Гашо, браво за све архивске фотографије!
Можеш ли ми рећи, одакле су потекли возила са контом 5120, 5121, 5122 и 5123 (тј. садашњи К-5202)? Да ли су њих по набаввци распорелили у ПО "Авала", или су неки од тих кола добили Младеновчани у почетку? Из које РЈ је овај К-5514 (и због чега испред има број 14, тј. 14-5514)? Од те четворице набројаних, не знам који је по доласку у ГС био бољи по питању вуче, потрошње, стигли са непуних 80.000 километара у просеку (сећам се да је барајевски 5201 дошао у ГС са 60.000 километара). То су били лепи дани.

До скоро је 5120 био неко време у квару (вибрирао у току рада, летос се прегрејавао и искључивао) и чини ми се да најбоље вуче од набројаних, 5121 има (надам се да грешим па да буде да је имао) проблем са гасом, понекада неће да повуче како треба, одреагује у датом моменту (пар из 2008. има нешто слично), 5122 је сада бољи него раније колико ми се чини (ваљда је њему извађен термостат колико се сећам), а садашњи 5123 од када је променио конто (био је 5202) је, колико се сећам један од оних који се понајвише кварио (ремонт мењача, мењан компресор, више пута интервенисано, главе управљача, још је ту било којечега ситнијег), но од скоро како је задужен редовниа посада га баш доводи у ред и мислим да ће да буде један од најбољих у тој генерацији (ИК-206, крајем 2009. године произведени). Но, ипак, "Зеленко" је био и остао омиљено и ако не и најпоузданије зглобно возило у СП "Ласта". Да не знаш можда какав је његов распоред? Извињавам се ако сам упутио превише питања.