Naravno da je sasvim dovoljno ovih 120 ks, vuče on odlično njegovu težinu i kad jeste i kada nije prazan, ali značilo bi mu još malo snage u tim nižim stepenima, pogotovu onda kada je dobro natovaren. Znam da to sa sobom nosi i određeni rizik, no dosta ljudi je to odradilo na svojim kolima i za sada nisam naišao na negativna iskustva.
Prema rečima zaposlenih u servisu koji se bavi time, pre samog čipovanja se obavlja testiranje/kontrola motora, te se utvrđuje da li je isti pogodan za takvu vrstu dorade ili pak ne. Znam par ljudi koji su to odradili na identičnom JTD-u, kažu da su prezadovoljni postignutim rezultatima. Videćemo, to svakako nije u primarnim planovima.
stralis3 je napisao:Extra,dobar je to auto...a ako su mu pravi kilometri,navozacete se slatko i vi,a i onaj ko posle vas bude kupio vaseg Stila,ovo su mu najsladji kilometri.

Originalni kilometri su na njemu, provereno. Kupljen je sa servisnom knjigom u kojoj se i dalje vodi evidencija o urađenim servisima, kompletnim uputstvima i katalozima opreme. Svu neophodnu literaturu vezanu za njega imam.
Evo pre neki dan je bilo ravno 6 godina od kako je u vlasništvu kod nas. Duga je priča o tome kako je zapravo baš on kupljen, no ipak smo napravili dobar izbor. Iskreno od kako sam počeo da ulažem trud i rad u njega, postao mi je isuviše drag da bi ga se tako lako odrekao. Što ti kažeš, slatko me je navozao i tek će me navozati. A onda... pa možda i padne neka zamena u vidu nove Crome ili Alfe 159.