Tako je....kolega iz Laste je jasno dao pokazivac pravca a i vec je bio krenuo i prava je sreca sto ga nije udario,a meni je pred nosom pustio putnike iako sam takodje i ja vec krenuo iz stanice sto znaci da je namerno tako postupio.
Inače ovaj solaš 112n ispod ja dužim a ljubičasti zglob je sajamski primerak radjen za rusko tržište ali je M&M Trans kupio, to je inače rezerva u garaži
Taj sto je u rezervi je extra, kao da je sa druge planete , no gde je zavrsio isti taj samo solo, njega ste nesto kratko vozili u BG, jel on bese u Kragujevcu?
Šalu na stranu BaNe_PO je u pravu, a iskreno primetio sam da se vozači FAP-ova po BG-u baš ***CENZURISANO*** i ovi na 37 tako seku po Banovom Brdu, ali ipak Ikarbus ima MAN motor i Voith-ov menjač, mogu samo da mi broje šare na zadnjoj haubi
Pa ne bih bas rekao... Par puta sam bio prisutan kada su M&M Ikarbus i Fap sa 37-ce imali okrsaj, i Fap ga je oduvao Mecka je u ovom slucaju brza od MAN-a iako je 10-ak KS u zaostatku. P.S. napominjem da vise volim IK od Fapa, i MAN od MB-a tako da sam potpuno objektivan