Logo

Autosaobracaj Kragujevac (2)

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz centralne Srbije.

Re: Autosaobracaj Kragujevac (2)

Postod Nenad97 » Sre Jun 04, 2014 10:49 am

Ne znam sa cim vozi grivac jer sam ja video samo lastu i janjusevica, za grivac sam cuo od dispecera, ovih dana kad ih vidim napisacu sta voze
Korisnikov avatar
Nenad97
Član

Pridružio se: Čet Feb 20, 2014 12:06 am

Sponzor

Postod 586 » Sre Jun 04, 2014 1:27 pm

mbus2 je napisao:Ne cini mi se da ce cela prica sa Janjusevicem izaci na dobro. Odrzavaju se tek pojedini polasci, los kvalitet vozila... Ne vidim cime ce se iz tako ostvarenog prihoda finansirati 150 radnika koje je preuzeo iz Autosaobracaja. I da li je iko vec preuzet?

Ja mislim drugacije. Vidim Janjusevic radi sa minibusevima,sto nije dobro,ali svakako dok se ne razrade linije tako mora.Medjugrad se odrzava komplet,sto je bitno,a prigrad ne,ali nadam se da ce se i to poceti...Janjusevic je preuzeo konduktere da finansira,posto njegovi vozaci voze autobuse,a preuzeo je nekih 30-ak konduktera... Ostali radnici i dalje pripadaju Autosaobracaju,koji ce se finansirati od prihoda tih 6/7 stanica,koliko ih vec ima :)
Korisnikov avatar
586
Član

Pridružio se: Pet Feb 03, 2012 11:20 pm

Postod Nenad97 » Sre Jun 04, 2014 9:25 pm

Danas video polazak iz Jagodine za Kragujevac, lasta sa otokarom dok je peron pored nje Grivacov mercedes kombi :shock: i naravno putnike nemaju ili skupe par njih. Video sam popodne na istoj liniji bila i lastina setra s315 gt-hd. Slike nemam nije mi bio dobar dan pa nisam imao volju da slikam :)
Korisnikov avatar
Nenad97
Član

Pridružio se: Čet Feb 20, 2014 12:06 am

Postod mbus2 » Uto Jun 10, 2014 3:02 pm

Ja mislim drugacije. Vidim Janjusevic radi sa minibusevima,sto nije dobro,ali svakako dok se ne razrade linije tako mora.Medjugrad se odrzava komplet,sto je bitno,a prigrad ne,ali nadam se da ce se i to poceti...Janjusevic je preuzeo konduktere da finansira,posto njegovi vozaci voze autobuse,a preuzeo je nekih 30-ak konduktera... Ostali radnici i dalje pripadaju Autosaobracaju,koji ce se finansirati od prihoda tih 6/7 stanica,koliko ih vec ima :)

Cujem da je Janjusevic vec obustavio neke od AS-ovih polazaka koje je poceo da vozi pocetkom juna. Za Krusevac, Jagodinu...
mbus2
Član

Pridružio se: Ned Sep 18, 2011 3:48 pm

Postod 586 » Uto Jun 10, 2014 3:30 pm

Nisu bas redovni u lokalu,ali rade kako tako... U medjugradu se ne sale,doterali su i 415 HD u Kg :wink:
Korisnikov avatar
586
Član

Postod Marko » Uto Jun 10, 2014 4:54 pm

A kada će autosaobraćaj da izveze svojih 5 aždaja na srpske drumove .
"Drumovi će poželet' autosaobraćaja , al' autosaobraćaja nigde biti neće!
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod 586 » Uto Jun 10, 2014 5:10 pm

Ma to ste vi pricali i pre 5 godina,ali AS je i dan danas tu :wink: Sad ne zure,godinu dana imaju ugovor sa Janjusevicem koliko sam cuo,a za tih godinu dana ce nadam se doci do promene vlasti u Kragujevcu,pa ce nesto krenuti na bolje,posto nam je trenutno ceo grad bankrot!
Korisnikov avatar
586
Član

Postod leotar » Uto Jun 10, 2014 7:32 pm

586 blago tebi kad je tebi jedino rešenje u menjanju vlasti, sem presipanja iz šupljeg u prazno nemaš neku inventivniju ideju :?:

Ima prava ovaj Marko kad vam baci kosku, mnogo ste zaludjeni ali prebolesno. :roll:
leotar
Član

Pridružio se: Uto Mar 16, 2010 6:22 pm

Postod Kassbohrer » Uto Jun 10, 2014 9:59 pm

Ne znam da li je prava tema, ali evo da upitam zna li neko čime Janjušević vozi KG-BG?
Kassbohrer
Član

Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 12:20 am

Postod negas » Uto Jun 10, 2014 11:29 pm

Prosle nedelje sam video polazak u 16h preko Topole išao mali Isuzu!

Trebalo je to mnogo bolje uraditi neog sa Janjusevicem, tj sa nekim prevoznikom sa boljim autima, ili drugačiji model uz uslov da taj neko to radi godinu dana, a ne da radi pa odustane.

Ono što sam pisao ranije, a bio napadan (nema veze normalno je to i treba da se vodi diskusija) se obestinilo. Dakle, Janusevic je krenuo da radi i "brisane" linije. Govorio sam da je AS u restrukturiranju to svi znamo i da ima posebna status. To se sada pokazalo.

Greška je u tome, što je trebalo na primer Lasti ponuditi sve za BGD na godinu dana.

Vranje Kavimu Cacak.

Kraljevo ATP-u.

KS AP Krusevac, ili nekom trecem. Ako hoce, naravno, nekom nije u interesu da razradjuje tudju liniju pa da ovaj uskoci, ali ima modela.

Neoizbiljno je raditi ovako.

Ili da su krenuli sa svojih 7 autobusa (ali odakle para za regostracije :oops: ) a resto da radi Janusevic i da se zna ko vozi "svoje" linije.

Ali država je bankrot, Grad je bankrot, nemaju para ni da registruju buseve, a kamoli za nešto drugo. Još veći problem je što nema procesuirtanja onih koji su pokrali firmu!

Sve oči uprte u državu, problem je rešiv, ima načina, ali nema ko izgleda. Bar za sada, a što više vreme ide, biće teže.
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod 586 » Uto Jun 10, 2014 11:35 pm

Leotar,ne mislim ja da je to jedini problem,ali i sam si kragujevcanin,i vidis valjda da sve propada,ali bukvalno sve,da nikakvu perspektivu nema ni jedna firma,osim Fiata...Evo i Lasta i Vulovic koji su uspesni u svom poslu bili do sad,strajkuju,kasne plate,itd... A sto? Znamo svi...
Kassbohrer je napisao:Ne znam da li je prava tema, ali evo da upitam zna li neko čime Janjušević vozi KG-BG?

Propratio sam malo ovih dana,voze Bg sa MB 340, Setrom 415 HD i Isuzu mini busevima...
Korisnikov avatar
586
Član

Postod devla_pb » Sre Jun 11, 2014 1:36 am

too verovatno uskoce u pazuama izmedju povratka u Priboj,ne bih rekao da ih je sve prebacio tamo,bas cu proveriri ovih dana sa cim voze iz Pb za bgd :)
devla_pb
Član

Pridružio se: Pon Maj 21, 2012 10:57 am

Postod miks » Sre Jun 11, 2014 1:12 pm

BG-KG dosada vozili MB o304, Setra 415 hd, oba Isuzua, Fap 637, Sanosi 415.5, Tam 260 i MB Sprinteri. Da je neko drugi hteo da preuzme linije od AS KG sigurno ne bi dosao Janjusevic:D
Korisnikov avatar
miks
Član

Pridružio se: Sre Nov 18, 2009 4:22 pm

Postod 586 » Sre Jun 11, 2014 9:57 pm

E bas tako Miks,ta vozila su radila od kako su poceli da voze,nista nisi propustio :D
Lasta je trebala da radi linije,par dana pred pocetak rada su promenili odluku,Lasta valjda dala neku losu ponudu u vezi preuzimanja radnika...
Korisnikov avatar
586
Član

Postod MILAN FLOYD » Pet Jun 13, 2014 2:27 pm

Zasto janusevic ne odrzava sve polaske koje je poceo nego odustaje jednu po jednu liniju,nije fer ako ove godine prosli i ostale im linije na neki nacin sledece godine vec mogu da im brisu polaske sve koje sad ne voze
Korisnikov avatar
MILAN FLOYD
Član

Pridružio se: Pon Mar 28, 2011 11:16 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije