Logo

Mobilni telefoni

Sve teme vezane za bilo šta. Samo ime kaže :)

Re: Mobilni telefoni

Postod dusanman » Čet Okt 10, 2013 7:02 pm

Necete verovati ali je istina,odkako je Microsoft kupio Nokiu potpuno su drugačiji telefoni...prosto ne vredi uzimati vise neki android,bukvalno mnogo su bolji,niti jedan jedini BUG,probao sam Xperia Z,dali uopste telefon od 500-600€ sme da zakuca?A Z kuca samo tako.Galaxy S4 je još veće sra*** od S3,gomila nekvalitetne plastike.Raspad. Android trenutno vise nikad,pogotovo kamera.koliko su losi softveri za kamere na androidu toliko su dobri na Windows Phone :)
dusanman
Član

Pridružio se: Pon Feb 06, 2012 6:57 pm

Sponzor

Postod Mickey » Čet Okt 10, 2013 9:05 pm

miham je napisao:Je li ko sretao ovo..??

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

evo i specifikacija..!!

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3891/Lenovo/A820

mislim da je dzabe za ovu konfiguraciju i za dual sim i mora biti bolji od alcatela i zte-ova i huaweii-ova i ostalih kinezarija..?

sto nisi pisao pre mesec dana. bas sam kupio ALcatel ot992d

jedina mana ovom fonu je slaba baterija, tih 1200mAh nece izdrzati ni pola dana
Mickey
Član

Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 10:30 pm

Postod miham » Pet Okt 11, 2013 8:35 am

e ybg Mikeli,prije neki dan vidjeh ovo cudo..ne bi trebalo da je lenovo nekvalitetan fon,mada se probija na trzistu i na ovom polju izgleda..ne obratih paznju na bateriiju,imas pravo ovo ne bi mnogo izdrzalo..
@dusanman ti so malo subjektivno ali nema veze ta tvoja prica..Samsung GS4 i Note3+Gear su trenutno najbolji telefoni na trzistu ko preferira veliki ekran sa mnostvo funkcija i android platformom kao i dobrim hardverom.Svi ti pokusaji Sony-a i ostalih kompanija jesu u stvari pokusaji da se iskopira vodeci samsungov model.Nekad je statusni simbol bilo imati nokiu 8800 gold,potom iphone(kao i dan danas) a u poslednje vrijeme S4 i Note2,sad i Note3.Nokia se dzabe trga sad kad to nije uradila prije par godina kad je poccela android manija..telefoni na windows-u su (meni) opste sr anje jer je meni komplikovan i sprdnja u odnosu na android,mada je sve stvar licnog ukusa i navike.Meni je buraz imao HTC HD7 na windows 7 platformi i ne moze da se skine ni 10% aplikacija sa marketa,da bi se prikovcao na kompjuter moras 100 programa da instaliras,i bluetooth ne funkcionise sa uredjajima koji nijesu na windows platformi(ako na WP8 nijesu nesto poboljsali),tako da je to za 20 stepenica nize od S4.Najbolji telefon zvanicno u 2011 godini je S2,u 2012 je S3(i najprodavanji) ubjedljivo,tek ce u 2013 da jos ubjedljivije pobijedi S4 ili Note 3.
miham
Mehaničar

Pridružio se: Ned Dec 12, 2010 10:52 pm

Postod profa_chb » Pet Okt 11, 2013 9:48 am

A za to vreme dok se vi nadmećete hi-tech uređajima, trenutno imam "na lageru" Nokiu 3210 u odličnom stanju, mislim da je made in Finland 8)
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod miham » Pet Okt 11, 2013 9:52 am

miham
Mehaničar

Postod profa_chb » Pet Okt 11, 2013 9:57 am

A ĐEEE ME NAAAAĐEEEEEEEE :D :D :D :D

Imao sam i njega "na lageru" prošle godine, ali je bio neispravan i završio na limundu :cry: Žao mi je za njega, da sam bio pametan, pa da ga popravim, i ugradim u kola, to čudo ima bluetooth i priključak za eksternu antenu, pravi šoferski :D
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod miham » Pet Okt 11, 2013 2:56 pm

ja sam svojevremeno imao 3210 i 3310 ali mi je 3210 bila za komad bolja od 3310,kobra su je zvali.. :)
miham
Mehaničar

Postod dusanman » Pet Okt 11, 2013 5:34 pm

@miham,veruj mi probaj Lumiu 920 ili nesto ispod,to su telefoni bas full,i ja gotivim,gotivo sam,koristim android i jako su ne stabilni,samo uporedi i težinu S4 i Lumie 920 ;) Ljudi vise vole S4 itd jer android i ono aplikacije itd itd,Windows je bas dosta unapredio i jos kako poboljsao Store itd :)
dusanman
Član

Postod miham » Pet Okt 11, 2013 7:46 pm

Evo sad vidim i ona je izmedju 500-600e,ne bih je ni pogledao i pod tackom razno pored s3,s4,note 2,note 3,htc one,one X..
miham
Mehaničar

Postod dusanman » Pet Okt 11, 2013 10:01 pm

kako gde,moja drugarica je platila u Telenoru 800€ mada ne verujem bas al ajd :) Probaj molim te hahahaa,pogledaj obavezno :)
dusanman
Član

Postod djole » Ned Okt 13, 2013 2:44 pm

dusanman je napisao:Necete verovati ali je istina,odkako je Microsoft kupio Nokiu potpuno su drugačiji telefoni...prosto ne vredi uzimati vise neki android,bukvalno mnogo su bolji,niti jedan jedini BUG,probao sam Xperia Z,dali uopste telefon od 500-600€ sme da zakuca?A Z kuca samo tako.Galaxy S4 je još veće sra*** od S3,gomila nekvalitetne plastike.Raspad. Android trenutno vise nikad,pogotovo kamera.koliko su losi softveri za kamere na androidu toliko su dobri na Windows Phone :)

Ja to pricam jedno 6 meseci ali niko ne veruje :D. Ja sam presao sa Symbiana na Android na nagovor drugara koji je imao neki HTC (cini mi se cak da je to bio jedan od prvih modela sa Androidom) od prilike kad je izasao update za Eclair (2.1) i to je bio kvantni skok za mene u odnosu na Symbian a u to vreme je sinonim za najbolji telefon bila Nokia koja je sa Symbianom podsecala na danasnje Android telefone (ono, spucas 500-600 evra i imas vrhunski fon koji baguje s vremena na vreme i sve cesce). Tako krenem ja da ubedjujem ljude da pazare Androide kad ono svi me gledaju u fazonu sta prica ova budala, Nokia je Nokia :lol:. Ista prica je pocela pre neko vreme od kad sam kao ti par dana nosio Lumiu 920, cak sam i ovde na forumu pisao i nasao sam na slican odgovor kao pre par godina sa Androidom
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
djole
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Postod dusanman » Ned Okt 13, 2013 3:59 pm

Napokon čovek koji me razume :)
dusanman
Član

Postod djole » Sre Nov 13, 2013 1:06 pm

Ja kupio Lumiu 920 :D. Za 250 evra nema boljeg fona... Imaju dobar store, sve bitnije sa Iphone i Androida ima i za Windows i jos dosta toga :). Xbox igrice (ako interesuje koga), ja probao par njih cisto reda radi, sve su dobre :D, vrhunska navigacija sa Nokia mapama (potpuno besplatna bez krekova i gluposti), cak i sela koja nemaju nazive ulica (ono bb) imaju ucrtane te iste ulice. Sad se vozim par dana sa njim i po Beogradu nema greske. Sinhronizovao se sa kompom iz prve, sa gmailom (i mejl i kontakti)... Works like a charm :D
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
djole
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Postod Shone » Sre Nov 13, 2013 3:11 pm

Ја сам више од годину дана почаствовани корисник HTC EVO 3D и не би га мењао за ништа , баш као ни мој стари Sony Ericsson W960i , стари и једини ривал у оно добаа Nokia-ји N95 8GB кога нећу да продам јер је најбољи телефон на свету. :D
Извукла си осовинуууууууу из шаааасије љубави наше...
Korisnikov avatar
Shone
Član

Pridružio se: Ned Jun 10, 2012 5:44 pm

Postod dusanman » Sre Nov 13, 2013 5:20 pm

djole je napisao:Ja kupio Lumiu 920 :D. Za 250 evra nema boljeg fona... Imaju dobar store, sve bitnije sa Iphone i Androida ima i za Windows i jos dosta toga :). Xbox igrice (ako interesuje koga), ja probao par njih cisto reda radi, sve su dobre :D, vrhunska navigacija sa Nokia mapama (potpuno besplatna bez krekova i gluposti), cak i sela koja nemaju nazive ulica (ono bb) imaju ucrtane te iste ulice. Sad se vozim par dana sa njim i po Beogradu nema greske. Sinhronizovao se sa kompom iz prve, sa gmailom (i mejl i kontakti)... Works like a charm :D

Drugarica ima,probao sam je (Nokiju profo :mrgreen: ),extra je telefon,mada problem je sto je ona glupa pa ne zna da ga koristi,250€ :shock: Ona s*** da je platila oko 800€ u telenoru...
Poslednji put menjao dusanman dana Sre Nov 13, 2013 6:28 pm, izmenjena samo jedanput
dusanman
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Pricaonica