Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod severac » Čet Okt 03, 2013 6:56 pm

Danas u Bulevaru Mihaila Pupina blizu Dejtonke je nesto gorelo i idu jedna kola vatrogasaca pod rotacijom zutom trakom, a ispred ide neki ik-201. Da vidite kako salta i vuce ikaca kad je hitno (posto su druge trake bile pune, moglo se samo zutom), projurila je brzinom munje i vatrogasci za njom.
severac
Član

Pridružio se: Sub Mar 16, 2013 10:02 pm

Sponzor

Postod avramovicsasa » Čet Okt 03, 2013 8:49 pm

Sećam se pre 2 godine,idem Dunavskom ulicom,gužva i krkljanac,svako se snalazi kako zna da prođe a na čelu kolone olupina trole gr.br. 72 a oni svi stoje iza nje. :lol:
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod avramovicsasa » Čet Okt 03, 2013 9:11 pm

Nasmejao nas je jedan kolega koji je konstatovao da iza svih napada na vozače stoji upravo sindikat koji time želi da skrene pažnju sa pravog stanja stvari,

,,Idi bre kolega,pa nemaju batinaši mesečni raspored, 1/5,6/17,2/72 ,, :D :lol: :mrgreen:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Petar 535 » Pet Okt 04, 2013 6:44 pm

severac je napisao:Danas u Bulevaru Mihaila Pupina blizu Dejtonke je nesto gorelo i idu jedna kola vatrogasaca pod rotacijom zutom trakom, a ispred ide neki ik-201. Da vidite kako salta i vuce ikaca kad je hitno (posto su druge trake bile pune, moglo se samo zutom), projurila je brzinom munje i vatrogasci za njom.

Video sam ja, zapalio se auto, beli, karavan, Opel Kadet ili je bio Golf 3, nsiam dobro video . Izasli su neki ljudi, pomagali, gasili, bila je dimcuga. A vatrogasci su dosli tek kad su ugasili. Napravljen je manji zastoj i svim trakama .
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Pridružio se: Sub Jul 30, 2011 10:38 am

Postod avramovicsasa » Pet Okt 04, 2013 10:01 pm

Tako se pre par godina jednom liku kod Sava Centra na auto putu zapalio nov Punto,on je uspaničeno zaustavljao automobile da mu neko da P.P.A da ugasi požar dok je Saobraćajac ubrzavao saobraćaj kako ne bi došlo do zastoja. :shock:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod EUKALIPTUS » Pon Okt 07, 2013 11:18 pm

EUKALIPTUS je napisao:Izgleda da Beobus ima zaposlenog čistača buseva na terminusu u Surčinu. Proveo sam tamo više od pola sata, čekajući 904, jer nisam znao kad tačno ima, i neki lik (mislim da je Ciga EDIT: Nije Ciganin) je dočekivao autobuse, ali je propuštao GSP-ove 601 i Lastin 904, samo je u Beobus ulazio i čistio metlom đubre, a kad nema đubreta, pričao sa vozačima. Večernji sati su bili u pitanju. Na kraju, kad sam otišao, nije bilo više ni jednog busa na stanici, i on je ostao tu da čeka.

Citirao sam samog sebe da podsetim ili da vidi ko možda nije. Da, definitivno imaju radnika koji čeka na okretnici u Surčinu, i čisti Beobus (Knežević) autobuse. Radi svim danima, čak i nedeljom. Ja sam, blago rečeno, u šoku.

Po meni krajnje besmisleno. Stoji na otvorenom, po hladnoći na okretnici koja je Bogu iza nogu.
Korisnikov avatar
EUKALIPTUS
Član

Pridružio se: Čet Maj 08, 2008 10:46 pm

Postod Maki187 » Čet Okt 10, 2013 9:17 pm

Na prikolici od divaga (divag GB 632), sa GB brojem 1441 mogu vrata da se otvore kad ocete.
Nisam proboa u toku voznje (ne znam sta bi se desilo, da li bi tramvaj sam poceo da koci ili nesto), ali stao je na raskrnici izmedju bloka 44 i 45, stanica je u bloku 45 odma i ja po obicaju ranije stiso dugme, tak oda kad tramvaj stane na stanicu vrata se sama otvore, kad ono, vrata se odmah otvorila. A i zamenjeni su mu dugici za otvaranje sa onim STOP iz autobusa.
Pa ne nzam da li ej zbog toga, al radi :D
Maki187
Član

Pridružio se: Čet Sep 20, 2012 11:23 pm

Postod avramovicsasa » Pet Okt 11, 2013 1:54 am

Zakačio Tramvaj gr.br. 312 retrovizor nekom kombiju u Dušanovoj,da ne bi došlo do zastoja Policija ga je poslala na Beko da sačeka uviđaj kad taj lik kaže Vozaču,

,,Mogao si sam da pomeriš retrovizor,,
,,Ko vozi taj kombi,ti ili ja,,-odgovara mu Vozač.

,,Šta se ljuti,pomerio si mu ali tramvajem,,- :D :lol: :mrgreen:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod profa_chb » Pet Okt 11, 2013 9:53 am

E, neka ga je... Ja to nogom, što reče Šurda :mrgreen:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod avramovicsasa » Sub Okt 12, 2013 1:50 am

Ulazi lik jutros kod Buvljaka u gr.br. 1024 na liniji 95 i prilazi mu Kontrolorka,on joj je pružio karticu ali ona je videla da ista nije njegova i da je slika izgrebana i da stoji žensko ime,ona nije htela da mu je vrati i tada nastaje frka i svađa,po rečniku koji je koristio mladić rekao bih da je ganci samo malo vešto kamufliran,pomalo se zaletao na Kontrolorku verovatno u nameri da je udari,

,,Vrati mi karticu,,
,,To nije vaša kartica,po zakonu je kažnjivo koristiti se tuđim dokumentima,,
,,To nije tuđe,to je kartica moje mame,,
,,Svejedno,ne možete da koristite karticu,,
,,ko si ti,šta umišljaš da si,koji k....c ti ovde predstavljaš,,-sve najgore joj je izgovorio dok je jedna žena cimala Kontrolorku za trenerku da ga pusti jer se bojala da je ne udari.
U jednom momentu mu je vratila karticu ali ga je zamolila da izađe u M.Milankovića,

,,Što mi lepo nisi rekla nego me zaj....š,sada namerno neću da izađem,,-iako nije bio u pravu nastavio je da joj preti.
,,Zašto me ne gledate u oči dok mi pretite,da li bi pretili nekom muškarcu od 2 metra,lako je sve kada vidite ženu,,
,,I njemu bi isto pretio,,
,,U redu na sledećoj stanici stajemo i nećemo ići dok ne dođe patrola,,-i ona je kroz autobus otišla prema vozaču,ja koji sam miran toliko sam se razbesneo da bi ga izbacio kroz zatvorena vrata napolje da je slučajno digao ruku na nju jer je bio bezobrazan iako je ona bila službeno ljubazna,kod Sava Centra je tražio pogledom kroz autobus i kao ker istrčao napolje. :evil:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod mix5201 » Sub Okt 12, 2013 1:55 pm

Пре неко јутро путовах у приколици зеленог "Швајцара" кроз В. Степе, у смеру ка Бањици. Зауставља се композиција на стајалиште и нека девојка се спремила да изађе. Међутим, како је приметила да се врата сама не отварају по заустављању, а да не би промашила станицу, у журби, а вероватно из незнања (сигурно је "дођош" :) ) притиснула је дугме које се налази изнад врата и вагон је почео непрестано да звони (заблокирао). Касније је потрефила право дугме (истина, ознаке никако нису биле лако уочљиве да се на то дугме отварају врата) и успела да изађе, док је композиција са станице кренула након непуног минута.
Korisnikov avatar
mix5201
Član

Pridružio se: Pon Sep 16, 2013 11:04 pm

Postod MILE » Sub Okt 12, 2013 5:28 pm

Pritisnula je sigurnosnu kočnicu :evil:
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod avramovicsasa » Sub Okt 12, 2013 9:35 pm

Oborila je šinske kočnice.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod avramovicsasa » Sub Okt 12, 2013 11:27 pm

Danas sam radio opušteno uz slušanje muzike iz moje DEEZER kolekcije kada mi je vozač prigovorio,

,,Na radnom mestu je zabranjeno slušati muziku,,
,,To je tebi zabranjeno,ja upravljam mašinom koja nema motor,,- :twisted: :D :mrgreen:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod becks89 » Sub Okt 12, 2013 11:29 pm

Isto se i meni desilo u 9 :D Al ova devojka u mom slučaju je udarila po kočnici jedno 4,5 puta za svaki slučaj, da "izađe" :D
Sreća pa taster za vrata ne bode oči :D
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije