Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod EUKALIPTUS » Ned Jun 09, 2013 9:37 pm

Pa tako je hiljadu puta bacana ljaga i kaljan ugled GSP-a, za propuste raznih nekih prevoznika.
Korisnikov avatar
EUKALIPTUS
Član

Pridružio se: Čet Maj 08, 2008 10:46 pm

Sponzor

Postod avramovicsasa » Sre Jun 12, 2013 10:33 pm

Žalosno je što se GSP ne unapređuje i ne koristi da bi bilo dobro ljudima koji ga koriste već u političke svrhe radi dobijanja poena a opozicione novine kaljaju ugled istog prevoznika kako bi se svetili vladajućoj stranci,bili smo svedoci u proteklih 20 godina da su se velike nabavke i remonti vozila uvek vršile uoči izbora a posle se recimo po 5 godina kupi svega 10-20 autobusa.

Nestručni Novinari pljuju po GSP-u nehajući da tu ima dosta ljudi koji pošteno rade svoj posao i da im je stalo do firme .
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod avramovicsasa » Sre Jun 12, 2013 10:38 pm

Pričao mi je danas jedan Tramvajdžija jednu smešnu ali istovremeno i tužnu situaciju,često možemo da vidimo da stariji Sugrađani nose svoje BUS PLUS kartice oko vrata,kako mu je ulazio jedan čovek u Divaga zakačio se nekako oko šipke i upetljao se i počeo da se davi,jedva su uspeli da ga otkače. :(
avramovicsasa
Otpravnik

Postod avramovicsasa » Pet Jun 14, 2013 1:56 am

-Tramvaj se kretao ulicom Kraljice Marije dok se kraj njega odvijala prava Policijska potera,dvoje na Motorciklu bežali su pred Džipom Interventne Patrole,pokušali su da iseku Tramvaj i pobegnu ali ih Džip udari odpozadi i tom prilikom ih je oborio sa motora,kako su pali izletoše dvojica Policajaca i ubiše ih od batina.
Vozač mi je pričao da je to sve izgledalo kao u Akcionim Filmovima.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod gospodin dzo » Sub Jun 15, 2013 10:10 am

Vozio se juce u 860 ka Obrenovcu i negde kod Barica vozac prodje jednu stanicu misleci da nema nikoga,i neko povice pozadi:Majstore,zadnja!
Vozac jedva stao,otvori zadnja kad cujes glas:Dobro je,rade,mozes dalje....20 minuta sam se smejao kao budala :D
Cuvam i usvajam zensku decu od 17-18 leta,po mogucstvu sa stranim drzavljanstvom :mrgreen:
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Dec 27, 2010 9:39 pm

Postod branik » Sub Jun 15, 2013 2:12 pm

А да је устао...
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod gospodin dzo » Sub Jun 15, 2013 7:53 pm

Znam,stvarno nije lepo,covek se drnda ceo dan za platu i ovako neko da ga zeza...Ali stvarno je u prvi momenat bilo smesno svima osim njemu...
Cuvam i usvajam zensku decu od 17-18 leta,po mogucstvu sa stranim drzavljanstvom :mrgreen:
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Dec 27, 2010 9:39 pm

Postod Stefan Bgd » Ned Jun 16, 2013 12:56 am

Ima leka i za takve... radile bi njemu noge (i prednje i zadnje :lol:), kada bi dalji put nastavio pešaka do Obrenovca. :twisted:
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod branik » Ned Jun 16, 2013 9:05 pm

И са мном би тако прошао (најмање).
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod avramovicsasa » Pon Jun 17, 2013 12:38 am

-Na liniji 2 je interval 14 minuta,zaustavio se Tramvaj na Pristaništu oko 16:30 i treba da sačeka vreme,nakon nekog vremena izašla je žena sva usplahirena:

,,Koliko već stojimo,10 minuta,,
,,polazak je u 16:40 Gospođo,,-reče vozač.
,,Jao teško meni gde sada da nađem Taksi,pobećiće mi Autobus za Nemačku,,
,,Ako idete za Nemačku,ne može knap da se kreće,mora to ranije,,-dodala je jedna Koleginica.

Tu je stajao 1521 sa linije 13 koji je skraćivao,Vozač je pozvao da krenu sa njim kako bi pre stigli jer do Ž.stanice ne staje,ona je izašla sa dve Ćerke i svaka je vukla po Kofer na točkićima,dok su se oni ukrcali već je bilo i vreme polaska ove ,,dvojke,,.
Jedno deset putnika je krenulo da prelazi iz ,,dvojke,, prema ,,trinaestici,, ali CAF je krenuo,ljudi su stajali izgubljeni kao ovce na foru ,,ko koga ovde zeza,, i vratili se nazad u tramvaj.

,,Ko vam je inače rekao da prelazite u drugi Tramvaj,,-pitao ih je Vozač.
,,Da,on hoće da vozi samo njih tri,,-dobacila je jedna Žena.

:roll:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod danilo » Uto Jun 18, 2013 9:50 am

Juče ostanemo u kvaru sa A-941 i sad obavestili putnike da izađu, kad dva dečaka i dalje sede na prva dva sedišta, kad se uđe na I vrata, sa leve strane. Ne ustaju i zgledaju se malo zbunjeno. Ja im ponovim da ne ide dalje, da je u kvaru, a oni između sebe nešto šapuću, ne čujem šta. Odmahuju glavom, i gledaju me bledo. Ja ponovim crko je, a meni jedan od njih dvojice "Was is das crko"...? :mrgreen: :D :lol: :lol: :lol:
I onda vidim da ne razumeju srpski, ja onda "English, do you speak English...?", a on meni "Nein, English"...
E, šta ću sad, posle 5 godina učenja nemačkog ne znam da beknem, i sad kako da kažem crko, u kvaru, ne ide dalje, bilo,bilo šta da im nagovestim da treba da izađu.
Setim se... "Kaputt, klot, ende..." i oni "Aha, kaputt", i izađoše bez problema.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod profa_chb » Uto Jun 18, 2013 9:57 am

Kein Werke!!!! AUS AUS!!!

Ili jednostavno, Ich bin Serbische kontrola, Austieg Bitte :mrgreen:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod danilo » Uto Jun 18, 2013 11:08 am

profa_chb je napisao:Ili jednostavno, Ich bin Serbische kontrola, Austieg Bitte :mrgreen:

E da toga se nisam setio... :lol: :lol: :lol:
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod avramovicsasa » Uto Jun 18, 2013 12:48 pm

Opominjao sam juče par puta vozača da krene ali on se toliko udubio u priču da me nije primećivao,na kraju sam mu pružio ruku:

,,Daj mi ruku da te odvedem do Tramvaja,,- :lol:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Miki » Sre Jun 19, 2013 7:29 pm

Danas ja i moj stric čekali 601 u Surčinu i naiđe Knežević. I uđosmo mi i pozadi slobodno jedno mesto. Ja mu rekao: "Sedi ti malo, ja sam sedeo u prethodnom". I ništa, posle par stanica uđoše dve kurve (igledale mi pijano), posvađane. Vređaju jedna drugu (tada sam bio ubeđen da su ovo što sam ranije napisao): "Ja ću te ubiti, sad pred svima ovde!" "Ajde baš da vidimo!" i ova jedna uzme da davi ovu drugu i ova padne mom stricu u krilo, a ova nastavi da je davi (boli nju p***a za druge). Na kraju je ova pusti (nije to ni bilo pravo davljenje) i a ova druga krene da se izvinjava mom stricu, a i dalje mu sedi u krilo. I na kraju ustane i krene da viče da majstor zaustavi autobus, da zove policiju. Vozač stane, pogleda pozadi, i videvši nastavi da vozi. Na kraju izađu iz autobusa, a šta je posle bilo... Da sam ja seo, ova bi pala na mene. :shock: :? :roll:
Image Image
Korisnikov avatar
Miki
Član

Pridružio se: Pon Maj 16, 2011 2:23 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije