Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod branik » Ned Jun 23, 2013 1:23 pm

Пре двадесетак година ко год је хтео радио је и више од своје смене. Недостајало је возача и радио сам скоро увек увече и додавао први или други део шихте или допуну. Лепо се плаћало. Углавном смо тако тражили, а тек повремено, распоред би нудио ксд му недостаје људи. Да бих добио кад тражим и кад желим, прихватао сами кад траже. Кршеви, без клима, у гужви... Све за паре.
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Sponzor

Postod avramovicsasa » Sre Jun 26, 2013 7:21 pm

Ispričao mi je Vozač jednu bizarnu priču koja mu se dogodila juče :

,,Majstore,ovaj drka tamo kod harmonike,,-požalila mu se putnica,on je zaustavio tramvaj i bacio pogled,lik se zavalio u sedište i zabavlja se desankom.
,,Majstore,što ne učinite nešto,što ga ne izbacite,,-nastavila je.
,,Moje je da vozim,,-nastavio je vožnju.

:shock: :twisted: :)
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod Nikola Pejasinovic » Sre Jun 26, 2013 7:24 pm

:shock: izgorelo po glave sve :lol:
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod petar leskovac » Sre Jun 26, 2013 9:08 pm

hahah ma ne verujem!
_____________________________________________________________________________________Image
Korisnikov avatar
petar leskovac
Član

Pridružio se: Čet Mar 22, 2012 7:44 pm

Postod Ratomir » Sre Jun 26, 2013 9:36 pm

To je bilo u novinama, da udje u iskljucivo tramvaj i pocne da mastrubira i upadne u trans.
Image
Ratomir
Član

Pridružio se: Sub Mar 30, 2013 6:10 pm

Postod avramovicsasa » Čet Jun 27, 2013 8:05 pm

Danas kad sam se vraćao sa posla tramvajem,lik je kod Sajmišta ušao ladno sa dva miša na leđima,obučen u buntovničkom RAMBO stilu sa vojnom maramom na glavi,to što mu je bilo na leđima je iz porodice štakora što bi rekla naša braća,bili su poveći za miševe ali su imali repine kao pacovi dok im je dlaka bila suviše kratka za hrčka.
Jedan je bio beo a ovaj drugi šaren više crn,da li su bili neverovatno dobro dresirani ili pod dejstvom bensedina ne znam ali su bili neverovatno mirni,nisu reagovali na okolinu kao ni na buku koju je tramvaj pravio,skukutili su se jedan uz drugog i pomerali su se oko njegovog vrata i leđa,ljudi su se čudili a neki su se gadili,izašao je u M.Milankovića.
Kroz glavu mi je prošlo u trenutku,šta bi se desilo da je neko ušao u tramvaj sa mačkom,bila bi burna vožnja do Bloka :twisted:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Nikola Pejasinovic » Čet Jun 27, 2013 9:21 pm

Bas burna voznja. Zene bi skakale na stolice ili na neke putnike koje sede zbog miseva :mrgreen:
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod SGB » Čet Jun 27, 2013 10:02 pm

Једне вечери се враћао са Коњарника, последњи полазак 17ице. Пун као око. Код Маринкове баре улазе двојица Рома са "крмачама", оним огромним кинескиим торбама. Одједном креће цика и вриска, рибе подижу ноге на седишта. Ова двојица су имали слепе путнике у својим стварима, два миша. Тј. ја сам видео два како крстаре по поду аутобуса, не могу да гарантујем да их није било још. Прво што ми је пало на памет да одем до возача и пријавим штеточине, али шта да радимо ако се искључи за гаражу, а последњи полазак. Мада мислим да је сазнао о чему је реч, јер су путнице правиле приличну буку због свега. Углавном довезао нас је до Земуна.
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB
Član

Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 1:03 pm

Postod danilo » Pet Jun 28, 2013 5:42 pm

Danas ja na Pohorskoj gledam red vožnje i pored mene stoji stariji čovek, ima možda između 50 i 60 godina i on isto gleda red vožnje i pita me:

"Gde ide ovaj 81", ja reko: "Na Altinu", a on "A, gde je to?", pa reko "To Vam je kad se Ugrinovačkom ovamo preseče stari novosadski put, ono neselje preko".
Nastavlja on: "A, 612, gde to ide?". "To ide na Galeniku, Novu Galeniku, gde okreće i 84ka". Kaže čovek "Au, ima li ovde neka normalna linija da okreće...?!"

:D :mrgreen: :D :mrgreen: :D :mrgreen:
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod filip » Pet Jun 28, 2013 6:16 pm

Poslednji 17 i poslednji 31 treba izbegavati, inače :)
filip
Član

Pridružio se: Ned Nov 30, 2008 8:32 pm

Postod profa_chb » Pet Jun 28, 2013 6:19 pm

Ratomir je napisao:To je bilo u novinama, da udje u iskljucivo tramvaj i pocne da mastrubira i upadne u trans.

Voli čovek tramvaje, to ga pali :mrgreen: Možda je sa foruma? :mrgreen:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod avramovicsasa » Pet Jun 28, 2013 10:13 pm

Sećam se pre nekih 10 godina,čekao sam tramvaj sa linije 11 na Kalemegdanu kada me je jedan čovek upitao,

,,Jel staje ovde 11,ja čekam za Austrougarsku,, :D
avramovicsasa
Otpravnik

Postod avramovicsasa » Pet Jun 28, 2013 11:06 pm

Pričao mi je Vozač tramvaja gr.br. 1510 iz kojeg je žena izašla i onesvestila se,stajali su i čekali Hitnu kada su počeli da se bune putnici,
,,Hajde vozi,šta čekaš,,
,,jel ste normalni,vidite da žena leži kraj tramvaja,,
,,ma vozi bre šta stojiš bezveze,,

:shock: :roll: :?
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Ratomir » Sub Jun 29, 2013 1:00 am

Вечерас чекали ја и очух 73 у Батајници. И пошто га није било дуго, дође један Кошавин пун. Уђемо ми лепо на прва врата и кад оно један возач кога мој очух зна. Причају они тако и стигнемо ми до електронске и тамо уђоше шесторица надрнданих момака. Певају они тако Цецине песме и стално говорили возачу како ће да му ј..у матер и возач му каже да се носи у три лепе... Дођемо ми до робне куће у Земуну и један од надрнданих каже возачу из позадине: ,,Мајсторе, задња"! Возач отвори кад нико не излази и ови почели да се смеју. Таман што је кренуо они опед рекоше да отвори задња и возач их не отвори. Један се на наљутио и дошао код возача у намери да га бије. Возач устане и удари га једном и путници га смире и убеде га да не зове полицију.
Image
Ratomir
Član

Pridružio se: Sub Mar 30, 2013 6:10 pm

Postod petar leskovac » Sub Jun 29, 2013 9:11 am

Ako je sa foruma neka se javi :D
_____________________________________________________________________________________Image
Korisnikov avatar
petar leskovac
Član

Pridružio se: Čet Mar 22, 2012 7:44 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije