14..9.2013 Mačva Ekspres Šabac - Nakučani - Dvorište Ovaj Conecto je prebačen na linije ka Ceru od početka meseca, prvo sam mislio da je slučajno jer se i ranije dešavalo ali sad je ipak redovan tu.
Miki Turs #3 Šabac - Dobrić - Radovašnica #7 Šabac - Ševarice - Drenovac #10 Šabac - Klenak Uskoro spisak po garažnim brojevima i zaduženja za njihova vozila, čim sakupim i popišem biće uneto u prvi post.
Bio je parkiran u Bogojevicem auto centru u Cupriji,pa onda bio u oglasima neko vreme.Nemogu bas da se setim ali ja mislim da je bilo 2 komada.Uglavnom verovatno ih je Bogojevic uvezao i CH,i jako dobro izgledaju. P.S:Kakvi niskopodni Ikarbusi,Solarisi p....e materine ovo je bus,pogledaj ga ko nov,kao da je juce dosao iz fabrike.
Kod njih je samo ovaj, čuva se kokliko je god to moguće kao i sva ostala njihova vozila. Za Mikija isto mogu da kažem sve najbolje dok za Mačva Ekspres po pitanju održavanja mogu da kažem da su užasni, jedino im polasci idu na vreme što je slučaj kod svih prevoznika u prigradu.