Logo

GSP Beograd

Diskusije

Re: GSP Beograd

Postod branik » Sub Maj 31, 2014 12:11 pm

To sam pitao i ja i nije mi jasno čemu taj tender. APP - ako prođe, prođe!
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Sponzor

Postod avramovicsasa » Sub Maj 31, 2014 10:03 pm

Piće je namenjeno za goste,dobavljače delova,goriva,poslovne partnere itd ili ono što se nekada zvalo reprezentacija kada se gostu nudi šta želi da popije,to piće služi kao domaćinsko posluženje a ne za opijanje,postoji razlika između Bifea i Menze,to piće naravno nije namenjeno zaposlenima kao ni samom Generalnom.
Što se proslava tiče,GSP ih organizuje za svoju godišnjicu kada se pozivaju radnici pred penzijom,najbolji radnici itd.nije mi poznato da li se tada nabavlja alhohol jer nažalost nisam imao prilike da prisustvujem.
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod branik » Pon Jun 02, 2014 8:35 pm

https://www.youtube.com/watch?v=BEJSkw8h_Cc
Што би Балашевић рекао:'...а фирма, јадна, бедна!''
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/470291 ... -gole-koze
Возило неисправно, али тешко да би се возач сетио да га искључи (или можда, стегао петљу).
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod becks89 » Uto Jun 03, 2014 12:35 am

Da podsetim samo na jednu stvar, 24.03.2014.
Vozilo
Image

Kad gle čuda
Image

Zanimljivo, tada na moje oči čovek u nalog ispisa da je 'armonika šuplja, još se zahvalio i kao tek je primio smenu nije video, čudo jedno kako se to popravlja :D
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Postod SGB » Uto Jun 03, 2014 7:09 am

Ма те њихове форе... Раније је у неке Земунце по 2-3 дана упадао снег, тако да причу о свакодневном прегледу мачку о реп. Тј. можда они предгледају да ли има све точкове, упишу да је исправан и терају га на улицу.
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB
Član

Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 1:03 pm

Postod profa_chb » Uto Jun 10, 2014 5:17 pm

Kako bih im podelio radne knjižice...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XahUXBFpFW8[/youtube]
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod becks89 » Uto Jun 10, 2014 7:09 pm

A što SIma je kralj! :D
NE znam koja je svrha ove "obuke", kako upotrebiti PP aparat ili šta?
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod SGB » Uto Jun 10, 2014 8:48 pm

profa_chb je napisao:Kako bih im podelio radne knjižice...

Одлична евиденција о "чувању" имовине свих нас. Пошто је тренутно популарно позивати председника Владе да решава сваку ситницу у држави, актерима снимка искрено желим да Поменути ово види и да их најури као псе, јер очигледно у ГСП-у нема ауторитета који би драконски санкционисао ово будалисање у име предузећа. На бироу је армија људи који би озбиљно и одговорно радили свој посао.
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB
Član

Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 1:03 pm

Postod profa_chb » Uto Jun 10, 2014 8:56 pm

Protivpožarnu obuku bi trebalo da imaju svi građani u vidu civilne zaštite, al' 'ajde, nije ni vreme ni mesto.

No, neko je primetio da u Kosmaju ima problema sa požarima, rešio da "edukuje" vozače, a oni su se "pokazali". I ko sad da veruje kada u novinama piše "vozač pokušao da ugasi požar pp aparatom"?

Razumem zezanje za zezanje, ali ovo je bahato! 1500 dinara košta onaj mali pp aparat, imam jedan takav u kolima. Ko zna koliko košta ovaj veliki kojim se oni zezaju. Sigurno ga oni nisu platili. Na stranu to što se zaglavila ručica, ali cela ta atmosfera je katastrofalna! Pa nisu u kafani, već na obuci, majku mu!
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod milos265 » Uto Jun 10, 2014 9:36 pm

Nemoj sumnjati u to da je svako od kolega pokušao da ugasi požar tim aparatom, ali znam da je na većini tih požara potrošeno i mnogo više aparata ali nije bilo šanse da se požar ugasi. Bilo je požara koji su sa 20 aparata gašeni, ali bezuspešno.
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Postod becks89 » Uto Jun 10, 2014 10:14 pm

Koja je ovo obuka, prska lik u autobus kome je zatvoren poklopac? Ljudi videli koliko je ozbiljna ta obuka, pa rešili malo da se našale, a koliko je ozbiljno dovoljno ti govori i da se ručica zaglavila. A da PP aparati, čini mi se da je ovaj veliki oko 4000din, ako ne i jače, ali šta god bilo i kako god bilo jako su male šanse da se ugasi požar koji je već u odmakloj fazi, ako se uoči dim i vatra na vreme i ima neke šanse, ovako može da plače sa sve pp aparatom...
Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod trosmenac » Uto Jun 10, 2014 10:23 pm

Ovo potpisujem.Pre par godina u garazi nam se zapalio 388 plamen je bio veoma mali ne veci od plamena sporeta ali tek posle treceg aparata S6 uspeli smo da ugasimo pozar.
gsp lele
trosmenac
Mehaničar

Pridružio se: Pon Okt 27, 2008 8:05 pm

Postod profa_chb » Sre Jun 11, 2014 11:36 am

@becks zavisi od samog požara, ali nekad je bolje da ne diže poklopac, jer na taj način uđe više svežeg vazduha, koji ima više kiseonika, pa se vatra razbukti još jače. Ovo sa pp aparatom i zatvorenim poklopcem i nije toliko suludo, mada opet, sve je to relativno. Zato neki ljudi idu u školu, a posle to prenose drugim ljudima koji ne idu u školu, već se igraju sa pp aparatima :roll:

Uostalom, sistemi za automatsko gašenje požara ne otvaraju poklopce pri tome, već puste veliku količinu čega već da oduzmu kiseonik iz tog malog "zatvorenog" prostora, i onda nema šta da sagoreva :wink:

@milos265 znam, ne sudim, i sam sam svestan da često ne mogu da ugase pp aparatima, ali kad ovaj video bude malo više procurio u javnost, šta će raja da misli? Od usta odvajaju za prevoz, stežu kaiš, a neko se igra njihovim parama. Još gore, neko ko je nezaposlen će sa mukom da gleda bele medvede koji igraju oko tog nesrećnog pp aparata :|
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod milos265 » Sre Jun 11, 2014 2:55 pm

Tu si u pravu, ali nažalost, tu ništa ne možemo da promenimo... :roll:
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Postod becks89 » Sub Jun 14, 2014 1:29 pm

profa_chb je napisao:@becks zavisi od samog požara, ali nekad je bolje da ne diže poklopac, jer na taj način uđe više svežeg vazduha, koji ima više kiseonika, pa se vatra razbukti još jače. Ovo sa pp aparatom i zatvorenim poklopcem i nije toliko suludo, mada opet, sve je to relativno. Zato neki ljudi idu u školu, a posle to prenose drugim ljudima koji ne idu u školu, već se igraju sa pp aparatima :roll:

Uostalom, sistemi za automatsko gašenje požara ne otvaraju poklopce pri tome, već puste veliku količinu čega već da oduzmu kiseonik iz tog malog "zatvorenog" prostora, i onda nema šta da sagoreva :wink:

U 99% slučajeva je bolje da ne podižeš poklopac, jer ako vatre već ima, samo ćeš ubrzati postupak gorenja. Poklopac se diže još u fazi dok samo dimi, posle je kasno i suludo...
Korisnikov avatar
becks89
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije