od danilo » Sre Jul 24, 2013 12:42 pm
Strava tekst, kao i uvek...
Kaže na carinjenju je prvi, a on u Krnješevce stigao pre ohoho i 10 komada juče već u pogonu "Novi Beograd", oni pričaju da je prvi tek na carini.
Drugo, mislim da je dinamika da do kraja godine (do kraja decembra) stigne poslednji kontigent, al dobro, možda grešim.
Ali, ubedljivo mi je na najjači komentar da će se prvo voziti njima Karaburci i Novobeograđani, ako su mislili na vozače iz Karaburme i Novog Beograda, onda da, slažem se, ali, ako su na putnike mislili... I ovo za linije što se ustvari nadovezuje na ovo prvo. Oni pobrojali sve linije koje drže Karaburma i Novi Beograd, kao na nekoj od njih će biti zaduženi... Aha... Već vidim A-3001 na 1/35L, A-3002 na 1/32E, A-3003 na 2/32E... Mislim malo više upućenosti i zainteresovanosti im ne bi škodilo, ali zaista, jer kako vreme ide i kako više čitam novinske članke (potpuno ne bitno koji je list u pitanju) sve češće nailazim na ovakve gluposti, koje zaista mislim da pišu samo da bi nešto napisali i rekli eto radimo, popunili smo hartiju, zveknuli smo neku fotografiju koja veze sa životom nema, daj mi platu i teraj tako dalje. Onda ovo po čemu su prepoznatljivi isto... Ali, to je, sad neću dalje u OT da idem, kod nas postala svakodnevica, ali je ipak po mom mišljenju nenormalno, da se o bilo kojoj sferi života tako piše u novinama, kod nas. Sve na pola, sve napamet, paušalno, neupućeno, na isti kalup...
Mirko GSP