Ja zaista ne znam ko je onoj babi na salteru informacija dolaznog perona dao posao... Jedna jako neprijatna i bezobrazna osoba koja se drala na sve koji su pitali za informaciju... Meni je reka citiram "bas me briga sto ti cekas vec pola sata bus". Ali to nije nista, posto sam stajao pored tog saltera (sklonio se od kise) svasta sam cuo, kao na primer: neki momak je cekao da stigne Bobivit iz Trstenika, lepo je prisao salteru i pita kad stize ona odgovara "otkud ja znam kad stize". ALO bre zeno ti radis na INFORMACIJAMA kad stize bus... Kad je lik trazio da mu da njeno ime da moze da je prijavi sefu, stize odgovor gde smo svi ostali bez teksta, citiram: "ajde samo pokusaj da me prijavis"...
Dalje...
Jedna devojka je isto prisla da pita dali je stigao autobus AP Cacka (liniju nisam cuo), stize jos bolji odgovor, citiram: "ne znam, gledaj malo table na autobusima pa ces znati dali je stigao"...
Sta reci dalje a ne zaplakati...
Ja znam da je sa ljudima najteze raditi, i znam da joj je danas tuda proslo 1000 ljudi koji su je nesto pitali i da lako covek nakon nekog vremena rada prsne od muke, ali nek ima bar malo pristojnosti i dobre volje. A ne odma da napada ljude...