

Pridružio se: Ned Jan 09, 2011 1:50 am

Sponzor

Postod severac » Pet Maj 03, 2013 8:18 pm

Putnik višeg reda u autobusu GSP-a. Osoba koja ulazi na prednja vrata i poznaje sve vozače na lokalnoj autobuskoj liniji. Za razliku od običnog putnika, pripadnk ove subkulture vozi se nalakćen na šipku pored vozača, sa strane bliže vetrobranskom staklu, time se izdvajajući iz potlačene mase koja čak mora i da plati kartu da bi se vozila.
Kumašin je najčešće starija osoba, muškog pola, nosi radni kombinezon PKB-a, Imleka ili nekog drugog preduzeća, glasan je, uvek prijateljski raspoložen i ima brkove. 90% konverzacije sa vozačem on obavi sam. Nakon glasng i dubokog "Ooooo dooobro jutro!" vozaču, priča obično kreće Kumašinovim raspitivanjem za zdravlje vozačeve porodice, a zatim se nastavlja njegovim komentarisanjem vesti koje su tog jutra bile u Jutarnjem programu RTS-a. Na to se onda nadovezuje i psovanje zbog visoke cene goriva i osnovnih životnih namirnica, kao i pljuvanje države i režima (ovde se opcionalno ubaci i setno sećanje na "zlatna vremena", ali to varira od Kumašina do Kumašina).
Za pripadnike ove povlašćene manjine karakteristična je i dobrovoljna pomoć vozaču u vidu prosvetljujuće izjave da iz desne ulice nema nikog i da vozač može slobodno da prođe kroz raskrsnicu.
Važno je napomenuti još i da ne postoji standardna procedura za dostizanje statusa Kumašina, jer Kumašin se ne postaje, Kumašin se rađa!

http://vukajlija.com/kumasin/37477

Vozaci, ima li ovakvih? :D
severac
Član

Pridružio se: Sub Mar 16, 2013 10:02 pm

Postod Maki187 » Sub Maj 04, 2013 12:03 am

auuu :D
Meni je zelja da se vozim sa one strane kod vozaca, makar 2 stanice, nego ne znam kako vozaci psihicki izdrze takve ljude a i gomilu putnika koji umeju da smaraju. :D
Maki187
Član

Pridružio se: Čet Sep 20, 2012 11:23 pm

Postod danilo » Sub Maj 04, 2013 2:42 pm

Sinoć raskrsnica Ulica Višnjičke i Mije Kovačevića, 32ka skreće levo, ide u smeru ka Vukovom Spomeniku. Kad ladno na semaforu u krajnjoj levoj traci, u Ulici Mije Kovačevića, stoji putnički automobil, koji se kreće u smeru ka Višnjičkoj ulici. Sad auto, stoji u potpuno kontra traci i autobus stande ispred i blica ženi, ona stoji i na kraju se onko zbunjena pomeri. Mislim da ni tada nije bila shvatila da je svi vreme na semaforu stajala u kontra smeru, niti da je shvatila zašto joj vozač autobusa blica.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod filip » Ned Maj 05, 2013 8:58 am

Juče ulazim u 450 na Trošarini, u smeru ka centru, i on juri pošteno 60+ km/h niz Bulevar oslobođenja, odjednom kod raskrsnice sa Koste Jovanovića, izlećže auto i vozi našom kolovoznom trakom ka trošarini. Ovaj koči, a auto bukvalno 10 metara od nas, koči on čuje se škripanje ko na Formuli 1 i staje. Počne iz harmonike dim da izlazi od guma, i stajali smo tu jedno 5-6 minuta. Kasnije su istom busu ispala vrata. :twisted:

U pitanju je IK-201P iz RJ ''Sopot'', gbr 5175.
filip
Član

Pridružio se: Ned Nov 30, 2008 8:32 pm

Postod petar leskovac » Ned Maj 05, 2013 10:27 am

Dobro je kad su ispala samo vrata,svaki dan nova vest ,jednom sofersajbna,jednom vrata ,sledeci su verovatno putnici!!!!
_____________________________________________________________________________________Image
Korisnikov avatar
petar leskovac
Član

Pridružio se: Čet Mar 22, 2012 7:44 pm

Postod Maki187 » Uto Maj 07, 2013 1:17 am

Nebrini Petre, prema redosledu sledeci bi trebao da bude tocak, a putnici posle slede :D

Skoro je na sajtu nekih novina bila anketa sta ocekujete da sledece ispadne autobusu GSP-a, glasao sam za vrata i gle otpadose :D
Maki187
Član

Postod Djape 97 & 184 » Uto Maj 07, 2013 7:33 pm

I ja sam glasao za vrata, jer su trule one stangle ili varene u pokusaju sto su vezane za vrata... :D
Djape 97 & 184
Član

Pridružio se: Pon Okt 31, 2011 6:33 pm

Postod petar leskovac » Uto Maj 07, 2013 10:24 pm

Maki187 je napisao:Nebrini Petre, prema redosledu sledeci bi trebao da bude tocak, a putnici posle slede :D

Skoro je na sajtu nekih novina bila anketa sta ocekujete da sledece ispadne autobusu GSP-a, glasao sam za vrata i gle otpadose :D

hahaha baksuze ,nemoj vise da glasas,i ja sam to glasanje negde video ali se nisam okusao u tome :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
_____________________________________________________________________________________Image
Korisnikov avatar
petar leskovac
Član

Postod Petar 535 » Uto Maj 07, 2013 10:31 pm

Putnici su vec ispali .... 1193,794...
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Pridružio se: Sub Jul 30, 2011 10:38 am

Postod petar leskovac » Uto Maj 07, 2013 10:46 pm

Tacno imenjace!
Poslednji put menjao profa_chb dana Sre Maj 08, 2013 9:55 am, izmenjena samo jedanput
Rezlog: Citiranje prethodnog posta
Korisnikov avatar
petar leskovac
Član

Postod Nikola Pejasinovic » Uto Maj 07, 2013 11:19 pm

Da ali se vodi prica ja koliko sam razumeo za lastine autobuse ne za gsp :|
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod Maki187 » Uto Maj 07, 2013 11:48 pm

Mislim da je ipak bilo za GSP osim ako ne mislis na ispadanje putnika, svakako za koga god da je, sledeci put cu se potruditi da ne glasam, posle jos da me optuze za ubistvo koje sam prouzrokovao glasanjem na anketi :D
Maki187
Član

Postod becks89 » Sre Maj 08, 2013 10:26 am

Ismejao sam se sinoć pošteno kada sam čuo nov štos...
Znate kako se sada zove pogon "Kosmaj" ?
-Gorenje :mrgreen:
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Postod Nikola Pejasinovic » Sre Maj 08, 2013 10:11 pm

:mrgreen: :mrgreen: EEE kako bi bilo da nema bisera na ovome svetu poput tog koji je to izmislio. :lol:
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije