Da li neko od urednika može da objasni zbog čega je obrisan post o dolasku novih trolejbusa ZIU 9 1985/86 godine koji sam pripremao sat vremena i zbog čega se moj rad više ne vrednuje ovde ?
Usledio je odgovor od ,,urednika,, za koji bih rekao da je ciničan,putem privatne poruke iako je pitanje bilo javno:
Re: Nova vozila za BG
profa_chb je napisao:Promašio si temu.
Post koji je napisan ne pripada ni temi ,,Stara Vozila,, ,,Rashodovana Vozila,, ,,Pogon Dorćol,, jer u trenutku pisanja članka ta vozila su bila u fazi isporuke znači pripadaju ovoj temi pošto nema adekvatne teme za ovakve članke.
Nisam dobio odgovor zbog čega se moj rad više ovde ne vrednuje jer koliko vidim da se moji postovi brišu,ipak jedan onakav članak treba napisati i sakupiti fotografije da bi bio objavljen a neko je klikom miša anulirao jedan dobar članak koji ne verujem da su mnogi stigli da pročitaju,opet ako sam promašio temu,post je mogao biti premešten.
Pošto će se Gospodin urednik postarati i ovo da obriše kako bi zataškao svoju netrpeljivost prema pojedinim članovima,Cone će takođe o ovome biti obavešten.