Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod Ratomir » Sre Jun 19, 2013 8:05 pm

Ja bim vrlo rado voleo da mi padne u krilo :mrgreen:
Image
Ratomir
Član

Pridružio se: Sub Mar 30, 2013 6:10 pm

Sponzor

Postod becks89 » Sre Jun 19, 2013 8:07 pm

Ti bi voleo? sa 12 godina?
Kuda ide ova omladina....
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Postod Miki » Sre Jun 19, 2013 8:46 pm

I ja bih voleo normalna devojka. Ti je nisi video (ne mislim na izgled, mada i tu nije nešto). :wink:
Image Image
Korisnikov avatar
Miki
Član

Pridružio se: Pon Maj 16, 2011 2:23 pm

Postod Nikola Pejasinovic » Sre Jun 19, 2013 11:11 pm

Miki je napisao:Danas ja i moj stric čekali 601 u Surčinu i naiđe Knežević. I uđosmo mi i pozadi slobodno jedno mesto. Ja mu rekao: "Sedi ti malo, ja sam sedeo u prethodnom". I ništa, posle par stanica uđoše dve kurve (igledale mi pijano), posvađane. Vređaju jedna drugu (tada sam bio ubeđen da su ovo što sam ranije napisao): "Ja ću te ubiti, sad pred svima ovde!" "Ajde baš da vidimo!" i ova jedna uzme da davi ovu drugu i ova padne mom stricu u krilo, a ova nastavi da je davi (boli nju p***a za druge). Na kraju je ova pusti (nije to ni bilo pravo davljenje) i a ova druga krene da se izvinjava mom stricu, a i dalje mu sedi u krilo. I na kraju ustane i krene da viče da majstor zaustavi autobus, da zove policiju. Vozač stane, pogleda pozadi, i videvši nastavi da vozi. Na kraju izađu iz autobusa, a šta je posle bilo... Da sam ja seo, ova bi pala na mene. :shock: :? :roll:

Danas je sve gore i gore ne mozes mirno da sedis u autobusu. Moras da biras dali da cuvas glavu ili dzepove.
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod danilo » Sre Jun 19, 2013 11:18 pm

Pa dobro Nikola nije to baš za poređenje... Mislim, ako te neko odžepari ili odalami to jeste strašno i toga se treba čuvati, ali brate, ako ti se neka cica (pa još i ako je dobra) strovali u krilo, ne znam čega onda treba da se plašiš i čuvaš...
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod danilo » Sre Jun 19, 2013 11:30 pm

A, da isto pre neki dan...

Ja imao na sebi neku majcu belu, krem i po sebi majca ima imitaciju sivo, crnu kao da je prljava. I sad ta imitacija onako dosta realno deluje.
Kad ja stojim, a meni s leđa prilazi stariji čovek koji se sprema da siđe na sledećoj stanici i kaže: "E dečko (ili kako me već oslovio), tebi je ovde (poklazuje na leđa) sve prljavo, negde si se naslonio i skroz si prljav...", ja se trgnem, cap cimnem glavom i vidim da nema ništa.
Onda se setim koju sam majcu obukao..., a čovek nastavlja: "To su ti naši autobusi, to je sve tako čisto i sve to tako, a da ti kažem, ako ideš s nekim devojkama da se vidiš, pa da znaš".
I ja reko dal da ga zezam, al ajd neću reko, onako baš mi ozbiljno čovek delovao... Objasnim mu, onako kroz smeh: "A, ne nije to prljavo, mislim, ta majca je uvek prljava. Možete od jutra do sutra da je perete i ona je uvek prljava", i objasnim mu za imitaciju. U svakom slučaju sam mu se zahvalio.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod nemanjatomic » Čet Jun 20, 2013 9:34 pm

Jao vozio moj stric jedne subote uvece na zadnjem polasku 604 i na prva vrata usla neka devojka iz Becmena ili iz Petrovcica i kaze ona njemu ti si moj cvaler :lol: ,a moj stric kaze njoj:Sta kazes.A ona opet ti si moj cvaler i onda on kaze ae izblejimo na okretnici i ne znam sta je dalje bilo,al cepao sam se od smeha kad sam ovo cuo.Naravno cvaler u ovoj situaciji znaci svaler.
Poslednji put menjao nemanjatomic dana Pet Jun 21, 2013 7:49 am, izmenjena samo jedanput
Korisnikov avatar
nemanjatomic
Član

Pridružio se: Pon Jul 30, 2012 8:25 am

Postod avramovicsasa » Čet Jun 20, 2013 10:59 pm

Došao je tramvaj sa linije 2 na Pristanište i morao je da sačeka vreme dok je vozač jedva dočekao da se dokopa zraka ali putnici kao putnici uvek žure na autobus,voz,avion itd tako i jedna devojka je izašla da moli vozača da krene ranije,vozač mlad,lep,šmeker počeo je da joj se udvara i da joj govori kako će baš zbog nje krenuti ranije,iza je naišao drugi tramvaj sa linije 2 kojeg smo hitno morali da propustimo kroz kiflu kako bi se u svoje vreme uključio na unutrašnji krug.
Vozač je hteo da krene a teh.majstor izvali pred onom devojkom,

,,Ne kreće on ranije zbog vas već zbog onog tramvaja iza,, :mrgreen:

Koji blam,ja kažem majstoru ,,Što reče to kada dečko zamalo nije uzeo broj telefona,, :D
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod avramovicsasa » Sub Jun 22, 2013 6:41 pm

Na ovoj žegi najviše pate vozači u čijim kabinama bude i do 50 stepeni ako ne i više,rashlađuju se vodom,vazduhom,brišu peškirima ali jedan Tramvajdžija svaki krug skida po jedan deo odeće,prvo je skinuo majicu,zatim patike u narednom krugu u jednom momentu ja mu rekoh,

,,Kolega,nije ti više ništa ostalo osim da idući krug skineš pantalone,nemoj molim te,bar ostani u gaćama,, :D :lol:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod petar leskovac » Sub Jun 22, 2013 8:22 pm

Hehe,Sasa i njegove uvek lude anegdote ! :D
_____________________________________________________________________________________Image
Korisnikov avatar
petar leskovac
Član

Pridružio se: Čet Mar 22, 2012 7:44 pm

Postod Petar 535 » Sub Jun 22, 2013 9:38 pm

Neki i bosi voze, to sam primetio . :D
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Pridružio se: Sub Jul 30, 2011 10:38 am

Postod avramovicsasa » Sub Jun 22, 2013 10:25 pm

Pošto je na liniji 2 interval tokom ovog bizarnog letnjeg reda vožnje 14 minuta,putnici su non stop nervozni a ova vrućina je veliki neprijatelj ali vozači moraju da izađu malo iz vozila,Koleginica je izašla da uzme vodu i zapalila je cigaru,

,,Gospođo,hoćete i kafu da vam stavimo,,-povikao je jedan lik iz Tramvaja.
,,Može ali malu šoljicu,,-ladno ga je iskulirala.
,,Može,,-nastavlja on.
,,Može ali samo malo,,
,,Idem ja da ovi ne vilene,,-krenula je malo ranije kad posle Brankovog mosta,zakuca se se neka riba Citroenom u njen Tramvaj.

Koji Baksuz kažem ja njoj,što te nije odveo na kafu u onaj novi kafić blizu BAS-a :D :lol: :mrgreen:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Nikola Pejasinovic » Sub Jun 22, 2013 10:30 pm

Ahahahaha jeste baksuz
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod MILE » Ned Jun 23, 2013 1:06 am

Petar 535 je napisao:Neki i bosi voze, to sam primetio . :D
Moraju da se snađu, treba održati koncentraciju za 6-7 sati a pritom nema vremena za odmor.
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod nemanjatomic » Ned Jun 23, 2013 10:45 am

Neki vozaci u GSP i po 9 sati voze.
Korisnikov avatar
nemanjatomic
Član

Pridružio se: Pon Jul 30, 2012 8:25 am

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije