Logo

Moja garaža

Slike i rasprave o automobilima.

Re: Moja garaža

Postod Aleks_BGD » Pon Avg 26, 2013 9:38 pm

Eto vidite da sam bio upravu.Pa znam valjda sta sam video.To je taj Pasatov motor koji sam spominjao.Ide odlicno mihame,bez obzira sto je onaj automatik,povlaci super,posebno kad mu das kick-down. :wink:
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Sponzor

Postod djolo » Uto Avg 27, 2013 2:03 am

Moja limuzina
Dacia Solenza 2004. godište, 103000km na satu i dalje piči ko nova. Naravno bilo je tu i tamo kvarova al sve je sad konačno sređeno. Nije ni najbolji ni najlepši ali ja ga obožavam i teška srca ću se jednog dana rastati od njega.

Image
Image
http://www.djordjekosanovic.net
In theory there is no difference between theory and practice, but in practice there is.
djolo
tehnička podrška

Pridružio se: Pet Avg 16, 2013 5:36 pm

Postod miham » Uto Avg 27, 2013 10:15 am

Aleks_BGD je napisao:Eto vidite da sam bio upravu.Pa znam valjda sta sam video.To je taj Pasatov motor koji sam spominjao.Ide odlicno mihame,bez obzira sto je onaj automatik,povlaci super,posebno kad mu das kick-down. :wink:

moje sledece auto mora biti automatik..zakon brate..ako ti je volja sam da saltas,uzmes tiptronik opciju i mirna Bosna.. 8)
miham
Mehaničar

Pridružio se: Ned Dec 12, 2010 10:52 pm

Postod miham » Uto Avg 27, 2013 10:30 am

miham
Mehaničar

Postod Aleks_BGD » Uto Avg 27, 2013 1:47 pm

Jes brate to je taj samo sto je ovaj 1.8 automatik isto ko i onaj 2.4.Mogu ti reci i 1.8 ide dobro,probao sam ga licno fino povlaci.***CENZURISANO*** malo mu potrosnja nije jaca strana jer je bezninac i to jos automatik,ali da je dobar dobar je.E da imam jednu zamerku,a to je klierns vozila tj visina znaci ne trpi los put i ivicnjake nikako.Pogotovo sto ispod branika i prenjih tockova ima neke mini spojlere pa ume da struze recimo kad treba da ga popnes negde ili kad ulazis preko kapije u dvoriste..itd.Ali boze moj iza to ima resenje,ubodna testera resava sve. :mrgreen: :mrgreen:
Mihame sutra Audi stize u BG pa cu ga slikati detaljno i kacim slike da ga vidis...stvarno vrh auto.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod miham » Uto Avg 27, 2013 3:28 pm

Ma kad mu ti roknes sequent plin,trosi manje nego dizelas.. :) e automatik je jos bolja varijanta..slikaj obavezno..e da je meni jednog ovakvog uzeti..
miham
Mehaničar

Postod miham » Sre Avg 28, 2013 8:24 am

miham
Mehaničar

Postod Kassbohrer » Sre Avg 28, 2013 1:37 pm

Zvijer, nema šta, nabolje što je ikad ponuđeno u ovoj generaciji Passata. Nešto me ipak buni, prvo ovo auto fabrički ima 275 KS, moguće je da je tjuniran ali baš da su ga nasvirali na 400 KS to mi je malo previše... Drugo cijena, ovo auto može da se nađe u Njemačkoj u top stanju za 4-5000 eura, tako da je 15500 je ipak previše. Sve u svemu pravo auto za tebe, ugradiš mu plin i neće preći 22-23 litra po gradu sa ručnim mjenjačem, a pošto preferiraš automatike tu negdje do 25l se možeš uklopiti :D :D :D
Kassbohrer
Član

Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 12:20 am

Postod Aleks_BGD » Sre Avg 28, 2013 1:54 pm

Ma ebo ti to mihame,evo ti limuzina... :wink: nebi zalio ni cent za njega.
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... i_quattro/
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod djole » Sre Avg 28, 2013 7:58 pm

Ne znam kome treba ovakav auto za licne potrebe, posebno polovan. To ni tipicni primerci nasih gastarbajtera vise ne voze. Za te pare moze ozbiljan novi auto da se kupi o kom sledecih 6-7 godina nemas da razmisljas
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
djole
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Postod Kassbohrer » Sre Avg 28, 2013 8:28 pm

Djole svi imamo različite potrebe, želje i mogućnosti pa prema tome kupujemo auta koja vozimo, ja ovog Audija ne bih kupio zbog visokih troškova ali nekome to ne smeta i svaka čast... Inače ne volim te generalizacije tipa VW voze seljaci, Opel cicije, Citroen zanesenjaci, Audi kriminalci, Mercedes penzioneri... smatram to za glupost. Znam lika, stariji ozbiljan čovjek koji vozi S-klasu W140 S500, ima para da kupi koji hoće auto, ali on hoće baš taj, njemu dobar, neće da ga mijenja i ja ne vidim tu ništa loše...
Kassbohrer
Član

Postod djole » Sre Avg 28, 2013 8:44 pm

Razumem ja to sve, taman posla da generalizujem stvari i da delim ljude prema tome sta voze. Ne delim ljude ni po mnogo bitnijim stvarima, kamoli da to cinim prema materijalnim stvarima kao sto je auto. Znam puno ljudi koji su zavrsili bas visoke skole i imaju dobre plate pa opet ne voze neke napucane automobile i to mi je ok, svako bira na sta ce da trosi novac. Ovde je druga stvar u pitanju koja mi smeta kod Srba, i ti si je naveo. Npr ti cesto putujes u Nemacku ili ajde ka zapadnim zemljama. Reci mi ko tamo vozi BMW i Mercedes ? Vozi ko ima para i to je to. Zna se koliko ti treba para mesecno za odrzavanje jednog BMW-a i to ne moze svako i zato je statusni simbol. Kod nas je naopaka situacija i prosecan Srbin je glup i iskompleksiran sto dovodi do toga da je kupovina Audija od 6-7 hiljada evra bolja kupovina od VW-a od 6-7 hiljada. Jer sad nisi smeker ako vozis Pola iz 2010te vec si smeker ako vozis a6 iz 2000te. Ako je nekome to ok, onda svaka cast.

@Aleks, nadam se da se neces naci prozvanim, to ne cinim. Sve ovo ima za posledicu mnogo "likova" iz moje okoline koji su pristalice gore pomenute filozofije. Pri tome se ne mogu podiciti trocifrenom vrednoscu IQ-a, vec samo BMW-om
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
djole
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Re:

Postod Aleks_BGD » Sre Avg 28, 2013 8:57 pm

djole je napisao:@Aleks, nadam se da se neces naci prozvanim, to ne cinim. Sve ovo ima za posledicu mnogo "likova" iz moje okoline koji su pristalice gore pomenute filozofije. Pri tome se ne mogu podiciti trocifrenom vrednoscu IQ-a, vec samo BMW-om

Ovo si dobro rekao,ali nisam ja postavio onaj A8 da bih sad tu nesto.Nego zato sto volim limuzine ali kao auto,volim to sto je veliko i sto ima tu neku notu elegancije a ne zato sto to je sad neki statusni simbol.Iskreno ja vozim Leganzu iz 2000 i nista mi ne fali.Cak sta vise uzivam u njoj,bez obzira sto je vec godine gaze,ali opet dobro me sluzi.I na kraju opet ja tip sam coveka koji vise nekako voli limuzinu no neki mali gradski auto,ali dobro sve je stvar ukusa. :wink:
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod Kassbohrer » Sre Avg 28, 2013 9:04 pm

To si dobro rekao, rijetko ćeš uopšte da vidiš u DE nekog mladog momka da vozi neka baš jaka i napucana kola tipa A8, R8, X5 itd, a i kad ga vidiš to ili je naslednik nekog bogataša ili je gastarbajter :) Izuzetak je Bavarska kod njih se masovno tera BMW u svim mogućim bojama i oblicima :)
Po nekom mom mišljenju ako neko kupuje auto zato da bi se prikazao nečim što nije to je teška glupost, a ako vozi nešto zato što mu treba ili voli ili eto prosto tako može mu se ali realno, po meni je to sasvim pozitivna stvar.
Jedan lik bivši gastarbajter kod nas u gradu je restauriao Opela Rekorda P I matorog stariji je od 1960-og sigurno, ovako izgleda http://www.fahrzeugbilder.de/1024/opel- ... -34912.jpg i vozika ga stalno, nema drugo auto, kad se pojavi pored Audija A6 na ulici svi u njega gledaju niko u Audija :D
Kassbohrer
Član

Postod Aleks_BGD » Sre Avg 28, 2013 9:11 pm

http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... nator_25i/
Ko se seca ovoga,Kassbohrer ti najverovatnije.Matoro jel da?Drugar ga prodaje,bez obzira sto je matoro mene odusevljava snagom i zvukom a i ide brate.Prave limuzine 80-90tih... :wink: 8)
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

PrethodniSledeća

Povratak na Automobili