Krle, brate, ti na kakve terene ides uskoro ce ti helikopter trebati
Ne, nisam cuo za Mahindru, ja se bavim samo renomiranim proizvodjacima sala mala, ali stvarno prvi put cujem
A vidim ja da si ti i svoje slike stavio na reklamu, da neces da budas maneken? Znas kako Marinko Cutuk kaze u Audiciji, "Nije ovo za mene, bicu ja maneken"
Evo da i ja predstavim svoj vozni park:
Fiat Punto 1996 1.1 SX,kupljen sa 60.000km a sada ima 194.000km.Samo redovan servis i ide ko zmaj,i sto je najbitnije mali potrosac..jako zahvalan auto.
A ovo duzim...Auto je star nesto manje od godinu dana ali vec ima predjenih 55000km.Jer je svaki dan na terenu po Srbiji..Ima standardan DMB motor od 1100kubika,i pozadi plinsku bocu od 80 litara...
Tek sta ih je na ulicama...Dobar je odnos cena/kvalitet.Nije nista losiji od Korse ili Pola,a dosta je jeftiniji.Aleks,moj Punto je 2003ce,troje vrata.Ima slika negde u ovoj temi,prva strana...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
Ja moj auto obozavaaaam. Nedelja auto put 200 ko od sale. Danas iz glupih razloga kasnima na bus i vijam ih po selima onim, izmedju sela 180 ne oseti na magistralnom putu, vuce kao blesava, a par krivina sam prosao sa 165 i ne oseti.. Upravljiva zadnja osovina je cudo...