Bio sam uveren da više nikada ništa neću pisati na ovom forumu.
Ne bih ni sad, da nisam ušao da pogledam nešto nevezano za JGP u Beogradu, pa sasvim slučajno ušao u ovu temu i ostao bez teksta.
ljubalasta je napisao:evo ja da se obratim posto radim u kontroli,juce je oko sat vremena bio u prekidu ceo sistem,aparati su nam se resetovali i po novom aktiviranju pojavilo se gsp,tako da apeks izlazi iz kombinacije
Na tvoju žalost moram da ti kažem da na našim Apexovim aparatima piše APEX!
becks89 je napisao:Izvor je osoba direktno iz firme...
Iz Apexa niko nije mogao da ti saopšti takvu glupost, a ako je iz GSP-a, onda me uopšte i ne čudi takva izmišljotina.
becks89 je napisao:Firma Apex je propala, povlači se iz posla. Kontrola od 10.12 je isključivo iz GSP-a, oprema ostaje ista, sve ostaje isto, samo što više Apexovi kontrolori ne postoje. Tačnije 46 radnika firme Apex Solutions će preći i popuniti broj od 300 kontrolora koji ostaju iz GSP-a.
Dečko, firma Apex nije propala i ne povlači se ni iz kakvog posla!
No, jedino što ima smisla u tvom postu, i što je kao mogući scenario, jeste objedinjenje kontrolora pod jednu službu, i to GSP... ali, i to je još uvek pod ogromnim znakom pitanja.
Odnos kontrolora koji si ti naveo, je totalno apsurdan.
Iz razloga što pre svega nije logično da bude više kontrolora koji su skoro počeli da rade i bili na obuci kod starih kontrolora koji godinama rade.
Nas u Apexu ima oko 250, od toga nas 90% ima rešenje za stalno, ostalih 10% (kolege koje su skorije počeli da rade) imaju ugovore na godinu dana... da li misliš da će neko od nas dobiti otkaz? Ovde su stari kontrolori sa stažom od najmanje tri godine, pa ima i onih od po petnaest... pa, da broj tih ljudi bude drastično manji od broja ljudi koji su tek juče saznali šta je kontrola uopšte.
Tako da, brojke kojima se trenutno pouzdano barata, ako uopšte dođe do objedinjenja, jeste odnos naših oko 250 (dakle svi) i njihovih 250. Rang lista najboljih njihovih je već uveliko istaknuta na svim njihovim punktovima za primopredaju aparata.
Ružnu podelu na naše i njihove su oni sami oživeli, nepotrebnim rivalitetom.
Toliko od mene za sad.