Logo

Autosaobracaj Kragujevac (2)

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz centralne Srbije.

Re: Autosaobracaj Kragujevac (2)

Postod Marko » Sre Dec 18, 2013 5:21 pm

A kada planiraju da krenu da rade nešto ili čekaju deda mraza da im spremi vozila kao novogodišnji poklon :lol: :lol: :lol:
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Sponzor

Postod 586 » Čet Dec 19, 2013 12:36 am

Pa ceka se novo rukovodstvo... Oni bi trebali da budu poput deda mraza :D
Salu na stranu, ali verovatno stvarno cekaju rukovodstvo,pa onda da pocnu da rade...
Korisnikov avatar
586
Član

Pridružio se: Pet Feb 03, 2012 11:20 pm

Postod Nibus-ja » Čet Dec 19, 2013 1:52 pm

Док је био штрајк у реду али механичари су требали за ово време да засучу рукаве и да поприсреде што је више могуће возила да кад се крене, крене се пуним гасом
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod MILAN FLOYD » Sub Dec 21, 2013 9:42 am

Sad svi cekaju da uzmu pare,socijalni program, ko ce da se garavi po ovoj hladnoci, i pitanje je ko ce ostati da radi kad ode dosta radnika a sa njima i veliki broj majstora i vozaca koji su do sad koliko toliko i radili,a i na kraju ko zna dal ce voziti uopste vise jer svi pricaju da nema sanse da im linije ostanu posle svega,jer i Morava je bila u istoj situaciji i strajkovali linije su im bile obrisane posle,tako da daj Boze da oni ponovo rade na svojim linijama.
Korisnikov avatar
MILAN FLOYD
Član

Pridružio se: Pon Mar 28, 2011 11:16 pm

Postod Kassbohrer » Sub Dec 21, 2013 3:26 pm

Socijalni program je zvanično odobren u srijedu, isplata treba da bude u toku naredne nedelje. Zvanično firmu napušta 288 radnika ostaje 193. I dobro kaže MILAN FLOYD pitanje je kakva je struktura ovih što ostaju i starosna i po zanimanjima. Prvi zadatak novog rukovodstva biće nova organizacija i sistematizacija, obezbjeđivanje minimuma novčanih sredstava za početak rada kao i utvrđivanje činjeničnog stanja u firmi kako finansijskog tako i materijalno-tehničkog. Ono što je loše za Autosaobraćaj je što će to sve da se dešava u jeku nastupajućih praznika i to bi moglo još da produži čitav proces.
Kassbohrer
Član

Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 12:20 am

Postod Gasa Toplica » Ned Dec 22, 2013 8:53 am

Septembar-Decembar 2010
107
Image
133
Image
315
Image
326
Image
334
Image
348
Image
582
Image
Gasa Toplica
Član

Pridružio se: Čet Nov 10, 2011 1:36 pm

Postod Gasa Toplica » Ned Dec 22, 2013 8:55 am

April-Maj 2011
588
Image
596
Image
930
Image
Image
Gasa Toplica
Član

Postod Nibus-ja » Ned Dec 22, 2013 4:47 pm

Е па ако је таква ситуација онда им је крај на капији стигао, возила сама неће да се оспособе пероид од прекидања штрајка до поновног покретања возила ће их коштати ја им желим све најбоље али колико видим ни они сами нису заинтересовани за себе а то је оно што је најгоре :(
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod negas » Ned Dec 22, 2013 5:13 pm

Ti sto su se prijavili za socijalni, vecina njih i do sada nije radila. Dakle bolovanja i sta su vec mogli da dobiju, a nisu radili. Ovi koji su radili uglavnom ce ostati u firmi.

Linije ce im ostati, jer kakva je logika da drzava ulaze u firmu i njen oporavak a da nema trziste ili da ga baci. Ako nemaju voyila, jednostavno docice druga. Pominjali su strateskog partnera, eto odgovora. Taj ce doneti tih 20-30 tak auta i raj price. Meni irise na lastu i samo ce doci jednog dana i poceti da voze i kao da se nista nije desilo.

Ja to i zelim naravno, s tim sto bih voleo da ostanu natpisi AS-a kao Lastra Lazarevac, mada mi ni Lasta ne smeta.
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod Marko » Uto Dec 24, 2013 5:28 pm

Naprotiv negase otići će oni koji imaju malo do penzije znači otpremnine i biro .Što bi neradnici napuštali firmu u kojoj će država biti većinski vlasnik za njih je to premija , upravo su oni organizovali blokadu .
Tržište su već izgubili a vozni park cine stara vozila berkofi su najmlađi . Što bi lasta preuzimala novih 200 radnika kada lepo dovede 5 autobusa zaposli 10-15 radnikai rešen problem. Naravno jedino ako neko naredi i kaže : Gospodine Sovroviću uzmite autosaobraćaj .
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

Marko
Član

Postod vlade » Sre Dec 25, 2013 11:00 am

Ovde je toliko teska situacija sto se tice vozila,da jedino moze drzava da posalje nekog JAKOG igraca uz maksimum subvencija da smiri situaciju i pocne da radi normalno.Radnici deo kuci,a deo na rad bez prestanka.Negde sam procitao da se navodi KAVIM kao str. partner,a po meni je to jedino gore od trenutne situacije.Moj favorit ARRIVA.
PEGAZ_IC Vlade
vlade
Član

Pridružio se: Sre Feb 13, 2013 8:07 pm

Postod Marko » Čet Dec 26, 2013 1:18 am

Naprotiv ako su oni zaiteresovani onda za AS ima šanse . Izrelci misle dalekosežno a ne na trenutni i lični interes
Osnovno pravilo u biznisu potiče upravo od Jevreja: više volim da mi svaki dan kapne po kap vode (kapitala), nego da mi poteče voda iz slavine.

Marko
Član

Postod Gasa Toplica » Sub Dec 28, 2013 12:39 pm

Januar 2013
342
Image
615
Image
617
Image
829
Image
Gasa Toplica
Član

Postod negas » Ned Dec 29, 2013 1:03 am

Marko je napisao:Naprotiv negase otići će oni koji imaju malo do penzije znači otpremnine i biro .Što bi neradnici napuštali firmu u kojoj će država biti većinski vlasnik za njih je to premija , upravo su oni organizovali blokadu .
Tržište su već izgubili a vozni park cine stara vozila berkofi su najmlađi . Što bi lasta preuzimala novih 200 radnika kada lepo dovede 5 autobusa zaposli 10-15 radnikai rešen problem. Naravno jedino ako neko naredi i kaže : Gospodine Sovroviću uzmite autosaobraćaj .

Bold- nije tacno, pises nesto sto ne poznajes, i nemas dovoljno informacija, pa ti zakljuci na osnovu toga ne mogu biti validni. Dakle nisi glup ne daj boze, nego nemas pravu sliku pa pogresno rasudjujes.

Trziste nisu izgubili, ono se gubi brisanjem linija, dokle god se ne izbrisu, nisu izgubili jer je isto razradjivano poslednjih 40 godina.

Evo ti sa fejsbuk stranice sindikata:

Na poziv PRVOG POTPREDSEDNIKA VLADE G-dina Aleksandra Vucica,danas 26.12.2013. god,delegacija radnika Autosaobracaja je posetila njegov kabinet i u razgovoru sa PRVIM POTPREDSEDNIKOM saznala da je Autosaobracaj od juce 25.12.2013.god i zvanicno drzavno preduzece,da je novac namenjen za realizaciju viska zaposlenih legao na racun u trezoru i time se stekao uslov da se otpocne sa realizacijom istog.Takodje,razgovaralo se i o dolasku novog menadzmenta koji bi trebalo da do 7.01.2014 dodje u preduzece i krene da organizuje posao,obzirom da nam se preko potrebni autobusi vec nabavljaju.Zdravstvene knjizice ce biti overene do 15 januara kada ce i leci isplata za zaposlene radnike koji ostaju u preduzecu.
Ovim putem zelimo da se javno zahvalimo PRVOM PODPREDSEDNIKU VLADE G-dinu Aleksandru Vucicu za sve sto je do sada ucinio za nas radnike Autosaobracaja,sto nas je ipodigao iz ambisa u koji su nas gurnuli neki drugi i vratio nam pravo na rad koji nam je ne nasom voljom bio uskracen.

https://www.facebook.com/slobodnisindikat.as?fref=ts
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod Gasa Toplica » Ned Dec 29, 2013 1:34 am

Mart 2013
106
Image
327
Image
586