Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod mix5201 » Sre Okt 23, 2013 6:56 pm

Пре пар недеља сам се нашао у прилици да намештам врата у Земуну на каМти са линије "707" (не сећам се броја). Врата се нешто мало отворе приликом отварања осталих врата, успем некако да вратим и затворим оба крила (четврта су била у питању), али возило неће да се покрене (неће да отпусти станичну) док је возач покушавао на тастеру да затвори врата. Кад, шта је проблем, касније приметих да је неко на отвору са спољашње стране отворио пластични поклопац, одврнуо и испустио ваздух у инсталацији четвртих врата тако да су се врата само до пола могла отворити по пристизању на стајалиште. Вратим вентил, и након једно минут - два застоја (док се вратио ваздух у инсталацију и отпустила станична) возач је успео да се покрене возило, и стајалиште је могло да фунцкионише оптималним капацитетом. Не разумем чему то одвртање вентила без икакаве потребе.
Korisnikov avatar
mix5201
Član

Pridružio se: Pon Sep 16, 2013 11:04 pm

Sponzor

Postod severac » Sre Okt 23, 2013 9:50 pm

Inace sam se danas vozao skoro sam u tramvaju, isao neki dupli sa tablom za garazu, ali je stajao na stanicama s tim da sve izbaci putnike kod Buvljaka na raskrsnici. I sad svi citaju tablu "za garazu", a ja usao i lepo se vozao do Hajata iz grada, dok je ostatak rulje cekao drugi gde pise broj.
severac
Član

Pridružio se: Sub Mar 16, 2013 10:02 pm

Postod avramovicsasa » Pet Okt 25, 2013 8:37 pm

Čuo sam jutros jednu otkačenu priču o Babi koja se vozi sa svoja dva sina tramvajima,oni čekaju da se zatvore vrata pa je onda kao gurnu i ona udari glavom ili padne i na taj način okrive vozača i GSP i tako dobija odštetu za telesne povrede. :shock: :x :evil:
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod Kassbohrer » Pet Okt 25, 2013 9:38 pm

Pa to kao u seriji Mućke, tamo je stric Albert namjerno uskakao u šahtove i naplaćivao odštetu... samo u ovom slučaju bojim se da je to žalosno, ako je istina...
Kassbohrer
Član

Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 12:20 am

Postod SGB » Sub Okt 26, 2013 2:19 pm

Ништа чудно. Прошле године је на Булевару ухапшена Ромкиња која је гурала ћеркицу на аутомобиле, на слабо прегледној раскрсници, а после рекетирала возаче. Пошто је у питању пешачки, условни семафор, и "дискриминисана" мањина на чију би страну Суд одмах стао, људи су давали паре. Тако да ако је кренула и та фора по возилима јавног превоза, возачи чувајте се и пријављујте то моментално!
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB
Član

Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 1:03 pm

Postod becks89 » Sub Okt 26, 2013 5:33 pm

Vidim da ćemo i mi morati da primenimo ruski model, instaliranje kamera u vozilo...
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Postod avramovicsasa » Sub Okt 26, 2013 9:35 pm

Pita devojka vozača 7-ce kod Džordža Vašingtona,

,,Idete li do Banije ?,, :twisted:
,,moram,ne idem za Požerevac,,- :D :lol: :mrgreen:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod profa_chb » Sub Okt 26, 2013 10:27 pm

Pa to je sjajno, kako dobar humor imaju ljudi sa osnovnom školom :o (mislim na traNvajdžiju)
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod avramovicsasa » Pon Okt 28, 2013 12:38 pm

Često se pitam u kakvom to svetu živimo,pre par dana je lik u ul.Todora Dukina svojim parkiranim kombijem napravio haos i preusmerenje saobraćaja,list 24 sata mu je posvetio naslovnu stranu pa čak i intervju dok daleko važnije vesti ne dobiju članak veći od veličine fotografije 9x13 .
Možda ovaj nesavesni vozač započne medijsku karijeru a možda ga budemo gledali na proleće u Farmi 6. :x
avramovicsasa
Otpravnik

Postod nemanjatomic » Uto Okt 29, 2013 6:04 pm

Cekam ja danas kod Oresca autobus ka Ledinama posto se radi od okretnice do Grand Kafe.Pita mene jedna lepa crnka posto sam izvadio telefon da vidim koliko je sati da li mozda znam za koliko ce neki autobus naici.Ja kazem :Ne znam,a ona ce meni:Ajde da stopiramo gle koliki si :D :D .
Korisnikov avatar
nemanjatomic
Član

Pridružio se: Pon Jul 30, 2012 8:25 am

Postod severac » Uto Okt 29, 2013 7:08 pm

Hahah, pa bolje da je crnka malo zadigla i pokazala batak, neko bi odmah stao, a tebe bi sutnuli.

#969 upravo prikazan u beogradskoj hronici, kako vozac sipa neku tecnost kod motora. :D
severac
Član

Pridružio se: Sub Mar 16, 2013 10:02 pm

Postod branik » Uto Okt 29, 2013 10:21 pm

А шта возач осим воде може да сипа? Пиво, једино?
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod avramovicsasa » Uto Okt 29, 2013 10:58 pm

Putnici se često žale na higijenu vozila u JGP-u,da malo obratimo pažnju na higijenu putnika,

Image

Image
avramovicsasa
Otpravnik

Postod danilo » Sre Okt 30, 2013 10:26 am

Iako nemam običaj da pominjem neke negatuvne pojave u prvozu koje svakodnevno viđam, ali ona drskost i bezobrazluk su stvarno stavile izuzetno jak utisak na mene da sam se ozbiljno zapitao gde smo i šta smo.
Na 74ci, maltene prazan auto, dolaze kontrolor i kontroloka, mladi, nasmejani, ljubazni da ljubazniji ne mogu biti, ja već vadim kartu, pripremam, javljam im se i dajem kartu.
A, ispred mene seda neka dva bilmeza, imaju oko 25 godina možda.
Traže njima kartu, tačnije ovi su im tako nasmejani i vedri prišli i nisu još ni stigli da im zatraže kartu, ovaj jedan bilmez je počeo da se dere da nema kartu,da im ne traži kartu i da mlatara rukama. Kontrolor im je i dalje nasmejan i ljubazan zatražio kartu i krenuo raspravu s njima, ali ne onu pravu raspravuu, više neki opušten razgovor kako bi ga ubedio da kupi kartu.
Međutim to nije pomoglo pa kada je posle par minuta kontrolor ponovo došao do njih dvojice rekao mu je da njemu njegova kontrola može da odbije 20 % od plate zato što mu nije napisao kaznu, kako bi ga nekako nagovorio da kupi kartu. Na šta je ovaj njemu odgovorio da će prebiti njegovog šefa, ako mu bude napisao kaznu (šef kontroloru). Na kraju ga je zamolio da sačeka auto iza, jer on nema kontrolu, ali ga je ovaj samo iskulirao.

E ja sad pitam gde je taj policajac u uniformi da ga dovati, legitimiše i privede...?

Koja je bre to drskost, nemaš kartu, svestan si toga, nemaš nameru da istu kupiš, na svaku kontrolorou ti imaš 18 drugih da kažeš... Strašno bre!
Meni da je rekao da će prebiti šefa, ako mi napiše kaznu, ja bi mu rekao idi prebij oca i majku koji su te tako vaspi
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod danilo » Sre Okt 30, 2013 10:28 am

severac je napisao:Hahah, pa bolje da je crnka malo zadigla i pokazala batak, neko bi odmah stao, a tebe bi sutnuli.

Može da čeka u zasedi, u nekom žbunu pa skad neko stane samo da uskoči.
To sam baš letos video, stopira vrh riba (bolje da je neopisujem detaljnije :twisted: :twisted: :twisted: ), a iza neka dvojica se sakrili, sede na bankini i sa dve koferčine čekaju da neko stane... :lol: :lol: :lol:
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije