patrik je napisao:Evo naprimer ova posada sto u Lasti duzi Solaris interurbino (7501) a ranije su vozili za inostranstvo VDL čisto ovo pisem da nebude da su samo vozili Ikarbus oni kazu da je Ikarbus ik-301 udobniji od Solarisa a Onaj ik-415 oni su ga jedno vreme terali i bil su zadovoljni kazu da je malo bolji VDL od njega ali njemu puče šasija i vise je od tad bio u garazi nego na putu . Moj komsija ti je šef uBošu i prava proizvodnja će početi na leto trenutno samo se tamo pakuje ..
djole je napisao:Pitaj Profu sta je njemu rekao vozac koji vozi cini mi se 412.
negas je napisao:Lose je to da proizvodnja bude - pazite sada - samo montaza. Onda su nam unistili fabriku autobusa, i napravili montazu. Tada su nas osakatili. Mladi inzenjer vise nece doci u ikarbus, vec ce biti sve kao u Fiatu sa 96% proste radne snage, a ono 4% su menadzeri, tj gonici robova. Dakle, onda su mogli tu investiciju preusemriti na bilo koji drugi grad u Srbiji, ili na poljani napraviti novu halu i sklapati do mile volje autobuse.

profa_chb je napisao:Preterano mašinski razmišljam? Reci mi, molim te, imaš li neki lek za to? Da se učlanim u tvoj Nezavisni sindikat nezadovoljnih suvozača koji poznaju pravo stanje?

Povratak na Gradski, Prigradski, Medjugradski
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 10 gostiju