Logo

Moja garaža

Slike i rasprave o automobilima.

Re: Moja garaža

Postod Aleks_BGD » Sub Nov 09, 2013 3:39 pm

dusanman je napisao:Hvala Aleks :)

Beo-tas
Vojvode Stepe 187, Voždovac (Beograd
+381 11 397-7808
+381 11 249-3239
Radno vreme 8-19
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Sponzor

Postod dusanman » Sub Nov 09, 2013 4:31 pm

Hvala jos jednom :)
dusanman
Član

Pridružio se: Pon Feb 06, 2012 6:57 pm

Postod PEX » Pon Nov 11, 2013 11:21 pm

Momci molim vas za pomoc. Malo pre mi na magistralnom putu odjednom izleteo ker, kocio sam ali nisam uspeo da ga izbegnem. Epilog je taj da mi je branik pomeren, naprsao (mora farbanje), ram za tablicu unisten do njega mi nije stalo, tablica iskrivljena ni ona mi nije bitna, a najgore od svega je sto je puko desni far.
Ako neko zna gde se drze polovni delovi za Audije, molio bih da mi kaze i ako ima broj telefona da napise. Unapred zahvalan.
Image
Sreca u nesreci je to sto air-bagovi nisu iskocili, i sto hauba nije nigde pomerena.
PEX
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:37 am

Postod shakal » Uto Nov 12, 2013 12:40 am

Pa kad zaleces ka' manijak :)
Salim se malo, to moze svakome da se desi. Pogledaj na kupujemprodajem.com i na polovniautomobili.com u sekciji delovi. Nacices garant neki polovan far. Branik lako moze da se vrati, meni je na FIATU 2 puta otkidan, skines lako, ako je neki nosac otisao moze to lako sa popnitnama iznutra da se napravi. Tablicu gumenim cekicem lako mozes srediti. Za okvit ti se j...
I jos jedna stvar, bez sekiracije samo, to moze svakome da se desi. Znajuci tebe znam da si ***CENZURISANO*** ali sve se da srediti.
Moj komso pre 15tak god sa Opel Senatorom udario jelena, scena kao u filmu. To se desilo u Holandiji, nije bilo isplativo popravljati auto posle toga. Dosli panduri, pokupili jelena i otisli xexexe.
Eh da je B-2 Spirit off Misuri stvarno pao u Spacvanske sume...
shakal
Član

Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 10:19 pm

Postod Kassbohrer » Uto Nov 12, 2013 3:38 am

Nije to nista PEX, lisica, pas i zec samo sa ovim autom ;) Ne osuđujte čovjeka ja sam kera udario sa 50 km/h a štete je bilo poprilično. Dvije škrge, branik izletio iz ležišta i još pomjeren blatobran i ona željezna šina što ide ispod branika iskrivljena, da ne vjeruje čovjek... Još poslije svega džukela ustala i mirno odšetala :)
Pogledaj i pretraži oglase, ako ne nađeš ništa povoljno javi mi ja mogu da ti nađem nov tajvanski (odličnog je kvaliteta) cijena mislim da je tu negdje 60-75 eura, imam i jednog lika koji ima sve moguće i nemoguće polovne dijelove originalne ali ne da je skup, nego dere... Znam da ti se žuri i da su ti ovo nepovoljne opcije, ali eto da znaš da možeš da računaš u nekom krajnjem slučaju...
Što kaže shakal sve to što se tiče branika može lako da se završi pop-nitnama i rednim stezaljkama, samo da znaš varenje na ovim novim tankim branicima promjeni svojstva materijala i branik dobrim dijelom gubi elastičnost tako da sledeći (ne daj Bože) manji udarac vrlo često znači i bacanje branika u smeće...
Kassbohrer
Član

Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 12:20 am

Postod PEX » Uto Nov 12, 2013 1:02 pm

Shakale gledao sam na tim sajtovima i nista pametno nema. Auto moram srediti u najkracem roku, jer ga ne mogu gledati otrcanog.
Kassbohrer hvala druze na detaljnim objanjenjima, a i na podrsci. Okrenuo sam nekoliko desetina dilera, vecina nema te farove jer su se ugradjivali samo 2 godine, na ovim restajling modelima. Kod prvog sam nasao za 80e, kod drugog za 70, kod treceg za 60, pa kod jednog opet za 70 i na kraju kod jednog u Smederevu za 50e (taj cu najverovatnije i kupiti)
Spomenuo si nove, ali te ne bih da stavljam, iako kazes da su odlicnog kvaliteta ipak imam neke predrasude o njima..nasao sam i njih u BG-u 6000 dinara, u Kupinovu 6400 i besplatna dostava.
Sto se tice branika sad vidim da je gitovan ranije, jer je napukla farba i na jednom mestu otpala (1cm precnik) i tu se vidi da je gitovan ranije. Svakako mora da se skine i da se vidi sta je puklo.
Hvala jos jednom.
PEX
Profesionalni vozač

Postod miham » Uto Nov 12, 2013 3:03 pm

Tebi treba dati samo ladu nivu da vozis,njoj ne bi nista mogao.. :mrgreen: :mrgreen: salu na stranu,nema nista gore od zivotinja na putu,ja sam par puta zgazio psa ,nijesam uspio ni da stisnem papucicu kocnice koliko se to sve brzo odigralo..pi..jednom sam sa bmw-om naletio na kravu i da je ne bih sebi u krilo ubacio sletio sam sa puta bio..nego srecom u neku livadinu pa nijesam nista zaebo na auto..popravice se brate..
miham
Mehaničar

Pridružio se: Ned Dec 12, 2010 10:52 pm

Postod Kassbohrer » Uto Nov 12, 2013 4:15 pm

To sve što je ispod branika može lako da se sredi, sreća maglenke i ove rešetke u braniku što mi zovemo škrge su ostale čitave. Što jes jes tebi odgovara svaki far na kojem nije staklo puklo ili izmatiralo i u krajnjem slučaju možeš da ga rastaviš i samo staklo prebaciš na svoj. Kod tih novih ima svačega od običnog smeća do sasvim dobrog kvaliteta, zavisi od proizvođača...
Kassbohrer
Član

Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 12:20 am

Postod Stefan Bgd » Uto Nov 12, 2013 4:18 pm

Većina nas je imala slična iskustva i to uglavnom s kerovima... Pre 10-ak godina smo ćale i ja Kadettom pokupili vučjaka pri 80 km/h (i to dobro utovljenog) koji je izleteo iz dvorišta u blizini Zvezdinog stadiona. Šteta je bila identična kao i kod Pexa, desni far i migavac su se rasprsli u komadiće i branik/spojler je blago napukao pa je isti morao na popravku. Sreća pa nije stigao do hladnjaka... Uglavnom, Srki druže sve se ovo da lako srediti, nažalost kod mene barem u okolini nema nekog ko se bavi Audijima tako da ti tu ne mogu preterano pomoći. Kako god, ne sekiraj se, naravno uzmi provereni/originalni far, i eto ga Audi uskoro u punom sjaju. :wink:
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod arandjelovic » Uto Nov 12, 2013 5:18 pm

Мени се исто десило, налетео на џукелу неку и сва срећа да је само браник страдао јер сам точком прешао преко њега. Пластичар је све средио као да се ништа није десило. После неког времена отац га опет закачи негде и наравно опет је морао код мајстора на крпљење. Сада видим да је показао напрслину сам од себе, вероватно од потреса у току вожње и сва је прилика да ће морати други да се купи јер видим да не вреди крпити га више.
Mercedes-Benz... The best or nothing!
Korisnikov avatar
arandjelovic
Član

Pridružio se: Uto Mar 13, 2012 11:09 pm

Postod Aleks_BGD » Uto Nov 12, 2013 6:01 pm

PEX je napisao:Shakale gledao sam na tim sajtovima i nista pametno nema. Auto moram srediti u najkracem roku, jer ga ne mogu gledati otrcanog.
Kassbohrer hvala druze na detaljnim objanjenjima, a i na podrsci. Okrenuo sam nekoliko desetina dilera, vecina nema te farove jer su se ugradjivali samo 2 godine, na ovim restajling modelima. Kod prvog sam nasao za 80e, kod drugog za 70, kod treceg za 60, pa kod jednog opet za 70 i na kraju kod jednog u Smederevu za 50e (taj cu najverovatnije i kupiti)
Spomenuo si nove, ali te ne bih da stavljam, iako kazes da su odlicnog kvaliteta ipak imam neke predrasude o njima..nasao sam i njih u BG-u 6000 dinara, u Kupinovu 6400 i besplatna dostava.
Sto se tice branika sad vidim da je gitovan ranije, jer je napukla farba i na jednom mestu otpala (1cm precnik) i tu se vidi da je gitovan ranije. Svakako mora da se skine i da se vidi sta je puklo.
Hvala jos jednom.

Kopaj ovde,sigurno ces naci nesto,ima stranaca kolko ti volja u delovima:
http://www.polovni-delovi.com/index.php ... del=A4-133
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod djole » Uto Nov 12, 2013 6:18 pm

Mom komsiji zimus prezupcio i30. Usla macka u toku noci i podvukla se pod zupcasti, kad je zaverglao napravio karambol...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
djole
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Postod profa_chb » Uto Nov 12, 2013 8:55 pm

Ma daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj :o :lol: :lol: :lol: :lol: Pao sam od smeha :lol: :lol: :lol: Mislim, žao mi mačke, ali šta ćeš. Ko mu kriv kad nema šuspleh, kao ja na primer :mrgreen:

Meni su mačke izletale pod kola, ali sam ih uspešno izbegavao (valjda)... A ker me je jednom lupio u vrata, zatrčao se, pa se malo preračunao :mrgreen:

@Pex, udario brat na brata, kako je prošao ker?
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod PEX » Uto Nov 12, 2013 10:55 pm

Kassbohrer: Znam za to unutar branika, sutra cu ga sam skinuti i odneti tu u komsiluk.. Nekih 300m od mene se nalazi profesionalac za to (skoro mi je vario plasticni sus-pleh sto ide ispod motora, neko ga ranije nasadio pa bio puknut na jednom mestu) i verujem da ce odmah sutra 'zavariti' sta treba, a razmislicu da li sad da farbam branik (prsla farba na nekim mestima) ili kad prodje zima.
Sto se tice fara, moj je potpuno zdrav osim stakla..tj to nije staklo vec obicna plastika, da je staklo mozda nebi ni puklo, jer mislim da je ker udario glavom u far. Ali dzabe sto je zdrav..
Stefane: Kako god hvala druze, bice to sve dobro. Eto uglavnom dosta ljudi imaju ta losa iskustva sa izletanjem zivotinja, i ovaj sinoc je bio dobro utovljeni vucjak.
Aleks: Gledao sam tu, tj tu sam i nasao ovaj najpovoljniji za 50eura, mada plasim se da mi ne uvali neki taman ili neispravan, jer necu ici po njega vec ce mi stici aksom, postexpressom ili sl. u svakom slucaju kad stigne prvo cu ga dobro pogledati, pa tek onda dati pare onom kuriru-dobavljacu, a ako ne bude valjao bez pardona cu odbiti da primim posiljku tj da je platim.
Profo: Sta da ti kazem, i nije ti brat dobro prosao, kad sam ga pokupio malo je leteo i necete verovati u letu polumrtav je pogledao ocima u druga i mene, potom je pao, koprcao se 20-tak sekundi i gotov. Zao mi je kera, ali zao mi i auta.
Taj drugar mi jutros u 6 salje poruku: 'Brate ne mogu da spavam, sve vreme mi ker i njegov pogled u glavi' istraumirao se decko, ja samo nastavio spavati. :)
PEX
Profesionalni vozač

Postod Mickey » Sre Nov 13, 2013 12:26 am

Gde ce ti dusa PEX :D :roll:
Mickey
Član

Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 10:30 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Automobili