Kod mene u razredu ima 11 decaka i 8 devojcica.Svi su pobegli iz razreda,a mi nemamo gde.Mada ce sad da nas bude 15-ak,pola njih ima da padnu iz fizike.
Ajde ovako, kod mene u srednjoj skoli kada sam krenuo u I godinu, u razredu je bilo 32(8 muskaraca i 24 devojke), na kraju smo zavrsili sa 6 muskaraca i 18 devojaka. Tako je bilo u Geoloskoj mocnoj, eh to su bila vremena. Jurnjava sa 18com, bezanje iz skole na pivo , sad mi to tako NEDOSTAJE!!!!
Vi ste bežali iz škole? Svašta, mi gimnazijlaci smo bili fina deca. "Razredna, gladni smo, možemo li da odemo da jedemo?" "Može, samo da mi ne pravite galamu na času." I mi lepo u kafanu preko puta, mislim da se Tašmajdan zove, na ćevape i pivo
15/20- Kombinovani 16/20- Srpski 13/20- Matematika
Sve u svemu,zadovoljan sam s' tim da ne vežbam preterano,ne idem na privatne (normalan čo'ek),i da smo radili Matmatiku i Srpski u istom danu i da sam Srpski morao da imam preko 15 jer mi je Slobina baba-tetka pretila da će nam smanjiti ocene na 2.
a znao sam da Čvarkov mora da umeša svoju njušku u svaku priču
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu! Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!! Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net