Miki je napisao:Danas ja i moj stric čekali 601 u Surčinu i naiđe Knežević. I uđosmo mi i pozadi slobodno jedno mesto. Ja mu rekao: "Sedi ti malo, ja sam sedeo u prethodnom". I ništa, posle par stanica uđoše dve kurve (igledale mi pijano), posvađane. Vređaju jedna drugu (tada sam bio ubeđen da su ovo što sam ranije napisao): "Ja ću te ubiti, sad pred svima ovde!" "Ajde baš da vidimo!" i ova jedna uzme da davi ovu drugu i ova padne mom stricu u krilo, a ova nastavi da je davi (boli nju p***a za druge). Na kraju je ova pusti (nije to ni bilo pravo davljenje) i a ova druga krene da se izvinjava mom stricu, a i dalje mu sedi u krilo. I na kraju ustane i krene da viče da majstor zaustavi autobus, da zove policiju. Vozač stane, pogleda pozadi, i videvši nastavi da vozi. Na kraju izađu iz autobusa, a šta je posle bilo... Da sam ja seo, ova bi pala na mene.![]()
![]()
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!

danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Moraju da se snađu, treba održati koncentraciju za 6-7 sati a pritom nema vremena za odmor.Petar 535 je napisao:Neki i bosi voze, to sam primetio .

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju